• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah canım 🙏🏻Sıcak havalarda dışarda yürünmüyor zaten belki evde klima eşliğinde yürürsün burası akşamları epey serin malum sert karasal iklim akşam yürüyüşünü sevdik biz
Kalkabilirsek sabah yürüyüşlerine çıkacağız eşimle canım.
Birde akşam koşu bandında mı yürüsem diye düşünüyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım. evet yatırım amaçlı. ilk defa ev alıyoruz. dayımlar mütait edirnede. ondan alıyoruz. 1+1 eşyalı lüks daire. şuan kiracı var ama bu ay çıkacakmış. 1,600 tl kira. bizde evi 290 bin sıfır eşyalı alıyoruz. ilk başta çok mantıkli gelmişti, büyük sıfır daireler 400 binden başlıyor ama kira getirisi 1200 felan, 1+1 eşyalı evlerin ise kira getirisi yüksek. dayımla anlaştık ettik. dün yata girdim, bu sefer aklıma şey takıldı, sürekli kiracı değişecek felan. ne bilim. korkuyorum :)
Hayırlı olsun canım

kusura bakma kaptanim haber veremedim
telefonumun ekrani bozuldu
garantisi vardi bi kac gun garanti.kagidini aradim anca buldum tamire verdim
yapilsin aliyim diyene kadar bu zaman oldu
esimin siteye uye oldugumu bilmedigi icinden onunkinden girmek istemedim
zaten sifreyide hatirlamiyordum
Tmm canım, problem yok
Düzenli gelirsin zaten artık ama ibre gitgide yukarı çıkıyor farkında mısın :KK43:

Çay doldururken çaydanlığı elime alınca dizlerimde baskı hissediyorum diyeyim, sen gerisini anla canım :KK43:
gecmis olsun abla onceki diz agrindan dilayimi yoksa sonradan bisey felanmi oldu
eski mesajlari okuyamadim
Tmm canım, problem yok
Düzenli gelirsin zaten artık ama ibre gitgide yukarı çıkıyor farkında mısın :KK43:
evet abla :((
artik burdayim zaten:)
bugunden itubaren menulerimide yazmaya baslasam iyi olcak artik

Güzel okunan duygu yüklü her şiiri dinlerim, ayrımın yok ama,
Çoğunlukla Kahraman Tazeoğlu dinliyorum canım, telefonumda yüklü

Bir şiir bırakayım o zaman

üniversite yıllarımda Kahraman Tazeoğlu ve Talha Bora Öge nin radyo programlarını ne dinlerdim be hey gidi günler:cry:

evet izindeyim canim
bugun tartilmadim ama 2 3 gun once 63 dum :KK43:
Ya geçenlerde 60 kiloydun 3 kilo kalmıştı oysa 😕 sen çok güzel spor yapıyorsun canım azıcık da dikkat etsen hemen gidiverecek
Çay doldururken çaydanlığı elime alınca dizlerimde baskı hissediyorum diyeyim, sen gerisini anla canım :KK43:
O derece yani 😕 yakın bir zamanda doktora gitmen lazım ve zayıflayınca ağrılarında azalma olacaktır inşallah

hayirli geceler hanimlar

dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi😥
Bende öyle düşünüyorum :( Allah rahmet eylesin amcana :(

Cuma 73.2
Bugün 74.5
Fark +1.3
Baya artıdasn ama istersen cumaya halledersin ;)

Cuma 81.9
bugün 81.5
-400 süper 👏👏
Herkese günaydınnn❤
Tartıldım geldimmm

Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
Güzell cumaya iyi bi eksi gelir ;)

Cuma:72.4
Bugün :72.4
Fark: 0
Artıdan iyidir cumaya eksi gelir ;)

Sığarsın sen bu azimle:KK200:
Bende cuma günü epeydir giyemediğim krem rengi pantalonumu giydim, pek hoşuma gitti :))) Hedefe daha 11,5 kilo var 42 beden tüm eşyalarımı dolapta satmak istiyorum, bir daha 42 görmek istemiyorum:)))
En iyi motivasyonlardn biri olmayan kıyafete girmek tebrikler 👏
günaydın arkadaşlar

cuma:112.2
pazartesi: 112.6
+0,4

diyete uyuyorum ama yolculuklar koşturmaca vs. ödem olabilir diye düşünüyorum. devam inşallah
Bence de ödemdir yolcuklarda bnde de çok ödem olur

cuma 66.2
ptesi 66.1
fark -100
Eksi candır ;)

Cuma: 97.9
Bugün: 96.3
Fark: 1.6

Süperr var mısın yarışa :cool:

Tunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.0
Bugun 71.8
- 200
Güzell

Kizlar faydasi olur belki daha onceki kilo verme sureclerimden ve son yillarda neden hic kilo vermedigimden bahsedicen biraz.

Oglumdan sonra arti 35 kilo ile dogumdan eve dondum. Tam 95 kiloydum. Direk depresyona girdim tabi. 6 ay boyle devam etti. Gaz problemlerinden zaten dogru durust bisey yemememe ragmen hic kilo vermedim. Hayatim boyunca hic aaa kilo vermisim demedim. Her gram eziyetle gitti emin olun. 6 aylik olduktan sonra oglum kosu bandi aldim. Her firsatta spor yaptim cok az yedim sutum azaldi ama yinede vazgecmedim. 4 ay kadar sonra 75 leri gordum. Sonra bir yil icinde 67 yi gordum ve kizima hamile kaldim. Tamamen plansiz olarak. Yine dogum ve yine 90 li kilolarla evdeydim. Bu sefer sutumun azalacagini bildigimden acele etmedim. Kizim bir bucuk yasindayken 86 kilodan 3. Gurupta 3ay kadar surede 67 yi gordum. Bu sefer iki cocukla kosu bandini kullanamadim ama aksam babamiz eve gelir gelmez 1500 - 2000 ip atladim oyleki bacaklarim yamuldu. Sonra ise basladim 6 yil oldu ve 74 um. Benim kilo verme sirrim gece kurt gibi ac uyumak. Gurul gurul mideyle uyumadigim surece kilo veremiyorum.oyle ara ogunlu diyetisyen listeleri banamisin demiyor. Ha motive olunca kilolarin bir bir gittigini gorunce iltifatlar takdir edilmeler pespese gelince aclik hissetmiyosun. 6 yildir bu 7 kiloyu verip verip aliyorum. B12 ve demir eksikligim vardi. Suan duzeldi. 70 i gorunce bi rahatlama bi tatliya ekmege baslama hop 10 gunde geri. İstikrar olmayinca bverilen kilonun hic bir onemi yok gittigi gibi donuyor. Ama dogum sonrasi kilolarimi vermeseydim suan 140 kilo filandim. İstedigini giyebilmek kadar guzel bir sey yok. Alin size motivasyon. Simdi bi on kilo daha ver diyenlere ooo ne kilolar verdi bu bunye diyorum. Vucudum orantili sporun etkisiyle himbillikta yok. Ama aksama kadar masa basi otur otur totomun sekli degisti. :) Soyle bir 60 lari gorsem. Yine 3 ayda 15 kilo versem sizinle ah daha ne isterim. Nolur birakmayin beni suan cok iyi gidiyorum bence. Varmisiniz kizlar?
Ksa sürelerde çok iyi kilolar vermişsin metabolizman iyi demek ki gene verirsin biraz asılsan ;)

Kizlar tunaydinlarrrrrr

3 agustos pazartesi 72
Bu pazartesi 73 dunku borekler ve kola bu bir kilo🙈
Kız ne ara 7lere çıktın :KK57:

Kilo Bildirimi
Cuma: 76,6
Bugün:76,3
Fark:0,3
Süperrr ;)

:KK70::KK70:Bende bekliyorum 🤣
Koruma nasıl gidiyor canm :)

Merhaba hanımlar :)

geçen cuma: 61,1
bugün: 60,8
fark: 0,300 gram

bir şey soracağım. aranızdan bilen vardır belki. ev alacağız eşimle inşallah. bugün kuveyt türk e gittik başvurumuzu yaptık. ev başka şehirde. evi alması için dayıma vekalet vereceğim noterden. bu vekalet işleri ne kadar sürüyor. çok vakit alıyor mu? iş yerinden çok izin aldım yüzüm yok artık :KK43:
60 çok güzel bi kilo. Bence ev konusunu iyice araştırın piyasaya bakın. Akraba akrabaya daha tuzlu veriyor. Boş 1+1 bakıp ev eşyası kaç tlye halledilir hesaplayın mutlaka bir de yaşacaksanız 3+1 alın derim sizin alacağınız zaman daha da değerlenmiş olur

Tebrikler canim

Sagol canim elimden geldigi kadar katılmaya calisiyorum aksamlari pilim bitiyor cocuklar gec yatiyor onlari uyutunca bende siziyorum bazen menuyu bile zor yaziyorum bir kac gundur disardaydim gunduzde aktif olamiyordum bugunden itibaren aktif olmaya calisacam kaptanim :)

Tebrikler canim inşallah hayirlisiyla alirsiniz evinizi

Tebrikler canim

Cumaya halledersin inşallah canim dikkat edersen cumaya birazda olsa gider
ins canim halletmem gereken cok kilom var
Tatlım böreği anlarım ama kolayı anlamıyorum gerçekten...
Hiç faydası olmayan aksine kemiklerinizi yavaş yavaş eriten birşeyi neden içiyorsunuz ki :KK43:
Zayıf bile olsan kolayı içmemelisin.
Sadece kendin için değil bunu çocukların içinde yapmalısın
haklisin canim. Su ara icmeye basladim yine bu kadar hizli kilo almamin sebebide bu sanirim.
Bir an evvel program yap canım...
Biz zamanında yapmadık, şimdi 7 'ye geçen kızıma 5. ve 6. sınıf telafisi yapıyoruz, haliyle zor oluyor.

Ortaokul liseden daha önemli, ortaokulda iyi olup iyi liseye giden öğrenci kendini kurtarıyor...

Sadece eğitim olarak düşünme, iyi liseye giden öğrenci ders çalışan arkadaşlarını örnek alıyor.

Diğer türlü seviyesi düşük okuldaki öğrencilerde daha çok dibe çekiyor diğer öğrencileri..
senin en onemli avantajin ogretmen olman canim. Tabiki anne baba ve pgretmen farkli oluyor ama. En azindan daha faydali olursin sen.

Dedigindede cok haklisin okul okul cok onemli hala gozumu karartip gidip bir okula yazdiramadim kizimi.
oyy o kadar yani. O zaman daha fazla erteleme bence tedbirini guzelce alip git canim hastahaneye
Kız ne ara 7lere çıktın :KK57:
kilo alma potansiyelim vermekten daha iyi canim.

Valla cenazede ve sonrasinda bi koyvermislik vardi. Borekler tatlilar kolalar derken aci son

Çocukların giyilmemiş yada tek sefer giyilmiş o kadar kıyafeti var ki, benim de 38 ve 42 beden kıyafetlerim..
Satsam kalabalığından kurtulurum en azından

Sattığım giyim eşyalarında fiyata hiç bakmıyorum 15-20 veriyorum, sırf ev boşalsın diye, dursa o kadar da etmeyecek zaten, çocuk eşyaları, kadın giyim çok hızlı gidiyor, dene bence

Hayırlı haftalar herkese oype yorgunum ki ıkı kez gırdım gecmısi okudum ama bildirim yapmak aklıma bile gelmedi😶
Dun yine gec yattım ama ayak agrım beni asla uyutmuyor Handandandan Handandandan ne olacak bu agrılar bilemiyorum ayrıca sabıtım sanırım odem sıkıntım var bu ara hem tuz hemde hergun yasadıgım uyku sorunu sebep. Cuma ya guzel bı eksi ınsallah

Sattığım giyim eşyalarında fiyata hiç bakmıyorum 15-20 veriyorum, sırf ev boşalsın diye, dursa o kadar da etmeyecek zaten, çocuk eşyaları, kadın giyim çok hızlı gidiyor, dene bence
Bende uye oldum yeni özellikle kızların esyası ıcın bı kac kez gıyınılmıs esya cok. Dunya kadar da verdim arkadaşımıza ama alisverıs konusunda biraz sıkıntım var eldne cıkarmam gereken cok urun var ozellıkle de çok para verdıgım seyleri satmak istiyorum ama henuz bı gırısımım yok 🙄

gecmis olsun canim. Sadece senmi hastasin cocuklarda da varmi bisey. Malum hastalik diyince direk aklimiza virus geliyor oyle bir sikinti yoktur ins. Hastahaneye falan gittinmi.
gecmis olsun canim. Simdi nasil esin .
gecmis olsun canim. Su ara hastalik ates duydugum zaman hep aklima virus geliyor ilk. sen gittinmi hastahaneye
hosgeldin canim. İlk hexefe en kisa zmanda ulasacaksin eminim.
oh gezme nasil gitti. Kafayi dagittinmi . insan bazen yanlizligida istiyor
kolay gelsin canim. Cocuklarla is yapmak iskence. Gece uykundan feragat edersin is yaparsin ama onlar sana acimazlar😁😁😁

Ben gecenlerde koydum bamyayi. Bugun pazardan 10 kilo patlican aldim biraxini kurutacagim,birazinida ksrniyariklik yapip buzluga atacagim. Ve 6 kilo falanda domates aldim kurutacagim ins. Yaz demek is demek.
ah ah ins izin kiloma gelebilirsem.
gecmis olsun canim. Neyseki esinde bisey yokmus. Baska izinde gezersiniz ins
uzaktan egitim hicbirsekilde verimli olmuyor. Ama yapacakta bisey yok sanirim. Bizim burda bayadir acik havalarda da mecvur maske . ama mesele kuralara uymakta. Kiminle konussam bir yakininda virus var su ara. Teyze kizim,eltisi ,gorumcesi, kv ,kp esi, hepsi korona. Evde karantinadalar. Allah korusun. Kisda geliyor soguklarla mevsim hastaliklariyla iyice artacak bence .

Ancak okudum :KK5:

Sizi begenmeyende ne bilim😁😁😍😍
Sana da kolay gelsin tatlım 🌻 valla haklısın hergun pert oluyorum agrıdan uyuyamıyorum ben uyuyacağım zamanda bebeler saolsun fırsat vermiyor.
Patlıcan ıcın erken ben bu sene konserve yapıcam dolaba koymayacam. Dun de barbunya koydum. Burda kurutma olmaz sanki esinti var aksama da serin oluyor sen nerdesin

O derece yani 😕 yakın bir zamanda doktora gitmen lazım ve zayıflayınca ağrılarında azalma olacaktır inşallah
Annemle babam yarın bir doktora gözükeceklermiş
Farklı bir uygulama yapıyormuş
Beni de çağırdılar ama kararsız kaldım 🤔

senin en onemli avantajin ogretmen olman canim. Tabiki anne baba ve pgretmen farkli oluyor ama. En azindan daha faydali olursin sen.
Öğretmen olmam benim için avantaj gibi gözükse de bu dediğimi herkes yapabilir, hatta bilinçli öğrenciler kendi kendine yapıyor canım.

Kızımla daha çok eşim ilgileniyor, o sadece kendi alanında uzman olmasına rağmen yardımcı olabiliyor çocuğa.

Mezuniyet durumun nedir bilmiyorum ama rahatlıkla yapabilirsin canım

Back
X