Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet ya kac kere free olmak istiyorum dedim yakami birakmiyorlar
Bugun 69 gordum cok sukur canim
Sen neden ugramiyorsun free yarissan en azindan hic görünmüyorsun kilo vermeye ihtiyacin yokmu zayifmisin
Zayif olmak nasil bisey
Nerdeeeee güzelim hemde baya bi fazla kilom var
Cok yogun ve yorucu calisiyorum
O yüzden duzenli gelemiyorum

Asil en onemlisi motivemi kaybettim, bulamiyorum

Kavga dögüşmü oldu
Öğretmenler bu durumdaysa, toplumun hali içler acısı demektir

Zayif olmak nasil bisey
Nerdeeeee güzelim hemde baya bi fazla kilom var
Cok yogun ve yorucu calisiyorum
O yüzden duzenli gelemiyorum

Asil en onemlisi motivemi kaybettim, bulamiyorum
Buraya gelmezsen motive olamazsinki canim ya cok kilo almamaya calis kilo almak kolayda vermek zor

Fre listesini ben hic gormedim bende free yarismak istiyorum kaptanim

Pembe Lotus
Tatlim senin menulerinde corba sık sik oluyor
1 kase corba 2 dil. Ekmek degerinde
Çarşamba menunde 1 tb corba ve ilave 1 dil. Ekmek daha var
Yani aksamin baya bi karbonlu olmus oluyor

Eğer daha iyi sonuc almak istiyorsan, ozellikle aksam Öğününu sıfır karbon yapabilirsin
Perşembe de ekmeksiz, meyvesiz olursa bence güzel eksi gelir :))

Tamam abla bu hafta ara öğünlerde mümkün olduğunca meyve yemeyeceğim ekmekte aklımda

Namaria
Fitt_anne
denizbenimadim
Lusi
Pnrrr-12

Kızlar sizleri de tebrik ediyorum, %1 üzeri kilo verdiniz

Haftaya devamını bekliyorum
Teşekkürler canım ama benim giden kilom beni memnun etmedi. O düzenli beslenme ve yürüyüşle 2.5 kilo rahat giderdi. Kendimi biliyorum. Ben bi ki gün sağlam dikkat etsem 800 Gr eksi gösterirdi zaten.
Açıkcası şubattan beridir felaket yeme alışkanlığımla değerlerimi alt üst ettim sanırım. İnsilün direnci diye düşünüyorum.
Bilmiyorum p.tesi günü kan tahlili yaptıracağım. İnslün, tiroid Allah ne verdiyse. Zira emeğim helak oluyor , motivasyonum düşüyor.

Sana boyle ciddi ciddi konusmak hic yakismiyor

Yaşlandınmi yoksa kizzz

Onceki hafta basladim demistin ya cnm
O zaman Odemleri atmışın

Eksinde gayet normal

Canim insülin direnci bende yillardir var inan zor oluyor metabolizmanin kilo vermesi ama bir süre bu yaptigin sistemi devam ettirirsen direnc mirenc kalmiyor ben gecen senelerde 20 kilo vermistim bu tempoda insulin direkt 65 ten 40 Lara düştü hic moralini bozma ama olctur tabiki degerleri bilmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…