canim ya ben emzirme konusunda biraz hassasım ıkı bebegımıde bu yuzden birlikte emzirdım. Ha bu arada meme fobim var

ve hamileyken hergun bebegımi nasıl emzirecegımı dusunerek gecırdım hep bi ıcım urperirdı . Cunkı cok özur dileyerek soyluyorjm emziren birini gordugum de ıgrenme halindeydim o derece durumum

ama bebegım emsın diye aylarca tonla sey ıcın diyet yaptım berbat bı ıkıncı gebelik gecırmeme ragmen kızımı bı yenıdoğan gıbı emzirdım velhasıl once buyuk kızım tiksindi kardesını emzirme sırasında damlayan sutu gorunce ve ben resmen bunalıma girdim bıraktı diye o zaman 22 aylıktı. Sonra diger kızım alerjı ustune kronik bronşitler derken oda anne sutun den mahrum kaldı ve ben ciddi depresyon yasadım bebegım zaten ac kalmıyordu ama aramızdakı bag ıcın istedim kopmamayı inan gitmedı gım danısman kalmadı dokmedıgım para olmadı zorla 6 ay.
Çok uzun oldu kusura bakma suraya gelıcem buyuk kızım sımdı gelse emmek istese 3uasında oldıgu ıcın onu soyluyorum hemen şimdş emziririm. Belki de hazır degil oglun bu kadar sabrettin az daha beklesen surec daha da zor olmasa mı. Zaten su halde bile gece emıyor
canim merhaba seninle tanısamadık uzun suren bı dugun hazırlığı surwcımız vardı bitti sukur o esnada aktif katılım yapamadım

nıckın tanıdık dua gruplarından seninle birlikte cok dua okudum

hosgeldın grubumuza Merve ben burada da bırlıkte saglıkla devam ederiz ınsallah

merhaba canjm Merve ben hosgeldın takıma kısa surede hedefine ulasırsın ınsallah
Sende hosgeldın canım bende Merve seninle de tanısamadık bı suredir yogundum kız kardesım evlendı.

Birlikte saglıkla hedefe ulasırız ınsallah