• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese hayırlı akşamlar 🌸 daha yeni oturdum aşağaya Bugun bitmek bilmedi 😪
Belimde yine ağırmaya başladı bu kadar iyi dayandı yine 😀😀
Sizler nasılsınız🐒🐒
Biraz dur dinlen diyeceğim ama senden bi farkım yok.
Günler 24 saat değilde 48 saat olsa bana yine yetmez herhalde
Bu yoğunluk ve yorgunluk benimde dizlerime vuruyor maalesef :KK43:

Son düzenleme:
Ben pek yarisa dahil olabilecegimi sanmiyorum kuzum yaa. Furha yaa baska rakip bul istersen. Biz cunku bu gidisle bayrama kadar buralardayiz. Tarti yanimda degil. Yemek duzeni yok bide yemekte yok ortada hep borek tarzi getiriyorlar dikkat etme sansimda pek olmuyor. İns su telase bitsin bayram sonu tam konsantre aranizdayim😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Bu yoğunlukta diyet yapmadan kendi kendine erirsin canım sen😍😍

İnsan barsağını korumanın en etkili yolu yürümek, olabildiğince yürüyorum ve paketli gıda tüketmiyorum, gazlı-gazsız hiç bir hazır içeceği ve çorbayı eve sokmuyorum. Kilomu da kontrol edebilirsem gerisi kader artık, gelecekse Allahtan gelene amenna
Sağlıklı besleniyorsun o zaman, birde kan grubuna uyan besinleri araştırıp onlara yoğunlaşsan nasıl olur acaba.

İnsan barsağını korumanın en etkili yolu yürümek, olabildiğince yürüyorum ve paketli gıda tüketmiyorum, gazlı-gazsız hiç bir hazır içeceği ve çorbayı eve sokmuyorum. Kilomu da kontrol edebilirsem gerisi kader artık, gelecekse Allahtan gelene amenna
Bunu yeni gördüm alıntılarda :oops:
Kilon için de elinden geleni yapıyorsun zaten, diğer her şey de tamam :)
Dediğin gibi gelen Allah’tan. Sen tedbirini alıyorsun fazlasıyla. Rabbim sağlık versin inşallah.

Günaydın 🌷🌷🌷
Limonlu ılık suyumu içiyorum şuan

Takımımı tebrik ediyorum ama haftaya güzel bir yüzdeyle sallayalim listeleri

Dün menü yazmadım kaçamağım vardı bi öğünde hamurişi fln değildi aslinda
Kaçamak yapsakta menü yazıyoruz tatlım 😍
Diyet menü listemize yazmaya utanacağımız şeyleri yememeye gayret gösteriyoruz.
Menünü yaz da neler gömmüşsün bi görelim :))

kızlar yarın sabah erkenden yola çıkacağız memlekete gidiyorum, eskişehir den malataya ya :)
allaha emanet olun ben dönene kadar yağlarınız yansın kaslarınız güçlensin inşallahhhh ,:dua: ha izin 1 eylüle kadar ama bir hafta yada 10 gün öncesi dönebiliriz yani baya zamanınız var yağ yakıp kas yapmak için :-)
hepinizi seviyorum canımın canları arada gelip ce eee derim inşallah :KK36::KK19::KK200:
Seni çok özleyeceğiz canım 😍 sağlıcakla git gel İnşallah :KK74:

reglken metobolizma normale göre yüzde 10-15 hatta 20 daha hızlı çalışıyormuş eğer bu dönem dikkatli olursak normal dönemden daha fazla eksi rakam görüyoruz gülüm ben bunu öğrendikten sonra abur cubur isteği kesildi gitti, atıyorum 3-4 ayda bir depreşirse bitter çikolata yiyip bol bol su içiyorum olmadı anasını ağlatıyorum :)))
Çok önemli bilgi
Bu avantajlı dönemi tatlı krizleri ile dezvantaja çeviriyoruz maalesef :KK43:

En düşük kalorili olarak Tarçınlı kahve veya içine limon sıkılmış sade maden suyu hatta sıktığım limonun kabuklarını da yerim ben bunlarda kesmezse üç kaşık yoğurt içine 1 tatlı kaşığı tarçın ve birkaç cevizi ufaltıp karıştır ye canım
Senin istikrarın sırrını çözdüm şimdi 😍😍
Limon ve özelikle limon kabuğu kilo vermede çok etkili canım

5 öğün ve hepsi dopdolu😱
Ekmekler fazla değil çok fazla canım, birden bırakmak zorlayabilir belki ama en azından 2'ser dilime indirmelisin.
4 hurma yine fazla, 1 yada en fazla 3 adet olmalı, hurmayı tekli rakamlarda tükettiğimizde protein etkisi yapar, çift rakamlar ile tükettiğimizde karbonhidrat etkisi yapar.
Öğünlerini saatleri ile birlikte yazmalısın.
Akşam 7 'den sonra hiçbir şey yememeye çalış, zira sindirim sistemi saat 9 'da durur ve ileride safra kesesi hastalıkları problemin olabilir.
Teşekkür ederim önerilerini dikkate alıcam inş. O nedenle yazdım yüzleşmek için. Yemek yemeyi hep severdim ancak bu artık oburluk. Allahtan veremesem de en azından almadım doğumdan sonra. Zira bu menü ki buraya yazdığım için ABur cubur yemiyorum yoksa o da çoktu obez olmamı sağlayabilir 🙄

Hayirli aksamlar canm. Zorlama kendini gerci bnmde belim budum heryerim agriyor :KK53:
akıllanmayız biz neye böyle uğraşıyoruz oda belli değil 😅
Biraz dur dinlen diyeceğim ama senden bi farkım yok.
Günler 24 saat değilde 48 saat olsa bana yine yetmez herhalde
Bu yoğunluk ve yorgunluk benimde dizlerime vuruyor maalesef :KK43:
allah yardımcı olsun bayanlara, birazda kendimize ediyoruz neye böyle koşturuyoruz anlamıyorum daha ben
Faydalı olacağını düşündüğüm iki video paylaşıyorum kızlar.
Muhakkak izleyin, favori mesajlara kaydedip hergün güne bu videoları izleyerek başlayın, kendinizdeki değişime hayret edeceksiniz...

İzlicem yarın sakin kafayla, bu ara bende piskolojik, duygusal boyutta gözüküyor

Kızlar her Cuma takımlar arası yarışmada bireyselde 1. olan üye 1.lik sırrını aşağıdaki posta yazıyor, takip etmenizi öneriyorum.
Her zaman herkesten öğrenceğimiz yeni bir bilgi muhakkak vardır 😍😍

Son düzenleme:
Beyazkugu senin ibre fena alarm veriyor iyiki de takima gelmişsin. Maşallah çok da güzel ilerliyorsun o kirmizi ibre en kisa sürede yeşile dönecek inanıyorum 💪
Inş canım hep birlikte göreceğiz :KK60:
Kaçamak yapsakta menü yazıyoruz tatlım 😍
Diyet menü listemize yazmaya utanacağımız şeyleri yememeye gayret gösteriyoruz.
Menünü yaz da neler gömmüşsün bi görelim :))
Hemen yaziyorum kaptanım
Cuma gomduklerimi:KK70::KK70:

Back
X