- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.081
Bir kerelik bile olsa zamanımdan gidiyor canımBir kerelik mi
Hadi eloş hastalığı atlat da gel sen deÇok özendim size yaa . Kaç aydır resmen yerimde sayiyorumm
Artık gelme vakti geldi de geçiyor bileÇok özendim size yaa . Kaç aydır resmen yerimde sayiyorumm
Bu davranışı dogru bulmuyorum sımdiye kadar bir cogumuz kural ihlali yaptık buna sende dahil o zaman ilk diskalifiyeyı kendinden baslamalısın suan bunu taraflı yaptıgını dusunuyorum sessiz kalmayı tercih ettim ama bu kadarda ileri gıdılmez diskalifiye edilmek nedir izine ayırmak yada Baska takıma transfer secenekleri bile varken cok acımasızca geldi banaListedeki üyelerimizden @Tekrar dene takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilmiştir.9.TAKIM ÜYELERİNİN DİKKATİNE
İHLAL EDİLEN KURALLAR
Basit karbonhidrat içeren besinleri (şekerli ve unlu) tüketmemeye gayret gösteriyoruz.
Menülerinde kaçamak diye bahsettiğimiz (şekerli,unlu) besinleri sıklıkla tüketmek.
Bugün kilo bildirim günümüz olduğu halde dünkü menüsüne dikkat etmeyip takıma karşı sorumsuzca davranmak.
2 hafta üst üste kilo veremeyen yada kilo alan listeden çıkarılır.
18 Eylül 'de 77.3 olarak kilo bildirimi yaptıktan sonra,, kaçamaklı menülerinin fazla olması sebebiyle kilo verememek
25 Eylül >>> Tekrar dene (77.3///) sabit
2 Ekim >>> Tekrar dene (77.3/76.4/0.9/%1.16)
9 Ekim >>> Tekrar dene (76.4/77.2/0.8/%-1.05)
Yani 21 gün boyunca sadece 100 Gr vermiştir.
Diyet motivasyonunu düşüren, diğer üyeler ile polemiğe giren üye süresiz olarak takımdan uzaklaştırılır.
Sürekli kaçamaklı menülerle gelip, takım üyelerinin diyet motivasyonunu bozmak, son günlerde takımda polemik çıkaracak içerikli mesajlar atmak
Yukarıda sayılan takım kurallarina uymadığı için diskalifiye edilmiştir
Toplanacağız tabiki canım.Kızlar toparlanalim evet güzel bir hafta gecirmedik ama bu böyle gitmeyecek..
Listedeki herkes üzerine düşeni yapsın
bu hafta menü tablosunu yapmayacağım çünkü cogunda eksik vardi
düzenli menü paylaşımimizi yapip yorumlayalım
takimimiz önümüzdeki hafta küllerinden yeniden dogsun
Dedektif gibisin mübarekUlennn menü paylaşım sayfasina baktım bugünün menüleri nirde
Ben de yokumUlennn menü paylaşım sayfasina baktım bugünün menüleri nirde
Ne götürdün hemen söyleBen de yokumyazmasam daha iyi olabilir
Mervecim çok şaşkınım ve üzgünümBu davranışı dogru bulmuyorum sımdiye kadar bir cogumuz kural ihlali yaptık buna sende dahil o zaman ilk diskalifiyeyı kendinden baslamalısın suan bunu taraflı yaptıgını dusunuyorum sessiz kalmayı tercih ettim ama bu kadarda ileri gıdılmez diskalifiye edilmek nedir izine ayırmak yada Baska takıma transfer secenekleri bile varken cok acımasızca geldi bana
LazanyaNe götürdün hemen söyle
Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa yardim edelim. Hesaplamalar falanBir kerelik bile olsa zamanımdan gidiyor canım
Bende kaçamak niyetine bulgur pilavı yedimLazanyacumayı bekliyordum kaç gündür liste öncesi son olsundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?