- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.861
Hosbuldum biliyorum gelirim tak etti bu kilolar canima birakirsam 90 100 görcem biliyorum hemen bakıp dolduruyorum tşk ederimHosgeldin tatlim
Burdaki işleyişi biliyosun :)) kurallara uyup, duzenli gelebilecekmisin
Istersen tekrar bi ilk sayfayi oku, kabul edersen formu doldur taniyalim seni :)
ohhh masallahhh yiyip yiyip eksi olmak nasil bisey, ben hic yasamadimVallahi öyle oldu abla ama bu kadarını beklemiyordum ya sabah ya tost yiyorum ya pide ile normal kahvaltı akşam börek makarna dolma filan bir kaç gündür hiç tartilmamistim dün eltim sordu kaç kilosun çok zayıflamışsın dedi ben de yok ya kilo bile aldım 62 kilo filanim dedim meğerse vermişim
bi ohhhh cektim icimdenGecen cuma 67.4
Bu cuma 66.6
Fark 0.8
Yuzde %1.19
Kizimin canli dersi vardi ancak yazabildim kizlar.
Bakalim kimler kac kilo vermis
hersey yolundami tatlimİyiyim ablacım sabhtan sağlık ocağına falan gittim geldim bı de tartım komsumda tartilamadm bildirim yapmadım ablam evdelerdi bildiğim kadarıyla ama konuşmadık bugün daha belki fırsat olmamıştır kk ya girmeye ya da neti yoktur
bende kaybolacagini sanmiyorum zaten cnm, sende duygusal bag kuranlar kulübüne katildin çünküablam aynen ben de öyle biliyor musun ama ben buralardan gitmem ailemin whatsap grubu gibi hissediyorum
aslinda daha iyi olabilirdi cnm bu hafta 3 falan bekliyordumOoooZühal abla yine hızlıca döndü maşallah
sagolasin tatlimtebrikler ablacimm
Senin yine aklin cabuk başina geldimezun olup kukcu dukkanina gelenlerdenim bende
Vayyyyy harikasin tatlimmmmkilo bildiririm
geçen cuma 63
bu cuma 60.7
fark : 2.3
Kızlar ben ayrılıyorum. burayı gerçejten çok ama çok sevdim. çok muhabetr dahil olamasam da hepinizi ayrı ayrı çok sevdim gerçekten. her şey için teşekkür ediyorum. geçen cumaki kilom dan çok emin değilim inş doğru girmişiödir
bizim yeme içmeyle kilomuz artmıyor sinir stres hep sebep oluyor gülüm yolunu bulup kendimizi rahatlatıp kafamızı sakinleştirmedikçe zor , ne yaptı da böyle ağladın gülümSabah sabah tam bir sınır harbi yasadım agladım rahatladım bu adam benim ayarlarımla oynuyor resmen
Neyse gelelim bildirime
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 72.5
Artı 1 ıkı gundur aksam gec yiyorum birde sanırım fazla harekette odem tuttu neyse hafta hedefim Yuzde 2 vermek
güzel canim insallah dahada fazla giderGeçen hafta 103
Bu hafta 102
fark -1
%0,98
süpersin canimGünaydınn kızlar
Gecen hafta 79.8
Bu hafta 77.5
Fark 2.3
%2.88
Bildirim yaptım ya kesin bırazdan kılom daha da düşer
güzel gitmis abla haftaya güzel gider insKilo bildirimi
Gecen hafta 100
Bugun 97.8
Fark 2.2
Yuzde 2.2
Gulbe gecememisim
gayet güzel CanimGecen cuma 67.4
Bu cuma 66.6
Fark 0.8
Yuzde %1.19
senin nein i yesinlerNein nein nein artık tarafım belli
cok güzel gitmis canimkilo bildiririm
geçen cuma 63
bu cuma 60.7
Kızlar ben ayrılıyorum. burayı gerçejten çok ama çok sevdim. çok muhabetr dahil olamasam da hepinizi ayrı ayrı çok sevdim gerçekten. her şey için teşekkür ediyorum. geçen cumaki kilom dan çok emin değilim inş doğru girmişiödir
Gayet güzel CanimMerhaba herkse
Bildirim yapayım bende
Cuma 68.9
Bugun 68.0
Fark-900 g
şimdi sağanak yağıyor cam falan silinmez bu ara :)canin alintida kalmış. Evet beslenme tarzi diyorlar. 16 saat açlık tam bana göre aslinda. Sabah 9 a da alıştım ama bakalim. Bir çözüm bulacagim.
yağmur varsa yapma boşuna.
Ayni şeyler canim.
Nasil yani. Anneler süt içince bebekte süt alerjisi varsa tepki veriyor ya buda onun gibi. Yediğin ictigin şeyler süte geçmiyor mu ? Hatta ben cok kahve içiyorum diye suclamaya basladim kendimi.
Rezene yi alacağım en kisa zamanda.
pazar market fatura hepsi onda canim. Ama tamirat işlerini sevmez hevesi yok. O yüzden ben yaaparim.
Evet doğru söylüyorsun valla.
yani idare eder işte
Oooo kendine arkadas bulduysan hersey daha kolay ve guzel olurMasallah guzel eksiler goruyorum
Uc gundur evde benım dedıgım oluyor menuyu ben belirliyorumcunkı annem de diyete basladı onu da gaza getirdim tek sorun aksam yemegı saati 8 den once yemek yenemiyor maalesef. Ama gece de 2-3 e kadar oturuyoruz pazartesi Maydonoz kurunr baslıyorum hafta sonu kız kardesımın nısnalısı gelecek abımlrr gidecek derken spora daha fazla vaktim olacak haftaya kilo anlamında olmasa da incelme hissediyorum kendimde ama ıstedıgım gıbı degıl henuz daha hızlı ve daha fazla kilo vermem gerek
Süper bi metabolizman var canım düşük kiloda böyle sonuç almak muhteşemkilo bildiririm
geçen cuma 63
bu cuma 60.7
Aynen abla çok duygusalım hakikaten istesem de kopamambende kaybolacagini sanmiyorum zaten cnm, sende duygusal bag kuranlar kulübüne katildin çünkü
Ama yinede listedeki gibi heyecan olmuyor
Insallah cnmgüzel gitmis abla haftaya güzel gider ins
şahane tatlım tebriklerGünaydınn kızlar
Gecen hafta 79.8
Bu hafta 77.5
Fark 2.3
%2.88
Bildirim yaptım ya kesin bırazdan kılom daha da düşer
ablacım harikasın tebrik ederimKilo bildirimi
Gecen hafta 100
Bugun 97.8
Fark 2.2
Yuzde 2.2
Gulbe gecememisim
sağol kuzumÇok guzel canım 6 lara az kalmış
Bence yapar onlarsız uysan diyetisyen menüne olur mu ki
Tebrikler canım
tebrikler canımGecen cuma 67.4
Bu cuma 66.6
Fark 0.8
Yuzde %1.19
tebrikler canımMerhaba herkse
Bildirim yapayım bende
Cuma 68.9
Bugun 68.0
Fark-900 g
Ya bi tek onu biliyorumsenin nein i yesinler
desene Cok güzel eksiler gelecekMasallah guzel eksiler goruyorum ❤
Uc gundur evde benım dedıgım oluyor menuyu ben belirliyorumcunkı annem de diyete basladı onu da gaza getirdim tek sorun aksam yemegı saati 8 den once yemek yenemiyor maalesef. Ama gece de 2-3 e kadar oturuyoruz pazartesi Maydonoz kurunr baslıyorum hafta sonu kız kardesımın nısnalısı gelecek abımlrr gidecek derken spora daha fazla vaktim olacak haftaya kilo anlamında olmasa da incelme hissediyorum kendimde ama ıstedıgım gıbı degıl henuz daha hızlı ve daha fazla kilo vermem gerek
hosgeldin canim, devamli katilim saglarsan Emin ol kisa sürede hedefine ulasirsin9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:
Yaşı:34
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları: 4.5yasinda bi kızım var
Emziriyormusun:
Meslek:tekstil
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:86.7
Hedef:ilk hedef 70 olsun
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :infertilite tedavisi doğum bide corana üstüne tuz biber oldu
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
hiç yerinde durmayan çok haraketli biriyim görenler taniyanlar bu kadar hareketlisin nasıl kilo aliyorsun diyorlar coranadan sonra hafifte olsa takıntılarım oldu Ins ideal kiloma sizlerle birlikte düşerim
insInsallah cnm
Simdilik haftalik min. 1.5 gitse fena olmaz :)
ScheißeYa bi tek onu biliyorumbi de shaize var bildiğim
Kolay gelsin ablaKizlar ben kahvalti hazirlamaya basliyom
Sonra muhteşem yuzdemize bakmaya gelirim
Filmlerden filan bi de Almanya’da oturan Amcam var kuzenlerden duyuyordum da anlamını bilmiyordumScheißeonu Nerden biliyorsun
Bende kacirmadiysam yapmadi henüz canimHandandandan bildirimini yaptın mı kuzum
görmedim mi
ya da gördüm hatta yorum yaptım da unuttum mu
çok uykusuzum öyle bişe yapmış olabilirim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?