Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

11 ekim pazar

11.00
1 elma
2 avuc findik
1 catal kek(kizima yaptim keto tadina bakiyim dedim)

14.30
2 keto kurabiye

17.30
1 tabak ispanak yemegi

spor 1 saat yuruyus
600 ip atlama
300 puan Pnrrr-12
Keto diyete uygun bisey sanirim Eger öyleyse güzel.. senden en az 1.5 kg eksi olur herhalde

Şimdi listeye baktımda hakkaten öyleymiş ama iki gündür hiç uyumadım gözlerim kalkmıyor muhtemelen ödem var tartı bakalım yarın ne dicek

Bilmiyorum ki denemek lazim. Buna cevap vermistim galiba
Kabak çekirdeği cok faydali canim. Abartmazsan vucuda faydasi var.
Tamamen çıkaralım demiyorum ki zaten.
Lahmacun ve hamburger seçeneği aşırı karbonhidratlı bence, tabi üstüne bitterde
canim tam bugday unundan evde yapilabilir. Ben beyaz un kullanmiyorum zaten. o şekilde yaparim ekmeğini.
1 hafta denenebilir aslında. Bakayim 1 hafta sonunda belli olur zaten.
Ben de kaçamaklı diyetçilerdenim. Ama doğrusu aslında yolu kısaltmak için diyet sürecinde maks haftada bir gün yemek. Koruma döneminde de yiyip yakmak
Bende kıtlık psikolojisi çok fazla. 2 hafta yemeyince saldiriyor ve doymuyorum. Hafta da bir bile olsa cok abartiyorum. O yuzden sanirim sınır koymamam lazim . Diyetisyen nasil yemen gerektiğini öğretiyor. Yani karbonhidrat protein yag dengesini ayarliyor mantığı o . Bende o mantığı anlamaya çalışıyorum.
Hafta da
patatessiz mantısız makarnasız

Pandemi olmasa bu yaz çizdirecektim eşim de çizdirmiş birkaç yıl önce ama onun derecesi baya büyükmüş
patates soğuk yendimi kalorisi yariya düşer. Makarna bol sebzeli ve proteinli olmali. Manti bol salata ve ayran olmali

Kesin bi rakip bulup toparlanmamız gerek böyle olmayacak bı iş afiyet olsun canım
11 ekim pazar

11.00
1 elma
2 avuc findik
1 catal kek(kizima yaptim keto tadina bakiyim dedim)

14.30
2 keto kurabiye

17.30
1 tabak ispanak yemegi

spor 1 saat yuruyus
600 ip atlama
300 puan Pnrrr-12
Afiyet olsun canım spor çok güzel olmuş

Guzel cnm hafif olmus

Kızlar benim rakibim kim şimdi
Bulmussun

Ben cikolata canavariyim cunku aynen bugun kotu oldu :/
Eveet kızlar hanginiz bana rakip olucaksiniz

Allah şifa versin canım
Amin kuzum sağolasın

Hoşbuldum canımm, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…