• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk bildirim benden gelsin
Hafta başı start vermiştim.

İzne ayrılış 69.5
Bugün 76.5
Fark +7

İzne ayrılmak isteyenlere örnek olsun:olamaz::olamaz:
Aslında geçen haftaya göre harika bir başlangıç yapmışsın canım. Vira bismillah🥳
Günaydın arkadaşlar 😍
Bildirimi yapayım.
Geçen cuma 59.9
Bugün 58.7
Fark -1.2 kilo
Yüzde 2,003:spor::KK49::KK200:
kilomu korumak istiyorum
Çok iyi eksi canım💕
gunaydiinnn🌸🌺
gecen cuma 71.8
bugun 70.9
fark -0.9
yüzde 1, 253 🤗
Başlangıç için gayet iy canım. Hoşgeldin☺️
Günaydın canlar kilo bildirimi yapayım

Geçen Cuma 80,5
Bu Cuma 79,5Eki Görüntüle 2688634
Fark eksi 1
İnsan şu zinciri kırdı mı nasıl rahatlıyor di mi😄Tebrikler canım💕
Geçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 600gr
Hayatımda 1 defa 2 hafta doğum sonrası Demir ilacı kullandım nerdeyse ameliyatlık olacaktım. Ben öyle bir kabızlık görmedim. Resmen ağlıyordum tuvalette. İlaçtan olduğunu fark edince bıraktım.Belki yanlış ama dayanamadım🤷‍♀️ Düzenli pekmez veya siyah kuru üzüm yemeğe çalışıyorum.
Velhasıl Demir ilacı kabızlık kabızlık da az kilo kaybı sebebidir canım
Bildirimim:

Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr
Yuzde: 0.96%

Şuan okadar uzgunumki dun sabah daha fazla eksideydim birde dun tum gun ödem suyu ictim nasıl olurda daha eksiye gecicegime artı geldim aklım almiyor. Bu hafta hedefim cok daha yuksekti ama olmadı :KK43:
Gece boyu içtiysen su henüz tam atılmadığından fazla gelmiş olabilirsin canım. Tartı öncesi gece suyu azalt bence
ayy inşallah çok sürmeden 50 ler de gelsin inşallah gülüm
İnşallah canım. Umarım kiloları verir ve nasıl verdiğimizi unutmayız da ona göre davranırız bundan sonra😄

Günaydın kızlar artık diyete başlamanın vakti geldi geçiyor bile tartinin ibresi aşağı düşmüyor çıkıyor çünki daha önce gruba ilk girdiğim kilomdayim bugün tartldm güzelce kahvaltımı da yaptım hadi bismillah diyerek yediklerimi de paylaşıcam insAllah bugünden itibaren aranızdayim şöyle bı kaç ay daha kendim takilayim sonrasinda kabul ederseniz listeye girerim 😊👍🌿
Bugün başlangıç: 94 kg 🤦
Başlangıcın hayırlı olsun😍😍

Aslında geçen haftaya göre harika bir başlangıç yapmışsın canım. Vira bismillah🥳

Çok iyi eksi canım💕

Başlangıç için gayet iy canım. Hoşgeldin☺

İnsan şu zinciri kırdı mı nasıl rahatlıyor di mi😄Tebrikler canım💕

Hayatımda 1 defa 2 hafta doğum sonrası Demir ilacı kullandım nerdeyse ameliyatlık olacaktım. Ben öyle bir kabızlık görmedim. Resmen ağlıyordum tuvalette. İlaçtan olduğunu fark edince bıraktım.Belki yanlış ama dayanamadım🤷‍♀️ Düzenli pekmez veya siyah kuru üzüm yemeğe çalışıyorum.
Velhasıl Demir ilacı kabızlık kabızlık da az kilo kaybı sebebidir canım

Gece boyu içtiysen su henüz tam atılmadığından fazla gelmiş olabilirsin canım. Tartı öncesi gece suyu azalt bence

İnşallah canım. Umarım kiloları verir ve nasıl verdiğimizi unutmayız da ona göre davranırız bundan sonra😄
ne güzel dedin nasıl verdiğimizi unutmadan ona göre davranıp yaşarış inşallah

Bildirimim:

Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr

Şuan okadar uzgunumki dun sabah daha fazla eksideydim birde dun tum gun ödem suyu ictim nasıl olurda daha eksiye gecicegime artı geldim aklım almiyor. Bu hafta hedefim cok daha yuksekti ama olmadı :KK43:

Tebrik ederim canım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
%1 'de gayet güzel:KK73::KK73::KK73:

Kalanı haftaya bonus olsun💃💃💃💃

bende bildirimi yapayım kk ye donmaya başladı yine
geçen cuma 82.0
bu cuma 81.9
fark - 100 gr :KK20:
pınara düpedüz üstüme çık tepin de ez beni diyorum yani:rolleyes:
Nerde yanlış yaptığını yaz buraya canım.Söz uçar yazı kalır ve beyne daha iyi yerleşir. O zaman hatanı daha kolay bulursun😉

Iste öyle gaza getirip yediriyorlar iste 😪😪
Üç gün sonrada yüzün çöktü cirkinlestin demeye başlarlar🙄
Evi süpürdüm, sildim, çamaşırlar tamam
Pazara da gittim
Bugün pazar var diye yürüyüşü kısa kestim, çok kalabalık ortalık
Şimdi mutfağa kaçıyorum, bugün aralar dengesiz gitti ölüyorum açlıktan ama yemeyeceğim akşam yemeğine kadar:)))
Sizde nasıl gidiyor kızlar
Bugünde benim pazarim var kırmızı biber patlıcan alıp buzluğa atmak istiyorum
Yine çok çalışkansın maşallah 🧿 canım benim de kayınvalidem ve eşimin yeğeni bizde okula git gel bugün apartman grubumuza komşum yazmış dikkatli olalım diye ona da virüs bulaşmış hasta ve hamile bi iki bi şey hazırlayıp kapısının önündeki dolabın üzerine bıraktım eve geçip telefonla aradım ordan al diye şifa niyetine yesin inşallah
Allah razı olsun canım çok iyi yapmissin
yoook benimkiler az sonra yiyecek masa hazırlamadan bir iki sayfa bakayım leptabı masadan öyle kaldırayım ki benimkilere tabak çanak hazırlayayım :))
ben aç mıyım değil miyim bilmiyorum öğlen yemiştim az önce de zeytin yaprağı demledim onu içicem daha sonrası yemeyebilirim
zeytin yaprağini ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor
şimdiden yatıp uyuyasım var başım uyuşuk amaaa çamaşır katlama hariç işim bitti gibi , evi dip bucak sildim mopum geldi bu gün onun hevesine sildim :rolleyes:
Bende sipariş verdim özellikle duvarlar için çok iyi oluyor dediler applamm😁
Akşam yemeği faslı bitti
Balıktan ötürü deli gibi helva aranıyorum yemeyeyim diye acel tecel yan komşuya verdim helvayı🙈 çayımı aldım büzüştüm koltuğa, yorulmuşum sanırım sırtım ağrıyo, ah bi zayıflasam hep geçecek bu ağrılar. Yarın tartı günü terazide 7 li bir rakam görmezsem bırakacağım artık, takıma da yazık bir ileri iki geri ben bile sıkıldım🙈
Bırakılır mı hiç nerde senin inatciligin hırsın başaramadım demek biz kadınlara yakışır mı😉
Nasıl açım
Sabah okulda bi şey yemedim içmedim. Yasaklanmış çay vs
Eve gelince 4 dilim ekmek yedim. O yüzden ara ve akşamı nerdeyse es geçtim
Yarın tartıdan sonra kendime börek ısmarlıcam :confused:
Ben uzun bir süre çok dikkat edicem iyi yedim bu hafta🙄
Ilk izlenim super cnm gercekten guzel supurdu arkasindna tum halilari kaldirdm bir de sildi miss gbi oldu :) daha kıl sac olmaz evde insallah hergun duzenli bi tur supurse tamamdir
Güle güle kullan canım çok sevindim senin adına 🤗
Sagol cnm evet bence ilk izlenim ama deger gercktn guzel supurdu sildi esim bile oteki makineden iyi bu falan dedi ev parladı resmen :)

Aynen cnm :)

Ohh saglikla kullanin insallah abla sonunda kargonu alabilmene sevindim
Kızlar yavaş yavaş alzaymira doğru ilerliyorum galiba.

Sabah bebeğimi alıp ekmek almaya gittim, hem yürüyüş olsun hem bebiş gezsin.

Döndüğümde yanlış katta inip alt komşunun kapısına dayanmışım.

Birde zile normal basmıyorum, bebeğime öğretiyorum diye parmak zilden kalkmadan çalışıyoruz zili ama kapı bir türlü açılmak bilmiyor.

Zili duymadılar herhalde diye kapının tokmağına elimi attım ki, baktım kapı numarası bize ait değil.

Allah'tan evde değillermiş, yoksa ciddi problem çıkabilirdi sabah sabah
Kafan dolu kaptan ondandır dalginligin

Günaydın arkadaşlar 😍
Bildirimi yapayım.
Geçen cuma 59.9
Bugün 58.7
Fark -1.2 kilo
Yüzde 2,003:spor::KK49::KK200:
kilomu korumak istiyorum
gunaydiinnn🌸🌺
gecen cuma 71.8
bugun 70.9
fark -0.9
yüzde 1, 253 🤗
Günaydın kızlar
Geçen cuma:70.2
Bugün:69
Fark:1.2 ayıptır söylemesi 💃😄
Yüzde:1.709
Nihayet 60 lara geldim. Darısı 50 lere inş🙏
Günaydın canlar kilo bildirimi yapayım

Geçen Cuma 80,5
Bu Cuma 79,5Eki Görüntüle 2688634
Fark eksi 1
Geçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 600gr
Bildirimim:

Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr

Bildirim yapayım açlıktan mideme kramp girdi :KK53:

Geçen Hafta : 67.1
Bu Hafta : 65.3
Giden : 1.8
Yüzde : % 2.68 :rapci::deli:
hayirli cumalar

gecen cuma 66.5
bu cuma 65.8
fark -700

bu hafyaki hedefim -1 di olmadi malesef.
bende bildirimi yapayım kk ye donmaya başladı yine
geçen cuma 82.0
bu cuma 81.9
fark - 100 gr :KK20:
pınara düpedüz üstüme çık tepin de ez beni diyorum yani:rolleyes:
Tebrik ederim kızlar yine gelmiş eksiler :KK36: :KK59:

Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 72
Bugün: 71,4
Fark: 0.6
Yüzde: 0.83
IMG_20200911_105954.webp