- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #399.821
İnşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızhayırlısı olsun cnm nerde olursa olsun ideal kilona ulaşırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızhayırlısı olsun cnm nerde olursa olsun ideal kilona ulaşırsın
bence çok güzel görünüyorsun şu anKızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0.Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?
Tamam canim bizi haberdsr etBoğaz ağrısı öksürük hiç yok canım. Bende düşünüyorum ama bulamıyorum bişey covitle temasımız da olmadı. Zaten covit değil dedi doktor bakalım be dicek gidiyoruz şimdi
Bence böyle bile çok güzel canımKızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0.Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?
hadi bismillah canim. Baslangicin hayirli olsunBaslangic kilom 80
İlk hedef 65
Boyum 1.60
ins degildir canim.Canım idrar yolu enfeksiyonu daha önce oldu
geçen hafta idrara karın usgye baktırdım yemiz çıkmıştı doktor apandisitten şüphelendi şimdi hastaneye gidiyoruz inşallah öyle bişey yoktur. Şimdi tüm tahlilleri yaptırıcaz inşallah hemen düzelir.kuzum perişan oldu
gayet guzel gorumuyorsun bence canim.Kızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0.Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?
Süper gözüküyorsun bencede cnmKızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0.Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?
Çok iyi yapmışsınız canım değişiklik iyidirSon güzel havaları değerlendirelim dedik içinden dere geçen bi köye pikniğe gittik arkadaşlarımla
Bi arkadaşımızın babasının köyü emekli olunca köyde yazın kalmak için prefabrikten ev yaptırmış minnoşuma da iyi oldu hava almış oldu
Oh ne guzel olmus canim .Son güzel havaları değerlendirelim dedik içinden dere geçen bi köye pikniğe gittik arkadaşlarımla
Bi arkadaşımızın babasının köyü emekli olunca köyde yazın kalmak için prefabrikten ev yaptırmış minnoşuma da iyi oldu hava almış oldu
Hoşgeldin Zeynep.Sağol canim
Adım Zeynep
33 yaşındayım,öğretmenim,malum hem pandemi döneminde evde olmam sebebi hem de yeni doğum yapmamdan dolayı bayağı bir şistim,kızım iki aylık oldu artık bir yerden başlamak istedim,eski yaristigim takım burası olduğu icin kürkçü dükkanına geri döndüm anlayacaginiz![]()
Oruç benim için için daha zor oluyor.İns canim.
Yarindan cumaya kadar oruc tutmayi istiyorum borclarimi oderim hem de biraz nefsimi koreltirim ins
Antibiyotik başlanınca ilk gün ateş yine yüksek olur canım.Canım doktoru aradım 3 gün bekleyelim ondan sonra antibiyotik başlayalım dedi. Dün bu saatlerde başlamıştı ateşi birinci gün bugğn yani
Menü yazmaya başlayabilirsin canım.Baslangic kilom 80
İlk hedef 65
Boyum 1.60
Konya soğuk ondan, burda olsan mümkün değil serili yaşayamazsın.biz yaz kış kaldırmayiz ev çıplak gibi olurdolayısıyla senede bazen kirlenmezse iki senede yıkamaya gönderiyorum sen baya yipratiyorsun kendini canım
Haftaya alırız o zaman, dert etme.Anladim. Neyse o zaman. Zaten 4 günde 2 kilo veremeyeceğim biraz abarttim galiba![]()
ohhh fotoyu görünce bile içim açıldı bi ferahladim. Belli mis gibi bir yer.Son güzel havaları değerlendirelim dedik içinden dere geçen bi köye pikniğe gittik arkadaşlarımla
Özledik seni. Okulun ilk günü diye yogunsundur diyordum meğer hatun pikniklerdeÇok alıntım var döneceğim![]()