- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.121
Alisverise gitmekten nefret ediyorumbende alisverise cikicam bugun bayadir gitmiyodum evde eksikler var
teşekkürler bugün yazmaya çaluşacağım inşMuzmus
Tatlim 1igini tekrar tebrik ederimkapanişi cok güzel yaptin
1.ler sirrini paylaşıyor bölümüne sırrını yazman gerekiyor, yoksa takim ceza alir
Cuma günü tüm gün canlı dersim oluyor, o nedenle gelemiyorum canım, akşam bitiyor, o zamanda ben bitmiş oluyorum zatenDün neler yaptin cnm hic gorunmedin
Koyu renk olması lazım canım, sarı değil yeşil görüntüsü olacakAçık renkmi olmasi gerekiyor
Onun da hilesini bulmuşlar malesef boya kullanıyorlar. Bu devirde her sey hileliKoyu renk olması lazım canım, sarı değil yeşil görüntüsü olacak
Bunu bilmiyordum ama alıp dolaba koyunca dönüp donmamasından anlaşılır.Onun da hilesini bulmuşlar malesef boya kullanıyorlar. Bu devirde her sey hileli
Gunaydinnn azim kraliçem
Ama bu sefer seni tutmicamelif yeni girdi listeye, onu tutuyorum
meyve gec saate kalmasa iyi olur canim. 6 kasik bezelyede cok geldi bana diyettede pek onerilmedigi icin
masallah hepimize
Muzmus tebrikler canim bireyselde 1.olmussun.
canım zaten bı aksam yemegım var adam akıllıbir de normalde gece 4 de faln yatıyorum benım gec saat oyuzden bıraz daha farklı
Benbittin Elif yildizz zühal abla beni tutmuyorsa daha çok hırs yaptım yenecem seni
Peki Zühal ablaya meydan okuyan yok mu ?
MmerVveeEee
Hosgeldin tatlim
İlk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen oradaki formu doldur taniyalimseni
MmerVveeEee
Hosgeldin tatlim
İlk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni
Hoş geldin meslektaşım ben de Zehra
Bende Zuhal abladan da aldığım güçle, daha sıkı sarılacağım artık bu hafta. El mahkumbittin Elif yildizz zühal abla beni tutmuyorsa daha çok hırs yaptım yenecem seni
Peki Zühal ablaya meydan okuyan yok mu ?
Hoşbuldum CanımHoş geldin meslektaşım ben de Zehra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?