- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #389.061
Liste ve strateji yenilenmiş aralar uzamış. İnş daha hızlı vermene yarar. Ancak bu hafta yaptığın yüzme sana gelecek cuma çok iyi gelecek görürsün
Baya hafif☺
Fena değil. Belki meyveler teke düşüp yerine yoğurt ya da kuruyemiş konabilir
Ölçülü
Alıştık senin minnak menülere
Bugün son kaçamak günü olsun. Yoksa alışkanlık olur önünü alamazsın canım
İlk güne göre baya hafif canım. Zaten ne yapacağını biliyorsun
Kız fotosentez mi yapıyorsun sen
Aslında takımdaki herkes bizim takımın birinci olduğunu biliyor. Takıma bir göz gezdirince hemen herkeste harika sonuçlar var. Gerisi teferruat benceben de takıma birkaç aksilikten dolayı 2 hafta alınamadım mesela. Çok da dert değil bence. Enerjimiz ve motivasyonumuz gayet iyi
of günü Telafi edersin yarın
İnsan ben kendime ne yapmışım diye çok üzülüyor di mi. Ama şanslısın ki bunun farkına vardın. Zararın neresinden dönersen kardır
Menünde iştah açıcı ögeler fazla turşu ezme gibi. Onları bi süre yeme bence
Sana listemi yazsam asıl felaketi görürsün
Bu olaya sevindim. HattaHandandandan yukarı ayrıca bağımsız spor sekmesi de mi eklesek. Daha ortada olsun bizi daha motive etsin diye. Sporlar üzerinde durmamız gereken bir konu. Oralarda challenge yapalım. Mesela hergün 1 spor olsun. Yapan yaptım desin. Ek olarak kendininkini yapabilir
Örnek: pzt 100 ip
Salı 15 dk Leslie
Çarşamba 20 dk yürüyüş
Miktarlar küçük olsun ki herkes üzerine düşeni yapmak psikolojisinden de olsa minik de olsa günü hareketsiz kapatmasın
Aynen katiliyorm cnm niranla bir goruseym bende boyle birsey yapalm ufak seyler olursa hem teşvik edici olur zamanla artirilabillir, kendim icinde gecerli gozumde cok buyutuyorm cocuk var vs diye hic spor yapmiyorum bunun degismesi lazım
Ozaman puani yuksektir en fazla 4 mu vardi 4le carp yada bir bak anasayfa hangi spora eş deger gibi diyekaptanım ben etıket yapamıyorum sporumun yanına kac puan bılemıyorum ana aglatan bı challenge ama hareketler hep surelı sayılı degıl
bu arada az kaldı before after geliyur ıncelldıgımı hıssedıyorum![]()
Sagol canim :)Yeniden görevi devralmissin hayırlı olsun canım![]()