• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@mer_4260
@Pnrrr-20
@Beyazkugu87
@zumazuma
@ela_2019
@mer_4260
@MmerVveeEee
Yasamakguzel123 Yasamakguzel123
LoveAndMarriage LoveAndMarriage
Namaria Namaria
@Ucmelekannesi
@Bir prenses annesi
@medine66
@hadikonusalim
@ATTRAENTE
@VisneReceliii
@Elisa01
@lina0156
@sleepy angel
Namaria Namaria
@Zeynebim2020
@evseem
@Elisa01
@olive12

9.Takımın Güzelleri:KK36::KK36::KK36:

Cuma tartı günümüz 31 Temmuz gününün Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle bu Cuma yapılmasi gereken bildirim bi sonraki hafta Cuma günü (7 Ağustos Cuma) bildirimi ile birleştirilmiştir.

Yani Bayramda diğer takımlarla yarış olmayacak.

7 Ağustos Cuma günü yapacağımız bildirimde yüzdelerimiz 2 'ye bölünecek.

Nasıl olsa yarış yok zaten Bayram diye de düşünüp unlu ve şekerli besinler tüketmiyoruz.

Bayram sonrası yapılacak olan etapta 1. gelmemiz için bayramım 1.günü hariç kaçamak yapmıyoruz kızlar.

Bayram diye sporu da ihmal etmeyelim sakın :spor: :spor: :spor:

Bugüne kadar özel gayretle verdiğiniz kiloları bayramda kaçamak yaparak heder etmeyin.

Tartıda artı görerek diyet motivasyomuzu bozmayalım.

Gayret edelim, yüzümüzü diğer takımlara karşı kara çıkarmayalım :KK6: :KK6: :KK6:
Bayramda yemem ama kardeşimin nişanı var tutmaya çalışacağım. Yoksa 2 ay boşuna diyet yapmış olurum. Bol bol yemek yiyip tatlı yememek için

@mer_4260
@Pnrrr-20
@Beyazkugu87
@zumazuma
@ela_2019
@mer_4260
@MmerVveeEee
Yasamakguzel123 Yasamakguzel123
LoveAndMarriage LoveAndMarriage
Namaria Namaria
@Ucmelekannesi
@Bir prenses annesi
@medine66
@hadikonusalim
@ATTRAENTE
@VisneReceliii
@Elisa01
@lina0156
@sleepy angel
Namaria Namaria
@Zeynebim2020
@evseem
@Elisa01
@olive12

9.Takımın Güzelleri:KK36::KK36::KK36:

Cuma tartı günümüz 31 Temmuz gününün Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle bu Cuma yapılmasi gereken bildirim bi sonraki hafta Cuma günü (7 Ağustos Cuma) bildirimi ile birleştirilmiştir.

Yani Bayramda diğer takımlarla yarış olmayacak.

7 Ağustos Cuma günü yapacağımız bildirimde yüzdelerimiz 2 'ye bölünecek.

Nasıl olsa yarış yok zaten Bayram diye de düşünüp unlu ve şekerli besinler tüketmiyoruz.

Bayram sonrası yapılacak olan etapta 1. gelmemiz için bayramım 1.günü hariç kaçamak yapmıyoruz kızlar.

Bayram diye sporu da ihmal etmeyelim sakın :spor: :spor: :spor:

Bugüne kadar özel gayretle verdiğiniz kiloları bayramda kaçamak yaparak heder etmeyin.

Tartıda artı görerek diyet motivasyomuzu bozmayalım.

Gayret edelim, yüzümüzü diğer takımlara karşı kara çıkarmayalım :KK6: :KK6: :KK6:

babama alınacak sebze listesini verdim şimdiden :kk77:
kaçamak yapmıyoruz inşallah emekler heba olmasın :sinirli:

Son günlerde gelmeyenlere "⭐=9.Takım rozeti" verilmedi canım, daha aktif olduğunda ⭐ rozetin de gelecek
Ee ozaman bana baya rozet verilmeli 😃😃 2019 hazirandan beri düzenli burdaydim, son zamanlarda böyle oldu yedirtmem hakkimi :KK70::KK70::mad:

ADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: HAYIR
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU / YAZAR
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: HAYIR
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HASHİMATO TİROİDİ / ASTIM
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: DAHA KALİTELİ BİR YAŞAM
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DÜZENSİZ BESLENME , AŞIRI ABUR CUBUR YEME
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:

26 YAŞINDAYIM MESLEĞİMİN YANI SIRA BİRŞEYLER YAZMAYI SEVERİM AYNI ZAMANDA YAZARIM ŞUAN SATILMAKTA OLAN BİR ADET ROMANIM MEVCUT. 2 SENEDEN FAZLA STRESLİ BİR ORTAMDA ÇALIŞARAK KENDİ KİLO ALIMINA KATKIDA BULUNDUM MAALESEF STRESTEN YİYEREK. ŞİMDİ DE KİLO VERİP DAHA SAĞLIKLI VE FİT BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLMAK İSTİYORUM

Daha detaylı inceleyeceğim ama nohutu niye sevmediğimi anladım 😍
Canim biri dişten çekiyor, oglumda da bağırsak problemi var. Bende çok kötüyüm üşüttüm galiba. Benimde bağırsaklar kötü oldu hastaneye gitmeye korkuyorum. Eve dönmeyene kadar duzelmeyiz. Kesinlikle eziyet oldu. 1 haftaya kadar döneriz canim. Sen nasilsin ne yapiyorsun. Hamile değil misin.
Daha iki gün regl dönemime canım birkaç gün içinde belli olur ak koyun kara koyun :olamaz: ama kendimi hamile gibi de hissetmiyorum
Herkese günaydin 🌸
Adet oldum Hic birsey yapasim yok😣
Kız kalk bi çay demle noluyo sana ya şu güzelim yaz gününde nedir bu enerji düşüklüğü
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DÜZENSİZ BESLENME , AŞIRI ABUR CUBUR YEME

26 YAŞINDAYIM MESLEĞİMİN YANI SIRA BİRŞEYLER YAZMAYI SEVERİM AYNI ZAMANDA YAZARIM ŞUAN SATILMAKTA OLAN BİR ADET ROMANIM MEVCUT. 2 SENEDEN FAZLA STRESLİ BİR ORTAMDA ÇALIŞARAK KENDİ KİLO ALIMINA KATKIDA BULUNDUM MAALESEF STRESTEN YİYEREK. ŞİMDİ DE KİLO VERİP DAHA SAĞLIKLI VE FİT BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLMAK İSTİYORUM
Hoş geldin canım aramıza Zehra ben de

Hoşgeldin, sağlıkla verirsin inşallah fazlalıklarını 😊

Daha detaylı inceleyeceğim ama nohutu niye sevmediğimi anladım 😍

Daha iki gün regl dönemime canım birkaç gün içinde belli olur ak koyun kara koyun :olamaz: ama kendimi hamile gibi de hissetmiyorum

Kız kalk bi çay demle noluyo sana ya şu güzelim yaz gününde nedir bu enerji düşüklüğü

Hoş geldin canım aramıza Zehra ben de
memnun oldum zehracım :KK68:

Back
X