• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen emzirdiğin be bebeğin küçük olduğu için çok kasma canım. Gençken çıkmaz ama yaş ilerledikçe kemik erimesi vs ortaya çıkıyor Allah korusun. Dikkatli git ☺
Yarından sonra biraz esnek davranacağım canım

3 Eylül Menüm
12.30: 6 yk kuru sebzeli makarna (makarnası az sebzesi bol)
2 yk domatesli kıymalı sos
1 dilim ekmek (tabağı sunnetlemek için kullandım🤣)

17.00: 1 kase mısır gevreği (içinde 1 ceviz,1 yk yulaf,1 kırmızı erik,1tk bal, yarım çay bardağı süt ve gevrek var)

2 lt su
guzel menu ama bugun de spor yok

Merhaba
3 eylül
11.00
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
1 kk peynir

16.00
1 bardak kefir
3 yk et yemeği

19.30
4 parça fırında tavuk
2 tb ekmeği
3 yk yoğurt

2 lt su
4 saat temizlik yaptım. Çok yoruldum. Enerjim olurda spor yapcam🤪

sankı menu cok protein olmus gıbı geldı bana

MENUM:

9:00 1 kuru kayısı

12:00 1 dilim ekmek, 1kk peynir, 1 tk labne, domates biber, 10 zeytin, 1 hasl yumrta

14:30 meyve tabagı: avuc uzum, 2 dilim karpuz, 2 dilim nektari, 2 bögurtlen

16:00 1 fincan kahve

18:00 1 tbk bamye yemegi, bol salata, 2 yk yogurt, 1 dilim karpuz

2lt Su
Spor yok

Yazınca farkettim meyve cok olmuş :KK43:

canım üşenmedım gecmıs menulerıne de baktım ve hıcbırınde spor yok spor yapmanı engelleyen bır durum mu var?

3 Eylül perçembe

08:30

iki fincan türk kahvesi

12:30
bir kase yayla çorbası
bir porsiyon mantı
4 yk sebze yemeği
salata

19:30
salata
bir dilim ekmek
öncekı gunlerıne gore bugun yemişssinnn :skandal: su işini naptın yanlış hatırlamıyorsam içemiyorum dıyordun

3eylul persembe menüsü

Sabah 10:00
Sahanda 2yumurta bi dilim peynir 5zeytin bi domates bi salatalık bi kıl biber 1dilim tm buğday ekmeği

13:30 bi kase mercimek çorbası

15:00 sade kahve 2kuru kayisi

17:15
Bi kase firinda tavuk, bi tabak salata bi kase mercimek çorbası

20:00 bi bardak ayran

22:30 kayısı çayı
sade soda
Şu 3lt
Spor yapamadım inanilmaz vücudum ağrıyor spordan Yarina inş
afıyet olsun canım

Zayıfladıktan sonra istiyordum aslında. Artık doğum sonrası zayıflarım inşallah.
Ayy çok sevindim, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 💕 öyle deme yeni bir nefes yeni bir birey gelecek kilo yine verilir. Zaten dikkat edersin biraz hamilelikte de. Bana da dua et, ben de çok istiyorum anne olmayı🙏
Sen emzirdiğin be bebeğin küçük olduğu için çok kasma canım. Gençken çıkmaz ama yaş ilerledikçe kemik erimesi vs ortaya çıkıyor Allah korusun. Dikkatli git ☺
Süt ürünleri bol bol tuketse sıkıntı olmaz inşallah Yasamakguzel123 Yasamakguzel123

Ayy çok sevindim, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 💕 öyle deme yeni bir nefes yeni bir birey gelecek kilo yine verilir. Zaten dikkat edersin biraz hamilelikte de. Bana da dua et, ben de çok istiyorum anne olmayı🙏

Süt ürünleri bol bol tuketse sıkıntı olmaz inşallah Yasamakguzel123 Yasamakguzel123
İnşallah öyle olur, teşekkür ederim.
Dua ederim tabiki. Rabbim sana ve isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin🤲🏻

Ah sorma canım. Hala kötüyüm ama rahatsızlığımın nedeni beni öyle bir şoka soktu ki ne yazayım ne diyeyim bilemedim.
Hamileyim🙈 Nasip olursa 40 yaşımda bir bebeğim daha olacak. Daha önceki iki hamilelikte de bulantım falan vardı, acile gidip serum yemişliğim vardı ama şu anda durumum vahim ötesi. Artık kilodan mı yaştan mı bilmiyorum🤷🏻‍♀️
ayy gözün aydın canım inşallah hamılelık surecın acayıp rahat gecer amin

Geceye son bir görsel ekleyim.
Muhtesem etkili yöntem bunun gibisi gorulmedi 🤭😂
images (5).webp

Hadi kizlar yarin bol eksiler hepimize 🥰

Günaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi yapayım
Cuma 61.7
Bugün 59.9
Fark-1.8 kilo
Yüzde 2.92:21::sampiyon:
kızzzz tebrik ederim seni :) benim üstümde sen mi vardın, rakip miydik 😁
bu haftaki sonucun mükemmel :KK200: eni görünce hırslandım :) gaza getirdin beni :)

Yok ama iyilesme surecini hizlandiriyor. Mesela sert isirinca yara oluyor ya her emdiginde tekrar aciyor o surec daha kısa oluyor enazindan
Canim ayva cekirdegi cok iyi geliyor 2 kasik suda 2 ayvanin cekirdegini kaynat jole gibi oluyor onun sur. Bana cok iyi gelmisti.

kızzzz tebrik ederim seni :) benim üstümde sen mi vardın, rakip miydik 😁
bu haftaki sonucun mükemmel :KK200: eni görünce hırslandım :) gaza getirdin beni :)
Onu bilmiyorum kim vardı ama bu hafta ağırlıklı olarak sebze yedim ve tek öğün tavuk yedim emzirme de etkili oldu 😍💞 amaç birbirimizi hırslandırmak değil mi canım 😉

Back
X