- 8 Mart 2020
- 5.839
- 28.223
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.301
Afiyet olsun ödül niyetine yenilmiş hem makarna hem ekmek arti helva4 Eylül Menüm
07.30: 1 küçük havuç
15.00: 6 yk kuru sebzeli makarna
3 yk yoğurt
2 dilim ekmek
1 dilim helva
1,5 lt su
45 dk normal tempo yürüyüş U UcanSupurge
Patates kızartması ne kadardi4 Eylül 2020
1 tane krep
Patates kızartması
2 çatal peynir
3 zeytin
1 dilim karpuz
1 su bardağı çay şekersiz
14:00 sade Türk kahvesi
3 tane kara erik
19:00
3 yemek kaşığı menemen
1 tatlı kaşığı tahin
2 dilim kepekli ekmek
2 Çay bardağı şekersiz çay
1 dilim kavun
2.5 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canım yarin telafi edersin4 eylul
7.50
İki dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
10.30
Elma cayi
12.10
1 acma bir ayran
15.30
3 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Takriben 3 dilim ekmek ☹
2 bardak cay
18.20
6 yk karalahana salatasi
Su. 1.5 lt
Spor 1 saat yapacagim insallah
Heee bizim kiz kendine geldiOna atlama buna atlama sen varken kime atlayım dondurmalı helvam tel kadayıfım
Az yidim ben seksü fücudumu dinç ve diri tutmak her an gelişebilecek atraksiyonlu olaylara karşın tedbirli olmak maksadıylan o kadarcık enerji alayım demi
Seni görünce işte abloş daha sık görüşelim ara beni boya beniHeee bizim kiz kendine geldi
Bayıldım, muhteşem duruyorİşteee
Canim resimler acilmadi ama yarin araştıracağım cok merak ettim
Nette detaylı açıklayan siteler var canlarbaktim ama hareketler yani fotolar acilmadai google amcaya bakiyim
Spor matı dediğin nedir canımcanım youtubedan baktım 5 hareket 3 tekrarla başlanıp hafta hafta arttırılormuş.
bazı hareketler zorlasa da başlayacağım ben. hem kendimi motive etmek için spor matı almıştım onda yaparım iyi olur inşallah
5 vakit namaz kılsak, spora ihtiyaç kalmayacak oysakievet bende farkettim canim. Tabi daha esnek bunlar
Aynı öğünde mi ayrı öğünlerde mı yedin bunlarıDün eşime uyup diyet bozmak gibi bir hata yaptım susamlı pide ve makarna bana tam 1.8 kg artı getirmiş
Ne kadar olduğunu bilmiyorum gözüm döndü bi baktım tabak boşalmışAfiyet olsun ödül niyetine yenilmiş hem makarna hem ekmek arti helva
Günü erken kapatmissin
Patates kızartması ne kadardiödül günü seysi
Afiyet olsun canım yarin telafi edersin
canım spor yaparken yer hareketlerinde falan altına seriyosun ben motivasyon için aldım şevklendirsin diye :))Spor matı dediğin nedir canım
Burda birbirimizin hayatına dokunabilmenin çok değerli olduğunu düşünüyorum canım.Bugün arkadaşıma davetli idim, yeni ev arkadaşı ile tanıştım. Bayanlar bir araya gelince hep konu bı yerden kiloya dönüyor tabi. Nasıl bu kadar çok zayifladin nasıl 13 kilo verdin nasil nasıl derken bol bol kulağınızı çınlattimm kızlar
Handandandan Kaptanimizin disiplinini U UcanSupurge spor sorumlumuzu ve Pembe Lotus menü kontrolücümüzü anlata anlata biteremedim Şaşırdılar baya burası nasıl bı yer nasıl bı sistem hayret ettiler
Teşekkürler kızlar iyi ki varsınız
En kolay kullanımı Opera tarayıcısı sunuyor canım, reklamda yok üstelikcanım chrome u devre dısı bırakınca nası gireceğim anlamadım :/
Velilerde biraz elini taşın altına koysa çok güzel olacak aslında bu sistem.Merhaba kızlar, sabah canlı dersim vardı. Sonrasında da derse katilmayan öğrencilerin velileri ile konuştum. Bı ton dert ne olacak bu çocukların hali şaştım kaldım vallahi
Kimi köyde, kimi internet yok diyo, kimi telefon bile yok diyo, kimi de ders saatleri erken bizim çocuklar uyuyor diyo
Okullar da açılmazsa bu sene yine öğrencileri kaybedeceğiz
Motivasyonunun neden arttığı belli olduYok yok öyle bişiAkşam eşim geldiğinden beri adama kendimi gösteriyorum Bak eşofman nasıl bol geliyo, bak tişörtümün kolları nasıl da geniş geliyor, biraz daha vermişim dimi diyip adamın başını yedim
Ben duymadım, yenii bir açıklama mı yapıldı1,8 ve 12 hariç diğer kademelere şu an okul yolu görünmüyor malesef. Sağlık bakanı en son böyle dedibu sene de uzaktan eğitime devam
Bunu biliyorum ama niyeyse aklıma başka birşey geldicanım spor yaparken yer hareketlerinde falan altına seriyosun ben motivasyon için aldım şevklendirsin diye :))
180*60 boyutunda 10 ml kalınlıgında aldım şöyle bişey
Eki Görüntüle 2685414
adi spor matiymiş canim ben de yeni ogrendim :)))Bunu biliyorum ama niyeyse aklıma başka birşey geldi
Kaptanım teşekkür ederim size takıma layık olmaya çalışıyoruz işteNamaria
Fitt_anne
@hadikonusalim
Lusi
Pnrrr-12
Kızlar sizleri de tebrik ediyorum, %1 üzeri kilo verdiniz
Haftaya devamını bekliyorum
maşallah isteyince ne güzel kilo veriyorsun sen öyle kedi kızHellööö takım hayırlı cumalar
Geçen hafta : 67.9
Bu Hafta : 67.1
Giden: 0.8
Yüzde: 1.178
Cokda iyiydi menüler kesin odemdir cnmGeçen Cuma: 94.2
Bugün: 94.2
Fark: Sabitim
Bu halde bile eksi olamadığıma inanamıyorum
Ödemdir de geçer inşallah...
Bende Leslie ablamdan çok faydalanmıştim zamanındaBugün bunu yaptım kızlar
Teşekkür ederim canım metom sağolsun iyi verdiriyor kiloyumaşallah sanaa
az az da olsa gıdıyor şükür
gözün aydın canım kısa sürede 100 bandını kırıcaksın inşallahh
hep mı boyle az az gıdıyor
maşallahhh dıcek dıcek bırsey bulamadımm
ben de 60 lara el sallayamadım bı haftaya sallıcaz ınsallah artık
ayyy çok guzeell darısı basıma canım
maşallahhh bu hafta da benı geçmişsin 7 leri görmüşsün maşşallah sana
vallahı ben de aynı durumdayım bırsey yıyesım yok
aynen canım bu hırsını kaybetmezsen haftaya 2 katını da verırsın tabıkı
oyyy kötü olmuş ama mod dusurmek yok yanlışlarını bılıyorsundur onları cıkar hayatından eksı de gelır ardından
Önümüzdeki günler özellikle pazartesiden sonra sıkı bir beslenmr ile telafi edersin cnmKızlar az sonra oglani uyuturken gelicem biturlu gecmis yapamadm gelemedm. Son dakka mangal yalan oldu hava acayip ruzgara cevirdi zaten hafif vardi serinliktwle olunca coxugu usutmiyelim dedik, nasipse yarin gidicez esimn is arkadasiyla esinide davet ettik bakalm nasl olcak kahvalti sonrası cikicaz. Az sonra menumu yazicm bugn hic olmadi malesefyemek plani degisince disardn soyledk ve komsum asure getirdi tabi ben cok sevdigm icin bugunde cuma oldugu icin dayanamdim yedim
Kilodan dolayı canım, "vücutta ne kadar toksin var ise o kadar fazla bulantı olur" der Üstadım Aidin SalihDaha önceki iki hamilelikte de bulantım falan vardı, acile gidip serum yemişliğim vardı ama şu anda durumum vahim ötesi. Artık kilodan mı yaştan mı bilmiyorum
Gündüz spor yapamıyorsan şimdi spor yap gündüz turşunu kurarsın canımSelam kızlar gidince bidaha gelemiyorum ya ☹
Pazara gittim geldim bol yeşillik sebze alarak bütün haftanimi kurtardım
Kızı uyutuyorum uyuyunca eliptikmi yapsam yoksa pancar turşusumu karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?