- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.581
Hemen döndüm alintilari yaptim şimdi cevap yaziyorumArtık yerleşik hayata geç beybisu sen bir liste adayısın
Keto diyete uygun bisey sanirim Eger öyleyse güzel.. senden en az 1.5 kg eksi olur herhalde11 ekim pazar
11.00
1 elma
2 avuc findik
1 catal kek(kizima yaptim keto tadina bakiyim dedim)
14.30
2 keto kurabiye
17.30
1 tabak ispanak yemegi
spor 1 saat yuruyus
600 ip atlama
300 puanPnrrr-12
Gömecek beni yineKeto diyete uygun bisey sanirim Eger öyleyse güzel.. senden en az 1.5 kg eksi olur herhalde
Şimdi listeye baktımda hakkaten öyleymiş12.30 en azindan pideyi tek yiyeydin canim aksam telafi edersinbaklava ve aksam cizzz...
Sen yaz yaz
bacim sen Niye hep cikolata yedinmasallah ciz günü olmus
2 catal pasta disinda iyi canim, Oda olsun okadarcik... bu gözlerim bugun ne menüler gördü sen masumsun
Bilmiyorum ki denemek lazim. Buna cevap vermistim galibaolsun sen iyi olda nasil olsa yuruyuse felan cikarsin:)
olu yarali yoktur insallah
gecmis olsun alalh sifasini versin canim
aa ilkkez duyyorum.ben 7.5 sene oldu.seneye tasininca 8.5 sene kalmos oluyorum:)
bendede buyuk wc ye cikartiyo
kendime ispanak yaptim.esimde pizza vardi hazir onu isittim
yolun acik olsun.insallah istedigin kg ya ulasirsin
camasir suyuyla baska bi olacimi karistirdin yoksa
herkese olurmuki.
Kabak çekirdeği cok faydali canim. Abartmazsan vucuda faydasi var.icin rahat etmistir en azindan canim.
Gule gule kirletin
kaydettim canim sonra dinliyim ins
guzelmis canim. Bi ara yapiyim bende
hayirlisi olsun ablam.
İns gideceginiz yeri seversiniz.
abla esin ugrastirici yemek istiyor hep.
Menu sahaneymis ama
Kabak cekirdegi daha yagli geliyor aslinda bana.
Demekki dengeli yenince hersey kilo verdirebiliyor
canim tam bugday unundan evde yapilabilir. Ben beyaz un kullanmiyorum zaten. o şekilde yaparim ekmeğini.Tamamen çıkaralım demiyorum ki zaten.
Lahmacun ve hamburger seçeneği aşırı karbonhidratlı bence, tabi üstüne bitterde
1 hafta denenebilir aslında. Bakayim 1 hafta sonunda belli olur zaten.Sinemaki ara sıra kullan canım. Bağırsak çalıştırıcı. Sürekli kullanımı bağırsak tembelliği yapabilir
Geçmiş olsun canım. Hoş geldin ayrıca
Ben törenlerde genelde sunucuyum. Mikrofonu seviyorum yaAllah nasip etmiş sesim de müsait olunca teklifleri hiç geri çevirmiyorum
Bu mümkün canım. Ama senin vücut yapın kan tahlilin günlük kalori ihtiyacın sana özeldir. Başkasının listesiyle yola çıkarsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin
Sağ ol kuzum.Daha bitmedi valla. Tospağam geldi. Altını değiştirdim. O emerken ben de buraya gireyim dedim
Bende kıtlık psikolojisi çok fazla. 2 hafta yemeyince saldiriyor ve doymuyorum. Hafta da bir bile olsa cok abartiyorum. O yuzden sanirim sınır koymamam lazim . Diyetisyen nasil yemen gerektiğini öğretiyor. Yani karbonhidrat protein yag dengesini ayarliyor mantığı o . Bende o mantığı anlamaya çalışıyorum.Ben de kaçamaklı diyetçilerdenim. Ama doğrusu aslında yolu kısaltmak için diyet sürecinde maks haftada bir gün yemek. Koruma döneminde de yiyip yakmak
patates soğuk yendimi kalorisi yariya düşer. Makarna bol sebzeli ve proteinli olmali. Manti bol salata ve ayran olmaliHafta da
patatessiz mantısız makarnasız
Pandemi olmasa bu yaz çizdirecektim eşim de çizdirmiş birkaç yıl önce ama onun derecesi baya büyükmüş
Kesin bi rakip bulup toparlanmamız gerek böyle olmayacak bı işMENUM:
9:00 1 yumurta
9:30 kahve, 2 kare bitter
12:00 2 dilim koy ekmegi, 2 dilim salam, 1 dilim suzme peynir, domates, 5 zeytin, 1 yk surme cikolata
15:00 kahve,5 badem
17:30 şekersiz cay eşliginde, 1 muffin ve 1 kare cikolata
19:00 turk kahvesi, 2 kare cikolata
21:30 1 kase yogurt, 1 tk chia, 1yk yulaf
2.lt Su
Kızlar farkındaym bugun cok saglıksız bir menu oldu cikolatalar havada ucuşuyor malesefyarından itibaren duzeltiyorum bu hafta kesinlikle 6lar gelicek inşallah.
Afiyet olsun canım spor çok güzel olmuş11 ekim pazar
11.00
1 elma
2 avuc findik
1 catal kek(kizima yaptim keto tadina bakiyim dedim)
14.30
2 keto kurabiye
17.30
1 tabak ispanak yemegi
spor 1 saat yuruyus
600 ip atlama
300 puanPnrrr-12
rakıbın yoksa ben olabılırım canım ama bastan uyarayım ben haftasonu bıle kılo verıyorumKızlar benim rakibim kim şimdi
Wuuuu olalım belki bana da bulaşırrakıbın yoksa ben olabılırım canım ama bastan uyarayım ben haftasonu bıle kılo verıyorum
biseyler yapman lazim, medine bi asildimi valla löp löp veriyorGömecek beni yine
Yeterki Ödem olsun canim o giderŞimdi listeye baktımda hakkaten öyleymişama iki gündür hiç uyumadım gözlerim kalkmıyor muhtemelen ödem var tartı bakalım yarın ne dicek
Allahım bir kilo ciğer yedim sanırım 1. İle takibe oldum
gec kalmış sayilmazsin canim cumaya cok varAllahım bir kilo ciğer yedim sanırım 1. İle takibe oldum
11 Ekim menüm
Kahvaltı 13.30
Tost ekmeğinden bir tane tost
akşam yemeği 19.30
Bir kase çorba
2 çatal pasta
Su :2 litre
Spor : daha yapamadım
kızım hasta buhün böyle geçti yarına inşallah daha düzenli olacak
BulmussunKızlar benim rakibim kim şimdi
12.30 en azindan pideyi tek yiyeydin canim aksam telafi edersinbaklava ve aksam cizzz...
Sen yaz yaz
bacim sen Niye hep cikolata yedinmasallah ciz günü olmus
2 catal pasta disinda iyi canim, Oda olsun okadarcik... bu gözlerim bugun ne menüler gördü sen masumsun
Eveet kızlar hanginiz bana rakip olucaksiniz
Amin kuzum sağolasınAllah şifa versin canım
Hoşbuldum canımm, teşekkür ederimSinemaki ara sıra kullan canım. Bağırsak çalıştırıcı. Sürekli kullanımı bağırsak tembelliği yapabilir
Geçmiş olsun canım. Hoş geldin ayrıca
Ben törenlerde genelde sunucuyum. Mikrofonu seviyorum yaAllah nasip etmiş sesim de müsait olunca teklifleri hiç geri çevirmiyorum
Bu mümkün canım. Ama senin vücut yapın kan tahlilin günlük kalori ihtiyacın sana özeldir. Başkasının listesiyle yola çıkarsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin
Sağ ol kuzum.Daha bitmedi valla. Tospağam geldi. Altını değiştirdim. O emerken ben de buraya gireyim dedim
anlastıkWuuuu olalım belki bana da bulaşırtamam rakibem
Iyi geceler canimKızlar acayip uyku bastı uyuyorm yarn gorusrz
bendeBen cikolata canavariyim cunkuaynen bugun kotu oldu :/
Kac la ayrilmistin izine?Resmen kaç ayım boşa gitti yaaa. Izne ayrilmasam kesin şu an 6 li rakamlari görmüştüm
76 ile canimbendebide burdakiler Cok güzel özlemissindir
Iyi geceler
Kac la ayrilmistin izine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?