- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.101
Bende hayretler ıcınde izliyorum olayları bir insanın hakkını yemek bu kadar kolay demekki yada sanal olarak bakılınca daha kolay oluyor demekki ne diyelım Allaha havale etmek en guzeliMervecim çok şaşkınım ve üzgünüm
Büyük bir ihtimalle Dilek bir daha yarışamayacak...
Sağol canımBizim yapabileceğimiz bir şey varsa yardim edelim. Hesaplamalar falan
Ayy süper olur yaa. Zaman kaybi gerçektenHadi eloş hastalığı atlat da gel sen de
Ne zaman başlıyorsun o zamanAyy süper olur yaa. Zaman kaybi gerçekten
Ayy birden heyecan yaptim tamam öyle yapalım .Artık gelme vakti geldi de geçiyor bile
Pazartesi bildirim yaparak başlayabilirsin canım
Yapacak birşey yok bu kadın doğumundan beri motivasyonunu yeni yerine getirmişti belkide tutunduğu tek yer bu mecra tanımasam tamam diyeceğim buraya yazıyorum büyük haksızlık tölere edilebilecek şeyler kimsenin işine karışmak istemem ama işte neyse ya kul hakkı...Bende hayretler ıcınde izliyorum olayları bir insanın hakkını yemek bu kadar kolay demekki yada sanal olarak bakılınca daha kolay oluyor demekki ne diyelım Allaha havale etmek en guzeli
Sağol canım
Bunlar benim işim, yaparım.
Çok ince düşüncelisin
Ayy pazartesi bildirim yaparim inşallah. Duruma bakariz. 1 2 kilo fazlam var zatenNe zaman başlıyorsun o zaman
ne guzel sanada degisiklik olur canimİnsallah canim kurumda mersinli arkadaslarim var haftaya belki gidebilirim onlarla insallah
ayy oyle mı dıyorsun ya olmadı mezunıyet kılomu 63 e falnmı ceksem
60 cıkıyor benım ıdeal kılom ona ınmeye calısıyordum ama bılemedım bugun sızlerı okuyunca kafam karıstı
çok saol amın canım benım
1.69 canım
yıne olursun kı
Liste için çok bekleyen var :))
Ayy pazartesi bildirim yaparim inşallah. Duruma bakariz. 1 2 kilo fazlam var zaten
Sahalara donuyorsun yani.Ayy pazartesi bildirim yaparim inşallah. Duruma bakariz. 1 2 kilo fazlam var zaten
Ayyy korkutma beniii. Tamam tamam geliyorumListe için çok bekleyen var :))
Elini acele tutan kapar listeyi
I IlyusaListe için çok bekleyen var :))
Elini acele tutan kapar listeyi
Yaa herkes çatır çatır kilo veriyor. Ben yerimde sayiyorum. Evet izinde çok dikkat ettim . Aslinda vermiştim ama hastalaninca geri aldim.Sahalara donuyorsun yani.
İzinde kilolari alarak gelmedigin icinde sanslisin. 1 2 kilo gider hemen
Ben cumaya kadar eski kiloma gelirim ki . Bak hemen hırs yaptim bile
Ben de gelirim kiBen cumaya kadar eski kiloma gelirim ki . Bak hemen hırs yaptim bile
Sizin ne kadar var listeye girmeniz için
Kiz ikimiz kırışırız olmaz miBen de gelirim ki
Ben cumaya kadar eski kiloma gelirim ki . Bak hemen hırs yaptim bile
Detoks yapmadan gelinBen de gelirim ki
Ben olsam gönderir miydim bilemiyorum canım ya senin çocuklarına yeterli geldiğini düşünüyorum ama çocuklar istiyor ben ne yapardım bilemedim o yaşlarda çocuğu olanlara sözü bırakıyorumPazartesi günü ilkokullara yüz yüze eğitim başlıyor.
Çocukları ilkokulda olanlar okula gönderecek misiniz çocuklarınızı.
Bem göndermek istemiyorum ama kızlar gitmek istiyor, kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?