• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

doyurucu menü. Sporlar güzel👍

Az gibi. Doydun mu

Baya eksi getirir. Bu hafta gümbür gümbürsün 😄

Aracın bu hafta 20 kilo vermek sanırım maşallah 🧿😄
[/QUOTE]
Bu hafta böyle yaptım aç kalmadım çok şükür. Güzel bir eksi bekliyorum

Düştün daha dillere :KK70: denizbenimadim denizbenimadim Ankara simidi (ailen oradaydı değil mi ? )

Toz aldım canım yemek yaptım ütülenecekleri oturma odasına koymuştum mutfaktayım şimdi sanki herif insafa gelmiş ütü yapıyor :halay:gidip baksam mı bana geri kitler diye korkuyorum gitmeyeyim en iyisi:KK53:
Kaşınma Zehra ütülesin işte :KK53:

Kızlar akupunktur la ilgili ne düşünüyosnuz tam olarak ne işe yarıyor ayrıca, bilen var mı? Tatlı isteğini önlüyor mu
Ben yaptırmadım da küçük küçük iğneler batırılıyor hastalığına göre vücudun belli bölgelerine arkadaşımın annesinde sebepsiz sık bayılmaları vardı kulağının ardına yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam

aaa çok güzel tuniğinden belli işte , sen en iyisi tek tartılma her yerinin ölçüsünü de al bazen baskülde aynı gibi çıkıp görüntüde zayıflama oluyor o da direk yağlar gidip kaslar güçlendiği için kilo aynı çıkıyor
valla kendin için en azından kafanı da dinlendirebileceğiniz bir şeyler bulman lazım boş boş oturamayacaksın belli ki
Dikis makinasi aldim cok hevesleniyodum bir ay ugrastim aylardir acmadim . Maymun istahliyim galiba biraz

Ben farkettirmez diyordum,üzerindeki kıyafet çok ağır değildir diye dusunurken kiyafetsiz 400 Gr bile farkettirdi🤣

Ne yağmuru kız gel buraya iki haftaya kalmaz kar yağar burda donduk şimdiden 😂

Sıcaklık şikayetine Başkale birebir, nefes kesici sogumuz var bin şükür 🤪
Hadi ya tam benlik 😁soğuk güzeldir ayik tutar adamı🙃

Ben de şöyle düşünüyorum. Diyet süreni kısaltmak için Mümkün mertebe kaçamak Yapmaman lazım. Ardından koruma döneminde yiyip yakman lazım
Kesinlikle sana katılıyorum 2 gün kaçamak yapınca 1 haftan çöpe gidiyor konsantreyi motiveyide düşürüyor

aslında verdiğimiz kiloları gerı alma sebebımız bu, cıddı bır dıyet kafasına gırdıgımızı sanıp herseyı yasaklayıp sayılı mıktarlı az az yıyoruz hedefe geldık dıyıp bırakıyoruz. Önemlı olan yeme alıskanlıklarımızı degıstırmek sen bu dıyet seruvenını bıtırdıkten sonra hayatın boyunca hıc mı hamburger hıc mı patates kızartması yemıceksın yıceksın ama sen bu donemde yeme faslını erken bıtırmeyı bır kacamak yapıyorsan bunu sporla ya da o hafta daha dıkkat ederek elimine etmeyi öğreniyorsun çok kasarsen evet dıyet suren kısalır ama sabıt kalman cooook zor olur. benım fıkrım tabı bu
Ben bunada katılıyorum 😁 İf koruma sürecinde haftada bı kaç öğün yaptigin kaçamağı tolere edebilecek bir beslenme sekli bence ..Bir gün herkes if yapacak😁🙃

Back
X