• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

118765250_2727554357460114_8796212815957331631_n.jpg

Eki Görüntüle 2683462

günaydın arkadaşlar bir başarı hikayesi paylaşmak istedim.
68 kiloyu tek seferde vermedim, 68 seferde 1 kilo verdim demiş. Çok hoşuma gitti
Yani doğrusu bu. Sonuçta bu kiloları bir günde almadık. Bir günde gitmesini beklemek sadece hayal olur. Geri gitmedikçe sıkıntı yok. Başarıcaz inş💪

Cok calistiriyolar beni ekim abla. Bu aksam yine mesaideyim evde kosturmaca cocuklarin dersleri basladi mutluyum ama yorgunum. Yok gitmiyo kilolar ne istir anlamadim. Acim ya 3 hafta oldu gecenki 1 kase asureden baska tatli yemedim ekmek yok hamur isi yok noluyo anlamiyorum sinirlerimbozuldu.
kıyamam kuzumm yaaa aşırı yorgunluk ve koşturma yetişemem korkusu oluşturmuş bence sen kendini kasıyorsun işi çocukları evi yemeği her şeyi yapmaya çalış dur . sinirlerin bozulur tabi karbonhidratı tatlıyı kökten kesip gözle görülür kilonda azalma olmazsa insanın moralide uçurumdan atlar, siniri de keçilere karışır
bence senin bu kadar oluyor diyip bir rahatlamaya ihtiyacın var olduğu kadarını yaparım mükemmel olmak zorunda değilim demeye ihtiyacın var gülüm hayat sen kassan da koştursan da rahat davranıp yapabildiğini yapıp gerisini bıraksan da geçiyor , her gün karın da doyuyor çocuklarda büyüyor

kuzumm cok cok gecmis olsun Allah korumuş cocuklari
Onlarda ne yapsin, sikiliyolar

Insan kötü hissediyorum dedikce dahada kötü oluyor
Sabah kalkinca biraz kendine ceki düzen ver, hareketli bi müzik ac, modun yukselsin

Ben seni hep bu emojiyle bağdastiriyorum 🤪
Ne çektin şu makineden nirancim 🤐
Ne kadar surermiski yapilmasi
niye soymakla ugrasiyosunki cnm
Dograyip bizzt yapınca da gayet güzel oluyor
bu kadar ne yoğunluğun oluyor tatlişim 😁
cok gecmis olsun tatlim
İnşallah ilerlemeden cabuk atlatir

Kötü bi gece geçirmişsin cok gecmis olsun cnm
Bugün tek haşlanmış patates yiyip mideni dinlendirseydin
soymadan imparator soyundan gelip midesi kabuk görmemiş paşam kıymetlim koca kişisi yemiyor totmesiiiii:))
dediğin gibi denedim bir kere ,(domates incecik kabukluydu)bir daha böyle yapma emri geldi hemen :)

Bunu söylerken inanarak söylemek mi lazım insnmadim bir şeyi soylemek bile etkili olurmu

Masterchef izliyorum şuan o tarz yarış yapabiliriz mesala🙄
Kırmızı takım mavi takım olsun takımların kaptanı olsun takımından sorumlu olan kaptan takımını motive etsin kaçamak yapana kafa göz girşsin😂 Kazanan takım içinde bir ödül düşünebiliriz yada menuye yorum yapmaktan felan muaf olabilir gibi gibi
neye inanırsan o sun :)
inanarak söylediğin her şey mutlaka hayata geçer evren yasaları da hücre biyolojisi de aynını diyor(DNA lar değişebiliyor)

sabah erkenden üst katın gürültüsü sonrada dışarıda çim biçme makinelerinin sesi derken hortlayan ben aşure yapmakla uğraşıyorum şu an:KK8: oğluşum uyansın bakkaldan ekmek manavdan elma alıp gelirse öğleye yetişebilir :)))
Kolay gelsin abla🌸

Ya gözüm döndü birden🙈 bir de incir reçeli benim için tatlıdır yani reçel niyetine sofraya koymam tatlı olarak yerim hep, yapmıyorum o yüzden, Pazar günü bir arkadaşım verdi bir kavanoz, çıldırdım😂😂😂ama çok utanıyorum🙈🙈🙈
Hem yedin Hem utaniyorsun He 🤣🤣

Günaydın 9.takimin bu haftada 1. Olucak kizlari☺😍
Bugün komşular bahçede piknik yapalım dediler shem diyetim bozulmasın hemde bu korona günlerinde ne gerek var diye düşünerek gitmek istemiyorum
Uygun bir dille anlaticam artık
En güzeli canim neyin Nerden gelecegi Belli degil artik🌸

Handandandan Handandandan
@zumazuma
@MmerVveeEee
@ATTRAENTE
@Namaria
@Elisa01
denizbenimadim denizbenimadim
@strontium
@Tekrar dene
@VisneReceliii
@sabahvesen
@chnnmkiz
@Edibe12
ekim2009 ekim2009
@mefkurem
@Ucmelekannesi
@Pnrrr-20
@Poni Bon
@zsaracoglu
Kızlar hayırlı akşamlar :KK36: :KK36:
hepimizin zaman zaman motivasyonu düşüyor :KK43:
bunun için takım içinde neler yapabiliriz
sizlerdende fikir ıstiyorum :KK73::KK73:
kaptanımızda bugün yazdı motive olamıyorum
diye..
burda birbirimizi motive etmeli hep canlı enerji dolu bi takım olalım :KK37::KK37:

benim fikrim
menülerde kaçamak fazlalık varsa spor cezasi verilsin :sopa:
spor için bi tablo yapılsın :spor:
hatta birincilere motive edici yazılar yazılsın :21:
takım içi eslesmelerde rekabet olsun :süslü:

sizler neler düşünüyorsunuz sizlerde öneride bulunun lütfen :dua:
etiket yapmayı unuttuğum varsa affola
Her hafta rakiplerle yarışalım cuma günü kazananı alkışlayalım övelim kaybedeni dövelim 😁

Handandandan Handandandan kaptanım nasılsın? dün motivasyonla ilgili, senin de motivasyonunu yükseltmek amacıyla mesajlar öneriler yazdık Pembe Lotus Pembe Lotus sağolsun etiket yaptı bizler de yorum yazdık hiçbirine cevap vermedin. Sorun yok inşallah
İyiyim canım
Bugün sabah erkenden çıkıp annemlere geldim, çocukların ısrarına dayanamadım.

Motivasyon için yeni fikirler bekliyorum, son noktayı koyacağım :KK70:

Her hafta rakiplerle yarışalım cuma günü kazananı alkışlayalım övelim kaybedeni dövelim 😁
Kronolji ile zaten herkesi birbirine rakip yapmış oluyoruz, üsttekinin rakibi alttaki...

Sadece menü yazmaya ve sabah günaydına gelenlerle rekabet yapılmıyor maalesef.

Takıma gelen herkes motive olmak derdinde, motive etmeye çalışan 3-5 kişi...

Tek taraflı verme ile de bu iş yürümüyor maalesef

Ya herkes elini taşın altına koyup diğerlerini de motive edecek ve takımda görev alacak...

Yada gelemeyen, burada diğerlerini motive etmek için çaba sarf etmeyenler gidecek....

Evi topladım çamaşirlar asılacak
Kıl biber turşusu yapacağım ilk defa inş güzel olur
Nettende bakayim püf noktalarina 😅😅
Kolay gelsin canım. Ben daha kahvaltı yapmadım canım istemiyor şimdi yeşil çay içiyorum ev almış başını gidiyor çok dağınık.ben de keyif yapıyorum

soymadan imparator soyundan gelip midesi kabuk görmemiş paşam kıymetlim koca kişisi yemiyor totmesiiiii:))
dediğin gibi denedim bir kere ,(domates incecik kabukluydu)bir daha böyle yapma emri geldi hemen :)
Canım benimkide huylanır kabuklu domatese
Kıyma makinasından geçirince hiç belli olmuyor
Söylemeden birkaç kavanoz da öyle yap bence,
farketmeyeceğine eminim.
Enerjini domates soyarak doğrayarak tüketme :KK60:

Back
X