- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.381
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineHanımlar biraz kotuyum boynum tutuldu acile gitmek zorunda kaldım maalesefkucugum sabah 6 da uyanın ca onun yanına uzanmıstım kalktığımda boynumda agrı vardı sonrasında bı anda basımı tutamadım. Sımdı daha iyiyim yatıyorum en azından sancı yok ugun robokop modunda yatıcam nazar oldu sanırım regl donemim ve tartım da artı zaten moralim bozuldu
Tebrik ederim canımGecen cuma 68
Bu cuma 67.4
Fark -600
Yuzde %0.88
Bu hafta artik spora baslamam lazim kacamaklar azaldi am artik bitmesi lazim
Ne mecburiyeti var ki böyle kocaya.kendine sürekli olumlama yapmış dediğine göre , imajinasyon için sakin kafa lazım onun kafası hiç de sakin değil neredeyse 8 senedir tanıyorum kocası neler neler diyordu başka kadın olsa şimdiye ya bırakmış ya da ağır depresyon tedavisi görüyor olurdu ama tontişim huysuz negatif işte diyordu en fazla kocasına, bu kez ilk defa boğasım geldi kaçmayı düşünüp durdum dedi hayret ettim vallaha
En azından diyet döneminde dikkat edelim ki tartıda artı görüp moralimiz bozulmasın.yani kısır ve ciğkofteye iyice dikkat etmem lazım. Zaten şişiriyor, rahatsiz ediyordu ama yine de yiyordum
Nazar mı ettik sana niye böyle oldu ki acababildirimi yapayım ben de her ne kadar elim gitmese de
geçen cuma 88.0
bu hafta 87.9
fark -100 gram 2 hafta önce 87.3 düm hatta 86.8 görmüştüm patt diye şiştim geri yaaa yeme işini mi değiştirsem akşamları yemek ne pişerse ondan küçük tabak mı yesem genel de salata üzeri peynir yada tavuk , ton balığı oluyor
Tebrik ederim canımCuma:69.7
Bugün:69.0
FArk:0.7
Yüzde: %1
Haftaya belli olur o canımNo no kaptanice
inşallah kaptanımTebrik ederim canım, gayet güzel vermişsin
Haftaya da güzel verirsen yarışma listemize alırız seni
bundan sonra daha da dikkat edeceğimEn azından diyet döneminde dikkat edelim ki tartıda artı görüp moralimiz bozulmasın.
Moral bozulunca diyeti bırakma psikolojisine daha kolay giriliyor çünkü
bilmiyorumki canim annem yaptigini tarif etti iycebi tutmamaya basladimi baya suriyo canim nazar mi oldu acaba
yok cok sukur oyle seyler soylemiyoda bazen nerde niye sinirlendigine anlamiyorum oyuzden biraz huysuz dedimhuysuz da seni sürekli eleştirip hakaret ediyor mu yaptığın pişirdiğin her şeyi kötü olmamış v.s. diyor mu yada çok mükemmel yaptığın bir şeye iyi demek yerine hah kedi olalı bir kuş tuttun nasıl olduysa diyerek mi söylüyor , ağır yaşamları izleyip sen de bunlar gibi olursun yakın da ben böyle olsam kendi kafama sıkar ölürüm mü diyor...sanmammmm , o yüzden şükret ve daha nasıl iyi olursunuz onun hayalini kurup hayata geçirmeye bak gülüm :)
bencede kizlarin dedigi gibi yap ablabildirimi yapayım ben de her ne kadar elim gitmese de
geçen cuma 88.0
bu hafta 87.9
fark -100 gram 2 hafta önce 87.3 düm hatta 86.8 görmüştüm patt diye şiştim geri yaaa yeme işini mi değiştirsem akşamları yemek ne pişerse ondan küçük tabak mı yesem genel de salata üzeri peynir yada tavuk , ton balığı oluyor
tebrikler canim cok iyiiCuma:69.7
evet abla vide buyuk konustum.%2 yle gelcem diye 1.5 bile olmadi yuzdeGeçen haftanın artısı gitmiş sadece canım
Yani 2 hafta önceki yerdesin tam olarak.
Bu hafta daha dikkatli olmaya çalış canım.
Pro+sebze yapmaya çalış, haftaya iyi bir yüzde bekliyorum senden haberin olsun
en azindan eksi canimgeçen hafta 82.5
bugün 82.2
fark 300 gramcik
Öylesine yaptimKıskanç seni
Huban 'a attığım mesaja "beğenmedim" yapmışsın
Diyete başlanan ilk haftalarda eksiler kilo kilo olur genelde.geçen hafta 82.5
bugün 82.2
fark 300 gramcik
Hadi bakalım, göreceğiz haftayaen azindan eksi canim
Öylesine yaptimBen istesem eksi olurdumki
Biseyler yapmaya calisirimHadi bakalım, göreceğiz haftaya
tamam sana sözüm olsun inş..Geçmiş olsun canım
Yinede ekside olman çok güzel.
Lütfen sağlıklı beslenmeyi hayatına yerleştir.
Haftaya iyi bir yüzde bekliyorum senden haberin olsun
Mezun olucam canım Insallah sadece 2 hafta rahat olmak istiyorum az yedıgım ıcın hemen biraz fazla yedigimde artı geliyor once bunu duzeltmem lazım bu süreçte listeyi etkilemek istemiyorum diger sorunları napcamı bende bilmiyorum canımAh Merve, izne ayrılıp kilo almadan dönen gördün mü ki sen canım, izne ayrılmak istiyorsun.
Canını sıkan, moralini bozan ne varsa paylaş bizimle, kafan rahatlasın.
Kendi kabuğuna çekilip dertlerinle başbaşa kaldığında daha iyi olmayacak ki.
İzne ayrılman taraftarı değilim, seni mezun etmek istiyorum ben.
İzin konusunda son karar yine senin tabi
abla kac haftadır izine ayrılmamak ıcın cebeleesıyorum ama olmuyor 2 hafta duzene koymam lazım kendimı 2 hafta sonra duzene gırmıs bir sekilde donmek istiyorum Insallahçok doğru demişsin niranımaskrhpozitif bak gülüm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin 60 rakamlara bir dokundun , bence de bırakma sımsıkı tut o eli 60 rakamlarda olmak senin hakkın , izine giden sabit bile gelmiyor gülüm sen daha iyi biliyorsun
sende seviliyorsun canım benim iyiki varsın iyiki varsınız bu 2 hafta izin bana iyi gelecek sana siz en kotu 2 hafta sonra sabit olarak ve ful enerji ile donucemSabit olmana canını sıkma ve lütfen diyeti bırakma canım
Seviliyorsun
Uzun zaman sonra senden eksiyim ablaGunaydin
Gecen hafta 100.4
Bugun 100
Fark 0.4
İnşallah canım1.5 saatte 8 km yürüyüşümü yaptım ve geldim
Yürüyüş öncesi tartıldım
Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark 0.2 (%0.29)
Bu haftada adetin ödemi beni buldu maalesef
Haftaya çok iyi olacak inşaallah bu kadar spora
Hoş gelmiş 7 lerCuma 81.1
Bugün 79.6
Fark 1.5
Yüzde %1.85
TebriklerGünaydın kızlar. Bende sabah tartıldım ama yağmur yağmadan acele yürüyüşümü yapayım derken, kilomu paylaşamadım.
Geçen hafta:75,1
Bugün: 73
Fark:2,1
Yüzde:2,66 galiba
Çok iyibende bildirimi yapiyim acikrim kahvaltimi yapicam
gecen cuma 59.9
bu cuma 59.1
fzrk -800
%1.34
Ne güzel verdin canımBildirimimi de yapayım
Geçen hafta: 59,7
Bu hafta: 59,1
Fark: 600
Yüzde: 1%
çok güzelcuma: 82.1
bugün: 79.8
fark: 2.3
yüzde: %2.8
Güzelİlk bildirimi yapiyorum
Cuma 105
Bugün103
2 kilo vermişim
Fark 1.9
Çok iyiGeçen cuma :69.5
Bu cuma : 68.0
Fark: -1.5
Öyle olmasına rağmen çok iyi canımKizlar gecmis icin sonra gelicem gec uyandk kahvalti vs derken anca gelyrm bildirim yapaym
Gecen cuma: 68.7
Bugun 68.5
Fark - 200gr
Bu hafta tam adapte olamadm yedimde biraz boyle oldu malesef
Geçmiş olsun canımKızlar bende durumlar kötü maalesef.. 2 gündür üşttğm vücudumda bir şişlik var ona bağlıyorum. çünkü hastalığım yeni bitti..
geçen cuma 63.2
bu cuma 63.00
fark -200
yüzde 31
Hadi inşallah spor ile iyi olacakGecen cuma 68
Bu cuma 67.4
Fark -600
Yuzde %0.88
Bu hafta artik spora baslamam lazim kacamaklar azaldi am artik bitmesi lazim
Maşallah canım çok güzel ilerledinCuma:69.7
Kaçamak yok ise ilk haftalar için az canımgeçen hafta 82.5
bugün 82.2
fark 300 gramcik
Teşekkür ederimTebrik ederim, gayet güzel vermişsin
Üstelik dünkü çiğ köfteye rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?