- Konu Sahibi Handandandan
-
- #3.821
tşk ederim canım hep sizlerin sayesinde oldu eger siz kaçamak yaptığımda kızmasaydınız beni motive etmeseydiniz başaramazdım ama yılmak yok yola devam verecegim daha 7 kilo var
ayy canım benim geçmiş olsun
dikkat et kendine
arkadaşlar herkese merhaba.ben bu sabah 30 dk tempolu yürüdüm.sabah 1 yumurta 3 zeytin ve 2 dilim ekmekle kahvaltı ettim .öğle kepek ekmek salatalık domates zeytin vardı.akşama pırasa yemeği düşünüyorum.
akşam evde spora başladım.bölgsel hareketelr yapıyorum.
elif hoşgeldin
bişi sorcam ben bu haffta kilo bildirimi yapacak mıyım .başlangıç kilosu olarak ne yazılacak
Hoşbulduk cnm çok teşekkür ederim .:1hug:selam arkadaşlar...
kahvaltım her zamanki gibi...öğlene bulgur salatası yapıyorum. ( nasıl bir şey hiç bilmiyorum. ilk defa yapacağım bakalım.)
elif arkadaşımız hoş geldin canım...
Çok teşekkür ederim cnm hoşbulduk.:1hug:tatlım hoşgeldin aramıza a.s.
Çubukçum(dememde inşallah bir sakınca yoktur cnm) çok geçmiş olsun yaa.Kendine dikkat et bencede bir doktorada git sağlık bu şakaya gelmez.Biraz dahada iyi olmana çok sevindim cnm :teytey:öğlen eve zor gittim
yatağa yattım hafif baygınlık geçirdim
karın ağrım var tansiyonum düştü elim ayağım titredi
öyle kötü oldumki
1 kase tarhana çorbası içtim ama düzelmedim hala
şimdide şu mavi yeşilin light çikoltasından az bişey yiyorum acaba kan şekerimmi düştü
işe zor döndüm eşim getirdi
düzelmessem izin alıp gitcem
Teşekkürler cnm hoşbulduk.Hepiniz çok tatlısınız yaa.:smiley-cool:elif hoşgeldin
Çok teşekkürler cnm hoşbulduk.İnşallah hepberaber incecik giricez yaza…yerimsenibenslm yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar inş hep beraber yaza incecik girecegiz:dance:
Teşekkür ederim cnm ya inşallah bakalım .:1hug:canım boyle guzel paylasım yaparsan kaptanımız bu hafta bıle alabılır dedı yaaa katılımına goreesengözlerimebaksanab
Teşekkürler bitanem çok saol :) İnşallah ya bakalım.:1hug:canım benim ya:) bu kadar tatlı ve güzel katılımlarının karşısında kaptanımız bu hafta bildirimini alabilir:)
Bende çoookkkk tebrik ederim cnmalkisalkisalkis çok sevindim senin adına :) İnşallah geri kalan 7 kilonuda verirsinki ben vereceğine inanıyorum ve başarılarının devamını diliyorum canım…:1hug:tşk ederim canım hep sizlerin sayesinde oldu eger siz kaçamak yaptığımda kızmasaydınız beni motive etmeseydiniz başaramazdım ama yılmak yok yola devam verecegim daha 7 kilo var
Saol Zeynep Ablacım azim filan getirmedik ama o takımımızın içinde var zatena.s herkes çok azimli,çok iyi,çok tatlı maşallah.Ama inşallah bu hafta 1.oluruz ablacımalkisalkisalkis
maşallah takımcıma yeni arkadaşlar yenide azimi getirmişsiniz
hadin bakalım inşallah bu hatatadan sonra b,izim kaybettirdiğimiz ünvanı yeniden sizin sayenizde kazanırız
canım bende tebrik ederim başarını
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?