- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.081
Allah razı olsun kaptanım41 kere maşallah
Bu hafta da düşman çatlatacağız belli
Tebrik ederim canım
Takıma geldin geleli çok güzel eksilerle geldin.
Azim ve istikrarla devam
Muhteşemsin canımgeçen cuma 80.6
bu cuma 79.6
fark 1kilo
%1.24
hoscakal 80li kilolar bi daha görüşmeyelim
100 kiloda bırakmayacağım seni canımAllah razı olsun kaptanımgeçen hafta yüzden azdı telafisi güzel oldu. Darısı 100 kilo mezuniyetime inşallah
NedenBugün kendi tartınla bildirim yap canım
Bu durumda haftaya alabiliyorum ancak
Tşk ederim kaptanım haziran ayının 2.haftasinda fln başlamıştım diyete 88.6 kiloyla 9kilo vermişimMuhteşemsin canım
Tebrik ederim
8 'ler gitmiş, 7'ler gelmiş
tabi ki kaptanım ilk mezuniyetimi alayım sonra zaten ana hedefim 70 leri görmek yolumuz uzun Allah muvaffakiyet nasib etsin100 kiloda bırakmayacağım seni canım
60-70 arası olmadan benden kurtulamazsın
Aynı anda iki tartıda tartılmak gerekiyor canım, kural bu
Tşk ederim canım evet düşüyo ara aracanım maşaAllah çok güzel sonuç bir ara motivasyonun düştü ama güzel toparladın boyle devam inşallah
Kız naptın 100le mezuniyetmi olur zayiflatmadan birakmayiz seniAllah razı olsun kaptanımgeçen hafta yüzden azdı telafisi güzel oldu. Darısı 100 kilo mezuniyetime inşallah
canım 119la başlayınca 100 kilo hedefle bir mezuniyet düşündüm beni motive ederTşk ederim canım evet düşüyo ara ara
Kız naptın 100le mezuniyetmi olur zayiflatmadan birakmayiz seni
Masallah masallah. Daim olsun insallah. Ohh ohh erimis yaglar. Kendin vermis gibi sevindim inan.günaydın arkadaşlar
gecen cuma 111.9
bu cuma 109.1
fark 2,8
yüzde 2.50
bir maşaAllah'ınızı alırım
Gayet güzel vermişsin canımTşk ederim kaptanım haziran ayının 2.haftasinda fln başlamıştım diyete 88.6 kiloyla 9kilo vermişim
Benim tartim her odada baska cikartiyor :) o yuzden hep ayni yerde cikiyorum ustune. Kendi tartini baz al bence haftaya yine onda tartilacaksin. Benim baskulum diyetisyen olcumunden tam 2 kilo fazla cikartiyor. Ama evdekini dikkate aliyorum hep.Günaydın kızlar
Kilo tartıdan tartıya değişir mi
Annemlerde tartılıyordum
Evime döndüm. Benim tartıda 73.5 görünüyorum
annemlerdekinde dün 72 ydim çıkmadan önce
Şaşırdım kaldım
Eşimi çıkardım o da 86 görünüyor
Annemlerde 84 tü. Neye göre devam edicem ben şimdi
Level atladin yani. Cok tebrikler.geçen cuma 80.6
bu cuma 79.6
fark 1kilo
%1.24
hoscakal 80li kilolar bi daha görüşmeyelim
Şimdiye kadar hangi tartiyla tartildiysan onla yola devam etmen lazım benceBenim tartim her odada baska cikartiyor :) o yuzden hep ayni yerde cikiyorum ustune. Kendi tartini baz al bence haftaya yine onda tartilacaksin. Benim baskulum diyetisyen olcumunden tam 2 kilo fazla cikartiyor. Ama evdekini dikkate aliyorum hep.
Öyle yapıcam artıkBenim tartim her odada baska cikartiyor :) o yuzden hep ayni yerde cikiyorum ustune. Kendi tartini baz al bence haftaya yine onda tartilacaksin. Benim baskulum diyetisyen olcumunden tam 2 kilo fazla cikartiyor. Ama evdekini dikkate aliyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?