- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.621
uyumustur o erkenciHandandandan kaptanim nerdesinnn bi ses ver
Bende o bile yok kaş bıyık aldırdıysam şükür
Geldim beybi kayınvalidemler girdi araya uzaktalar ya her gün bi saate yakın görüntülü aramamız var torunları içinU UcanSupurge kiz zehroş yeni yıla senin kilonda gireceğim. Beni çağırdın kaçtın beybisi
O uyumuştur belki deHandandandan kaptanim nerdesinnn bi ses ver
Ayy benimde oyleydi gecen alinca gozum ,burnum ,agzim acildiBenim kaş bıyık aldı başını gidiyor kocam bile daha temiz şu an
O saçma hale ben kendimi sokuyorumYa ben onuda kendim aliyorum. Guvenipte gidip aldirmaya baslayamadim bi.
Kaslarimi sacma bir hale sokacaklar diye korkuyorum
Anladimmm. Bende uyuyayimuyumustur o erkenci
Ya ben onuda kendim aliyorum. Guvenipte gidip aldirmaya baslayamadim bi.
Kaslarimi sacma bir hale sokacaklar diye korkuyorum
Özluyorlar yaa. Bizde annemlerle öyleyiz. Görüntülü yada video günlük mutlaka oluyoGeldim beybi kayınvalidemler girdi araya uzaktalar ya her gün bi saate yakın görüntülü aramamız var torunları için
De git yat bacım yarın tam motive uyanAnladimmm. Bende uyuyayim
Ayy bende kendim hallediyorum . Guvenemiyorum kimseyeO saçma hale ben kendimi sokuyorum
Sıkılıyorum eloo alınıyorlar konuşmasak çocuğu konuşturmaya çalışmasakÖzluyorlar yaa. Bizde annemlerle öyleyiz. Görüntülü yada video günlük mutlaka oluyo
her gun muGeldim beybi kayınvalidemler girdi araya uzaktalar ya her gün bi saate yakın görüntülü aramamız var torunları için
Ya benimkide sahane sekilli olmuyordur amaO saçma hale ben kendimi sokuyorum
Ahanda gittim. Mucuk mucuk iyi gecelerrrrrDe git yat bacım yarın tam motive uyan
Ben de ince motor beceriler yok bacım ben kaba saba işler yapabiliyorumAyy bende kendim hallediyorum . Guvenemiyorum kimseye
Ben tlf nu koyuyorum masaya oğlumu oturtturuyorum işimi yapiyorum.Bazen de tv ye yansitiyorum onlar konusuyorlarSıkılıyorum eloo alınıyorlar konuşmasak çocuğu konuşturmaya çalışmasak
Her günher gun mu
Oğluma yaptirdigim etkinliklerden atayim hemen gelistirir canimBen de ince motor beceriler yok bacım ben kaba saba işler yapabiliyorum
bendensinAyy bende kendim hallediyorum . Guvenemiyorum kimseye
ay konusacak bisey bulamazki insan hergun 1 saatHer gün
Bizim çocuk durmuyor ki ordan oraya koşuyor şebeklik yapıyor biz de peşine mesela eşimin telden konuşuyorlar ordan sesleniyorlar annen napıyor annen nerdeBen tlf nu koyuyorum masaya oğlumu oturtturuyorum işimi yapiyorum.Bazen de tv ye yansitiyorum onlar konusuyorlar
Töbe billah yapamamOğluma yaptirdigim etkinliklerden atayim hemen gelistirir canimşu an makasla kağıt kesiyoruz. Kürdanları pipetlerden geçirmek te cok işe yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?