- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.261
İnşaallah kaptanımYasamakguzel123
Gayet güzel kilo vermişsin canım
Hedef kilona çok yaklaştın
Tebrik ederim, haftaya devamını bekliyorum
Zayif olmak nasil biseyEvet ya kac kere free olmak istiyorum dedim yakami birakmiyorlar
Bugun 69 gordum cok sukur canim
Sen neden ugramiyorsun free yarissan en azindan hic görünmüyorsun kilo vermeye ihtiyacin yokmu zayifmisin
Kavga dögüşmü olduBugün baya kötü bir gün geçirdim yaEve geldiğimden beri başım zonkluyo, uyudum yine geçmedi. Bizim okuldaki öğretmenler arasında ufak bir sebepten gerginlik çıktı. Hala gorduklerimin şokundayım Allah kimsenin aklını başından almasın valla
Ben menümü yazıp biraz kendi köşeme çekilmek istiyom, yarın sabah canlı dersim var toparlayim kendimi
Buraya gelmezsen motive olamazsinki canim ya cok kilo almamaya calis kilo almak kolayda vermek zorZayif olmak nasil bisey
Nerdeeeee güzelim hemde baya bi fazla kilom var
Cok yogun ve yorucu calisiyorum
O yüzden duzenli gelemiyorum
Asil en onemlisi motivemi kaybettim, bulamiyorum
Fre listesini ben hic gormedim bende free yarismak istiyorum kaptanimTam olarak açıklayayım canım
Yarışma listemiz ve free listemiz var.
Yarışma listesinden çıktın zaten.
Yarışma listesinden çıksanda takımdaa free listede devam etme hakkın zaten var.
Yarışma listesinde kurallara uyma ve disiplin istiyoruz.
Free listede kural yok, nasıl istersen öyle devam edebilirsin
Hangisinde devam etmek istiyorsun tam olarak.
Düzeltme yapabilmek için son yarım saatim var
Yok canim niye vermeyeyim yazmistim grupta önceden zatenAfiyet olsun canım. Görevin ne canım. Tabi cevap vermek zorunda değilsin
Demekki senelerdir degisey bisey olmamis :))Biraz da gülelim
Tamam abla bu hafta ara öğünlerde mümkün olduğunca meyve yemeyeceğim ekmekte aklımdaPembe Lotus
Tatlim senin menulerinde corba sık sik oluyor
1 kase corba 2 dil. Ekmek degerinde
Çarşamba menunde 1 tb corba ve ilave 1 dil. Ekmek daha var
Yani aksamin baya bi karbonlu olmus oluyor
Eğer daha iyi sonuc almak istiyorsan, ozellikle aksam Öğününu sıfır karbon yapabilirsin
Perşembe de ekmeksiz, meyvesiz olursa bence güzel eksi gelir :))
Teşekkürler canım ama benim giden kilom beni memnun etmedi. O düzenli beslenme ve yürüyüşle 2.5 kilo rahat giderdi. Kendimi biliyorum. Ben bi ki gün sağlam dikkat etsem 800 Gr eksi gösterirdi zaten.Namaria
Fitt_anne
denizbenimadim
Lusi
Pnrrr-12
Kızlar sizleri de tebrik ediyorum, %1 üzeri kilo verdiniz
Haftaya devamını bekliyorum
Görmedim canım. Güzel meslek kolay gelsin canım.Yok canim niye vermeyeyim yazmistim grupta önceden zaten
Kamuda mimarim canim eski eser restirasyon isi yapiyoruz kontrollugu daha dogrusu
Corba diyom kizzz corbaTamam abla bu hafta ara öğünlerde mümkün olduğunca meyve yemeyeceğim ekmekte aklımda
Allah razı olsun canimGörmedim canım. Güzel meslek kolay gelsin canım.
Sana boyle ciddi ciddi konusmak hic yakismiyorTeşekkürler canım ama benim giden kilom beni memnun etmedi. O düzenli beslenme ve yürüyüşle 2.5 kilo rahat giderdi. Kendimi biliyorum. Ben bi ki gün sağlam dikkat etsem 800 Gr eksi gösterirdi zaten.
Açıkcası şubattan beridir felaket yeme alışkanlığımla değerlerimi alt üst ettim sanırım. İnsilün direnci diye düşünüyorum.
Bilmiyorum p.tesi günü kan tahlili yaptıracağım. İnslün, tiroid Allah ne verdiyse. Zira emeğim helak oluyor , motivasyonum düşüyor.
Canim insülin direnci bende yillardir var inan zor oluyor metabolizmanin kilo vermesi ama bir süre bu yaptigin sistemi devam ettirirsen direnc mirenc kalmiyor ben gecen senelerde 20 kilo vermistim bu tempoda insulin direkt 65 ten 40 Lara düştü hic moralini bozma ama olctur tabiki degerleri bilmekte fayda varTeşekkürler canım ama benim giden kilom beni memnun etmedi. O düzenli beslenme ve yürüyüşle 2.5 kilo rahat giderdi. Kendimi biliyorum. Ben bi ki gün sağlam dikkat etsem 800 Gr eksi gösterirdi zaten.
Açıkcası şubattan beridir felaket yeme alışkanlığımla değerlerimi alt üst ettim sanırım. İnsilün direnci diye düşünüyorum.
Bilmiyorum p.tesi günü kan tahlili yaptıracağım. İnslün, tiroid Allah ne verdiyse. Zira emeğim helak oluyor , motivasyonum düşüyor.
Senide istikrarindan dolayi tebrik ederim cnmAllah razı olsun canim
O zFree listede kalayım cnm ben
Aynen sanki Lusi değilmiş gibi değil mi ablaSana boyle ciddi ciddi konusmak hic yakismiyor
Yaşlandınmi yoksa kizzz
Onceki hafta basladim demistin ya cnm
O zaman Odemleri atmışın
Eksinde gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?