- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.101
Allah razı olsun canımm hep beraber istediğimiz kilolara sağlıkla ineriz inşallahMasallah masallah. Daim olsun insallah. Ohh ohh erimis yaglar. Kendin vermis gibi sevindim inan.
Aa kaptanım aşkolsun profesyonel 9.takim elamini olarak Perşembe günü kaçamak yapmam mumkunmuİnşaallah kaçamak yapmamışsındır.
Günaydın kızlar
geçen hafta:72.7
Bu hafta:71.2
Fark: -1.5
yüzde : 2,06
Günaydın arkadaşlar
geçen cuma : 60,3
bu cuma : 59,3
fark : -1
yüzde : -1,7
en sonunda 60 tan aşağı indim
günaydın arkadaşlar
gecen cuma 111.9
bu cuma 109.1
fark 2,8
yüzde 2.50
bir maşaAllah'ınızı alırım
Tebrikler kızlar hepiniz süpersinizgeçen cuma 80.6
bu cuma 79.6
fark 1kilo
%1.24
hoscakal 80li kilolar bi daha görüşmeyelim
maşallah gülüm inşallah her hafta en az bu kadar gider 2 haneliler hızlıca gelecek zaten o zaman daha da motivasyonun artacak .Allah razı olsun canımm hep beraber istediğimiz kilolara sağlıkla ineriz inşallah
regl olmadım
adaçayı mı içsen gülüm söktürsün hızlıcaregl olmadımgerginim hem tartımı hem beni etkiledi
amin canım Allah razı olsunmaşallah gülüm inşallah her hafta en az bu kadar gider 2 haneliler hızlıca gelecek zaten o zaman daha da motivasyonun artacak .
her şey çook güzel olacak
Adaçayı hiç sevmem ama söktürür mü? Onu hiç denemedim. Biraz daha bekliyim olmadı denerim teşekkürleradaçayı mı içsen gülüm söktürsün hızlıca
o motivasyon sülük gibi sana yapışık olacak biz ne için varız gülüm ne için takımız, aileyiz:)amin canım Allah razı olsunmotivasyonumu korursam çabuk görürüm 2li rakamları inşallah
Kız daha ne olsun tebriklerGeçen cuma : 77.6
Bu cuma : 76.8
Yüzde: 1.03
adaçayı normal zaman da gebelik olsun diye adete yakın söktürsün diye gebeyken de düşük yapmayı tetiklediğiyle bilinir gülümAdaçayı hiç sevmem ama söktürür mü? Onu hiç denemedim. Biraz daha bekliyim olmadı denerim teşekkürler ☺
Tebrık ederim rakibemKız daha ne olsun tebrikler
Ama ben yendim
ooo yarışta mıydınız o vakit tebrikler canoomKız daha ne olsun tebrikler
Ama ben yendim
Evet evet biliyorum ikisini de hiç sevmem ondan aklıma gelmemişleradaçayı normal zaman da gebelik olsun diye adete yakın söktürsün diye gebeyken de düşük yapmayı tetiklediğiyle bilinir gülüm
adaçayı sevmiyorsan maydanoz bol bol ye hatta demle iç o da adet söktürücüdür he de ödem attırır
sevmiyorsan boş ver be gülüm eni sonu olacak nasıl olsa :)Evet evet biliyorum ikisini de hiç sevmem ondan aklıma gelmemişler
41 kere maşallahgelelim kilo bildirimine
17 temmuz cuma 86.8 (izne gitmeden önceki gün)
19 ağustos çarşamba 83.3
21 ağustos cuma 82.4 (yolun ödemi anca gitmiş)
Teşekkür ederim canımTebrik ederim çok güzel eksi Elifcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?