• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma 77.4
Bugün 76.5
Fark 0.9
Yüzde 1.16
Wc çıksam daha çok olurdu ama olmadı 🤗
Çok ümidim yoktu senden ama şaşırttın beni canım😍😍
Tebrik ederim, annende olmana rağmen eksi olman muhteşem.
Bırakmadan devam et ama haftaya da güzel bir eksi bekliyorum senden canım:KK6::KK6:

ben de kilo bildirimini yapıp kalkayım bir dolu iş beni bekler
geçen cuma 87.0
bu cuma 86.8
fark -200 gr :)
Tebrikler ederim canım😍😍
Bu kilodan daha aşağısını Nisan ayında görmüştün aslında, sanırım nazar ettik sana

Günaydın hayırlı cumalar 🤗🎀
İlk kilo bildirimini yapayım henüz ödemler gitmedi yanlız 🤭🤦🤷
Hamilelik başlangıç: 84
Doğumdan önce son güncel kilom: 99.8
Bugün: 93.2 çıktım
Giden: 6.6 kg
Artık ekmeği kesmeyi planlıyorum buzlukta bekleyen tam tahıllı ekmeği çıkarıp ondan yicem bı kaç dilim insAllah onun dışında bol bol su içiyorum 😉🤚
İlk 40 gün metabolizma çok hızlı olur, aç kalma ama gereksiz karbonhidrat almamaya çalış canım.
Protein ve sebze yemekleri tüketirsen iyi olur.

Bu yemeğin aslı kuyruk yağıyla mısırla falan yapılır, Karadenizliler alınmasın :)))
Ama ben bunu yıllar evvel diyet yemeğine çevirdim :)))
Bir bağ karalahana, bir iki avuç barbunya, soğan, salça, yağ ve iki kaşık mısır unu
Lahanaları yıkayıp doğrayın, saplarını ayırmayın ince ince doğrayın onlarda girsin yemeğe
Ben vitaminleri ölmesin diye düdüklüde pişiriyorum
Soğanı kavurun az yağ ile, yarım kaşık salça koyun ve lahanaları ekleyin, tuzunu ayarlayın içine barbunyaları ilave edin (kuru barbunya ise önceden ıslayın, ben buzluktan taze kullanıyorum genelde kuru pek bulundurmam) benim düdüklüde 8 dk pişiriyorum( bu düdüklüye göre değişebilir benim ki Fissler çok çabuk pişiriyor siz kendinize göre ayarlayın) düdüklüyü açınca içine iki kaşık mısır ununu ilave edin, bunu suyu kıvamlansın diye yapıyoruz ilaveten çok leziz oluyor. Bu yemek inanılmaz tok tutuyor ve barsakları çalıştırıyor, vitamin değeride hayli yüksek sık sık yaparım, umarım beğenirsiniz.

Bu arada diyete uygun bir tarif vereyim karalahana ile ilgili, hani dolma yaparız da sapları kalır ya onları minik minik doğrayıp haşlayın, bu arada bir kaba küçük bir soğan doğrayın, haşlanan sapları sıcak sıcak soğanların üstüne kapatın maksat sıcağı ile soğanlar yumuşasın. Sonra içine 5-6 kaşık mısır unu ile bir fiske tuz ilave edin(bu aşamada isterseniz pul biber ya da karabiber de koyabilirsiniz damak zevkinize göre), çok az da su. Yapışmaz bir tavada bir kaşık yağ ile önlü arkalı pişirin. Bu tarifi pazı sapı ile de yapabilirsiniz, kalorisi düşük, barsaklara iyi gelen ve tok tutan bir tariftir:KK200:

Not: Bu sapları haşlayıp buzlukta da saklayabilirsiniz, ne yiyeceğim şimdi derdine birebir :)))
Mısır unu da alıym o zaman🤭 çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın umarım fayda eder sorunu olanlara ❤️
Vaayyy rakibem yıkmışın ortalığı :)
Tebrikler :KK36:
Teşekkür ederim rakibem 🥰 ilk günler ödem gitti sonra da biraz kilodan gitti herhalde, haftaya neler olacak bakalım :)

Sana destek olmaya geldim 😅
1.5 saat evvel tam yatacak iken fena bir açlık hissettim ve hiç yapmadığım birşeyi yaptım, gittim masayı donattım, karnımı doyurdum.
Şimdi de mide doluluğundan uyuyamıyorum :KK43:
Bir daha yatmadan yemek yemek mi tövbeler olsun:KK17:
bacım yemeyle kalmadın bide donattın mı 😆 ee benide çağıraydın birlikte gömerdik 🤪🤪
Ben de acım valla ama inanın yemek yemeyı bırakın meyve bile Agzıma atmak istemedim 🤪🤪 galiba artık irade konusunu astım ben
maşallah canım 🌸
Bugun yine pert bı vaziyetteyjm carsı ısını hallettim bavul hazırladım utu yaptım sabah evi siler supur ur kapatırım 🙄 kızlar ı mutfakta bes dakika yanlız bıraktım ve geldıgımde çorbaları ile oyun oynuyorlardı 😩 sınırım zıpladı resmen birbirlerıne corba nın suyundan tanesinden Allah ne verdiyse atıyorlardı. Halımı yıkayıp sereli bır ay bile olmadı halbuki 🤪🤪 kucuk ne yaparsa buyuk de onu ıkı kat fazla yapıyor resmen önüm topluyor arkam dagıtıyor. Boyle kendını tekrarlayan gereksiz yıgınla isten sıkıldım vallahi
kücükleri zaten azdıran büyükler oluyor maalesef bizde öyle en azından😄
yarın sabah erkenden allah nasip ederse yola çıkıcaz mefkuşum , 1 eylüle kadar izinliyiz:))
kaynım boşandı kv de kalıyor ya artık , benim gidince kaldığım odayı almış, diğer kaynımlar da malatyaya gitmiş bile 5 kişiler bana yer kalmamış :) o yüzden annem de kalıcam annem de net yok tabi , bayram sonrası kaynımlar giderse arada ben kv de kalırım ,boşanan kaynım internet bağlatmış o zaman gelirim canoom kk ye :KK8:
bahçe kapısının yapılmadığına da çoook sevindim :rolleyes:
hayırlı yolculuklar abla, keyifli günleriniz geçsin inş 🌸
Günaydın erken kalktım çarşıya çıkcm malum

Tartıda artı var ama wc sorununu çözemedim gittiğim yerdede giremem ben pazartesiye çatlamazsam iyi

Cumaya göre eksi ama pazartesiye göre artı malesef

Geçen cuma 64.5
Bugün. 63.7
Fark 0.6
Yüzde 0.93
Handandandan Handandandan
hayet iyi canım🌸
Günaydın ☀

geçen cuma : 70.5
Bugün : 67.5
Fark : 3
Yüzde : 4.3
Herkese günaydınnnn❤❤
Bugün tartı günü ve ilk iş tartıldım ve sonuç:

10Temmuz 84,6
17 Temmuz 82,6

Fark 2 kg yüzde 2.36 Handandandan Handandandan
maşallah siz ne yaptınız 😄
Cuma 77.4
Bugün 76.5
Fark 0.9
Yüzde 1.16
Gecen cuma 83
Bu gün 82
Fark 1kilo
Yüzde 1.2
Inş doğru hesaplamışımdır
Handandandan Handandandan :KK200:
gayet güzel canlar 🌸
Kilo bildirimi
Gecen cuma 70.4
Bugün 70.2
Fark -200 gr
Yuzde %0.26
haftaya inş daha çok eksi görürsün canım 🌸
Günaydın 😍
Geçen cuma 66.200
17 temmuz bugün :64.900
Fark :1.300
gaywt güzle canım 🌸
geçen cuma 87.0
bu cuma 86.8
güzel abla 🌸
Geçen hafta: 91.9
Bu hafta: 91.5
Aradaki fark: 400g
Yüzde: 0,44
haftaya inş daha bol eksili olsun canım 🌸
Artık ekmeği kesmeyi planlıyorum buzlukta bekleyen tam tahıllı ekmeği çıkarıp ondan yicem bı kaç dilim insAllah onun dışında bol bol su içiyorum 😉🤚
dikkat edersen hemen gider canım 🌸
Tamam kilomu bildireyim o halde
Geçen cuma: 76
Bugün:75
fark :1 kg
Yüzde :0,76
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
10 temmuz cuma 73.6
17 temmuz cuma 72.3
- 1.300 gr
Geçen cuma 69.55
Bugün 68
Fark -1.55
Yüzde %2.22
Süpersiniz 🌸

Detoks yapınca kilo vermis gibi gözükürsün tartıda, detoks bitince eski kilona gelirsin, tavsiye etmem.
Ödemin varsa ödem çayı yapabilirsin.
Doğrudur canım sadece emziren anneler yapmamalı diye biliyorum onun dışında hiç bilgim yok 🤷🏻‍♀️ Denemedim daha önce ben de 😊
Maşallah:nazar::nazar: çok güzel eksilmişsin, tebrik ederim 😍😍 acaip moral motivasyon olmuştur bu eksi sana:KK6::KK6:
Haftaya da devamını bekleriz
Teşekkür ederim hem de nasıl motivasyon oldu 😍😍
Umarım devamı gelir 🥰

Mısır unu da alıym o zaman🤭 çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın umarım fayda eder sorunu olanlara ❤

Mısır ununu yöresel ürünler satan yerlerden alın ya da Karadenizli komşunuz var ise onlardan rica edin, bize memleketten gelir, kv kendi eker mısırını, değirmende çektirir hepimize dağıtır. Mısır unu besin değeri yüksek değerli bir gıdadır aslında ama piyasada paketli satılanlar mısır unu değil, gdo lu mısırların artıklarını öğüterek yapıyorlar, o yüzden normal un gibi incedir. Mısır ununun aslı hafif iri tanelidir bilginiz olsun resim ekleyeceğim sizin için, internette de var karadenizden satan yerler, bir de buzdolabında saklayın çok çabuk böcekleniyor

BE510388-75F2-461D-9916-5E34D70DBC65.jpeg

Günaydın ☀

geçen cuma : 70.5
Bugün : 67.5
Fark : 3
Yüzde : 4.3
oy oy oy maşallah super baslangic canım
Herkese günaydınnnn❤❤
Bugün tartı günü ve ilk iş tartıldım ve sonuç:

10Temmuz 84,6
17 Temmuz 82,6

Fark 2 kg yüzde 2.36 Handandandan Handandandan
super canım tebrikler 🧿
Cuma 77.4
Bugün 76.5
Fark 0.9
Yüzde 1.16
gayet iyi canım ailenin yanında masallah 🧿
Gecen cuma 83
Bu gün 82
Fark 1kilo
Yüzde 1.2
Inş doğru hesaplamışımdır
Handandandan Handandandan :KK200:
cok guzel canım eksiler ın devamı gelsin ınsallah
Kilo bildirimi
Gecen cuma 70.4
Bugün 70.2
Fark -200 gr
Yuzde %0.26
eksi eksıdır canım
Günaydın 😍
Geçen cuma 66.200
17 temmuz bugün :64.900
Fark :1.300
tebrikler canım 🌼
günaydııınnn :)
Görüntünün olası içeriği: çiçek ve bitki, şunu diyen bir yazı 'HAYIRLI CUMALAR''HAYIRLI CUMALAR'
gunaydın ablacım
geçen cuma 87.0
bu cuma 86.8
200 de ıstıkrarlısın abla "😎
hadi bismillah tatlım bol bol sut bol bol eksi ınsallah 🧿
Tamam kilomu bildireyim o halde
Geçen cuma: 76
Bugün:75
fark :1 kg
Yüzde :0,76
super baslangic
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
10 temmuz cuma 73.6
17 temmuz cuma 72.3
- 1.300 gr
tebrikler canjm
Geçen cuma 69.55
Bugün 68
Fark -1.55
Yüzde %2.22
guzel eksi tatkım tebrikler
Herkese hayırlı cumalar🌸
Baya güzel kilolar verilmiş 🧿

bende bildireyim en son bildirim galiba 55.8 miydi hatırlamıyorum.

bugun 56.5 kg vurmayın beni 😆 bütünde itibaren irademi ele geçirmeyi planlıyorum 💪💪
Hayırlı cumalar canım sen halledersin o kadarcık artıdan hıc bırsey olmaz

haftayada inş en az 2 gitsin 🤪
İnşallah inşallah 🙏😄
Mısır ununu yöresel ürünler satan yerlerden alın ya da Karadenizli komşunuz var ise onlardan rica edin, bize memleketten gelir, kv kendi eker mısırını, değirmende çektirir hepimize dağıtır. Mısır unu besin değeri yüksek değerli bir gıdadır aslında ama piyasada paketli satılanlar mısır unu değil, gdo lu mısırların artıklarını öğüterek yapıyorlar, o yüzden normal un gibi incedir. Mısır ununun aslı hafif iri tanelidir bilginiz olsun resim ekleyeceğim sizin için, internette de var karadenizden satan yerler
Eki Görüntüle 2663726
Kayınvalidem trabzondaki arkadaşından istiyor o gönderiyor elinde varsa ondan alıym o zaman 😳 yoksa bi bakalım burada nereden bulabileceğimize. Pakettekiler normal un gibi gerçekten böyle taneli falan değil 🤭

Back
X