- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.901
Canım senin hedef kilon 60 idi zaten, mezun olabiliyorsun ne ayrılması.kilo bildiririm
geçen cuma 63
bu cuma 60.7
fark : 2.3
Kızlar ben ayrılıyorum. burayı gerçejten çok ama çok sevdim. çok muhabetr dahil olamasam da hepinizi ayrı ayrı çok sevdim gerçekten. her şey için teşekkür ediyorum. geçen cumaki kilom dan çok emin değilim inş doğru girmişiödir
Tşk ederim inşhoş geldin gülüm
oh ohh maşallah hareketlisin de yeme düzeni de oluşturdun mu çok hızlı fazla yüklerden kurtulursun gülüm
Bende grup içinde yarışmayı isterim moral olur5 HAZİRAN 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @huban1234 (55.5)
- ) @Dream00 (55.7)
- ) @Zeycan123 (59.0)
- )
Jasminium84 (59.1) - ) @medine66(59.1)
- ) @Muzmus (63.0)
- ) @Ucmelekannesi (67.4)
- ) @Furha63 (68.0)
- ) @Pnrrr-20 (68.5)
- ) @mer_4260 (68.9)
- ) U UcanSupurge (69.0)
- )
Handandandan (69.5) - ) @askrhpozitif (71.5)
- ) @Elif yildizz (73.0)
- ) @ela_naz2019 (79.6)
- )
strontium (79.8) - ) @ekim2009 (87.9)
- ) @Gulbe seker (98.7)
- )
Mefkurem (100.0) - ) S Sevimikra (103.0)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
geçen haftanın bildirim listesi gözümüzün önün de dursun kim kimi geçti rahat anlayalım demi
İlk sayfada ki takım kurallarımızı okuyup kabul ettiysen, takımı içselleştireceksen tabiki dahil olabilirsin takımımıza.Bende grup içinde yarışmayı isterim moral olur
Darısı bana inşallahVerirsin cnm niye veremiyesin
Sadece buraya duzenli gelmen lazimhem motivasyonun artar hemde kendini takimin kollarina birakirsan, yarış heyecaniyla ne zaman incecik oldugunu anlamazsin bile
Çoğumuz burda hedeflerimize ulastik ama takimdan uzak kalinca koruyamadik :)))
Böyle kilo kaybı bizede nasip olsunVallahi öyle oldu abla ama bu kadarını beklemiyordum ya sabah ya tost yiyorum ya pide ile normal kahvaltı akşam börek makarna dolma filan bir kaç gündür hiç tartilmamistim dün eltim sordu kaç kilosun çok zayıflamışsın dedi ben de yok ya kilo bile aldım 62 kilo filanim dedim meğerse vermişim
Seni geçecegım hazırlanKilo bildirimi
Gecen hafta 100
Bugun 97.8
Fark 2.2
Yuzde 2.2
Gulbe gecememisim
Aramiza hoşgeldin canım gercekten guzel bir gruba katıldin❣9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:
Yaşı:34
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları: 4.5yasinda bi kızım var
Emziriyormusun:
Meslek:tekstil
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:86.7
Hedef:ilk hedef 70 olsun
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :infertilite tedavisi doğum bide corana üstüne tuz biber oldu
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
hiç yerinde durmayan çok haraketli biriyim görenler taniyanlar bu kadar hareketlisin nasıl kilo aliyorsun diyorlar coranadan sonra hafifte olsa takıntılarım oldu Ins ideal kiloma sizlerle birlikte düşerim
Cuma 79.6
Bugün 78.7
Fark 0.9
Yüzde 1.13
aynen canım gecen hafta da bunun 200 gr eksıgı gıtmıstı ama regl şişkınlığı vardısüperr gitmis tatlimseninde masallahin var, gecen haftada güzel vermistin heralde
eveettt merak edıyorum ıctıgım su kahve vs ne kadar + olarak gelıyor.Müthiş sonuçsen de gün içinde durmadan tartılanlardansın demek
Okuyup kabul ettim kaptanimİlk sayfada ki takım kurallarımızı okuyup kabul ettiysen, takımı içselleştireceksen tabiki dahil olabilirsin takımımıza.
Burada kilo verirken çok güzel aile gibi kardeşçe, arkadaşça ilişkiler geliştiriyoruz aynı zamanda
Seni de aramızda görmek bizi mutlu eder, tabiki düzenli gelmek ve takım kurallarina uyup disiplinli olmak 1. şartımız
Hosbuldum evet sıcacık herkes birbirleriyle ne güzel ❤A
Aramiza hoşgeldin canım gercekten guzel bir gruba katıldin❣
Aa çok iyiymiş girmek isterim tabi insan daha motive oluyor..kurallara da uyarımlina0156
mezun üye olduğum için sana deneme süresine gerek kalmıyor.
Yarışma listemize girmek ister misin.
Girmek istersen takım kurallarımıza uymaya söz veriyor musun canım
Ben de mezun olmaya çabalıyorum canım 65i göreyim kepimi fırlatacamCok iyi cnm aramizsa 300gr var haftaya senden yerimi. Geri almak. Icin cabaliycam :)
merveeeeMerhaba herkse
Bildirim yapayım bende
Cuma 68.9
Bugun 68.0
Fark-900 g
sana nasil hitap edelim cnm adini yazmamişin9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:
Yaşı:34
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları: 4.5yasinda bi kızım var
Emziriyormusun:
Meslek:tekstil
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:86.7
Hedef:ilk hedef 70 olsun
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :infertilite tedavisi doğum bide corana üstüne tuz biber oldu
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
hiç yerinde durmayan çok haraketli biriyim görenler taniyanlar bu kadar hareketlisin nasıl kilo aliyorsun diyorlar coranadan sonra hafifte olsa takıntılarım oldu Ins ideal kiloma sizlerle birlikte düşerim
sagolasin bitanemablacım harikasın tebrik ederim
sevindim cnm, insallah daha da iyi olursuniyiyim çok şükür mefkuşum kafamı rahatlatmayı başarınca ağrılarda baya baya azaldı şükür
97 ye inmişsin maşallah bu defa çok kendine eziyet etmeden ver ki geri gelme ihtimali kalmasın inşallah
kötü bi hafta gecirmene ragmen yinede güzel sonuc bence cnmben de bildirimimi yapayım gerçi pek değişen bir şey yok
geçen cuma 87.9
bu cuma 87.8
fark - 100 gram
haaaa haaaa alemsin kizzbu gün kendimi şu filmlerde vardır ya zenginlerin binasın da ya da oteller de kapı da bekleyen gelene hoş geldin diyerek kapı açanlar aha da işte onlar gibi hissettimsabah beri kaç kere kapı açıp kapattım bilmem sırf öğlen eşime 3 kere açtım bir geldi sonra cumaya diye gitti 2-3 dk sonra geri geldi yağmurluğunu araba anahtarını istedi gitti, 10 dk sonra geri geldi çünkü sağanak yağmur vardı herkesi de camiye almamışlar bir de oğlana benzer durum var sabah dışarı 2 kere çıkıp geri geldiğini saymıyorum şimdi ikisi de evde eşim çıkar az sonra onu yollar kapıyı kapatırım yine.. keşkemmm bahşiş de verseler
hadi bakalim cicim görüşelimSeni geçecegım hazırlan
Kötü olmus cnmkilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.ben bu sabah regl oldum artı dayım.
geçen hafta 82.1 idi
bu hafta 83
+900 um var
Insan birbirini tanidikca daha iyi kaynasiyor cnm buda bol paylasimla ilgili tabiOkuyup kabul ettim kaptanim
Hosbuldum evet sıcacık herkes birbirleriyle ne güzel ❤
Gelin cicegi gibi kepini ben tutayim bariBen de mezun olmaya çabalıyorum canım 65i göreyim kepimi fırlatacam
En korktugumuz üyenin bisey demeden ortadan kaybolmasi :)))Aa çok iyiymiş girmek isterim tabi insan daha motive oluyor..kurallara da uyarım
şans meleğimiz olabilir misin sen acabaYuzdemiz pek güzel
Diger takimlar ne yapti hic bilmiyorum ama bizi gecmeleri biraz zor
9.TAKIM ÖZÜNE DÖNDÜ NIHAYET
Ayağım ugurlu geldi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?