Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

41 kere maşallah

Bu hafta da düşman çatlatacağız belli

Tebrik ederim canım

Takıma geldin geleli çok güzel eksilerle geldin.

Azim ve istikrarla devam
Allah razı olsun kaptanım geçen hafta yüzden azdı telafisi güzel oldu. Darısı 100 kilo mezuniyetime inşallah

canım maşaAllah çok güzel sonuç bir ara motivasyonun düştü ama güzel toparladın boyle devam inşallah
Tşk ederim canım evet düşüyo ara ara

Allah razı olsun kaptanım geçen hafta yüzden azdı telafisi güzel oldu. Darısı 100 kilo mezuniyetime inşallah
Kız naptın 100le mezuniyetmi olur zayiflatmadan birakmayiz seni

Tşk ederim canım evet düşüyo ara ara

Kız naptın 100le mezuniyetmi olur zayiflatmadan birakmayiz seni
canım 119la başlayınca 100 kilo hedefle bir mezuniyet düşündüm beni motive eder sonra ana hedefe yoğunlaşacağım aşama aşama gideyim

Benim tartim her odada baska cikartiyor :) o yuzden hep ayni yerde cikiyorum ustune. Kendi tartini baz al bence haftaya yine onda tartilacaksin. Benim baskulum diyetisyen olcumunden tam 2 kilo fazla cikartiyor. Ama evdekini dikkate aliyorum hep.

Benim tartim her odada baska cikartiyor :) o yuzden hep ayni yerde cikiyorum ustune. Kendi tartini baz al bence haftaya yine onda tartilacaksin. Benim baskulum diyetisyen olcumunden tam 2 kilo fazla cikartiyor. Ama evdekini dikkate aliyorum hep.
Şimdiye kadar hangi tartiyla tartildiysan onla yola devam etmen lazım bence

Öyle yapıcam artık

Gunaydin kızlar bende artik start veriyorm almanyada iyi salmışım

26.7.2020 : 69.9
Bugun: 74.0

3 hafta gibi bir surede 4 kilo almışım ama kendimi hic kısıtlamadim simdi löp löp yemenin acısı cıkıcak
Listeye girmek istiyorum en kıa zamanda kaptanım mumkunse Handandandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…