Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

"seaBahAR,
DUYURU

16 Ekim Cuma (696. etap) itibari ile geçerli olmak koşulu ile;

Kilo bildirimleri fotoğraflı olarak yapılacaktır.

Kararı oylamaya sunmuyorum. Daha önce iki kez oylandı ve anlayamadığım şekilde kabul etmeyen takımlar oldu.
Güven anlamında ciddi sorunlar yaşadığım ortamın sorumlusu olarak bu kararı almayı uygun buluyorum. Karar defterini yarın sabah güncelleyeceğim.

Kalan sağlar bizimdir.

Paylaşım alaninda paylaşmış seabahar bütün kaptanlari etiketlemiş
Cuma tartı resmi paylaşacak herkes ne güzel oldu valla 🥰

Kızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0. Handandandan Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?

Eklentiler

• IMG_20201012_172341.webp
    IMG_20201012_172341.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0. Handandandan Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?
bence çok güzel görünüyorsun şu an
evet 62-63 ol ve alma verme payın olsun bence de

Boğaz ağrısı öksürük hiç yok canım. Bende düşünüyorum ama bulamıyorum bişey covitle temasımız da olmadı. Zaten covit değil dedi doktor bakalım be dicek gidiyoruz şimdi
Tamam canim bizi haberdsr et

Bence böyle bile çok güzel canım😍😍
62-63 olup 64'ü gördüğünde frene basarsan koruyabilirsin.

Baslangic kilom 80
İlk hedef 65
Boyum 1.60
hadi bismillah canim. Baslangicin hayirli olsun
Canım idrar yolu enfeksiyonu daha önce oldu
geçen hafta idrara karın usgye baktırdım yemiz çıkmıştı doktor apandisitten şüphelendi şimdi hastaneye gidiyoruz inşallah öyle bişey yoktur. Şimdi tüm tahlilleri yaptırıcaz inşallah hemen düzelir. 😞😞😥 kuzum perişan oldu
ins degildir canim.
Haber et bizlerede😢
gayet guzel gorumuyorsun bence canim.
63 62 olup kendine alma verme payi birakip koruyabilirsin bence canim

Son güzel havaları değerlendirelim dedik içinden dere geçen bi köye pikniğe gittik arkadaşlarımla
Bi arkadaşımızın babasının köyü emekli olunca köyde yazın kalmak için prefabrikten ev yaptırmış minnoşuma da iyi oldu hava almış oldu

Eklentiler

• 46FFDFE7-52C3-4D02-9699-DF69A67AB1CE.webp
    46FFDFE7-52C3-4D02-9699-DF69A67AB1CE.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 31
Son güzel havaları değerlendirelim dedik içinden dere geçen bi köye pikniğe gittik arkadaşlarımla
Bi arkadaşımızın babasının köyü emekli olunca köyde yazın kalmak için prefabrikten ev yaptırmış minnoşuma da iyi oldu hava almış oldu
Çok iyi yapmışsınız canım değişiklik iyidir

Oh ne guzel olmus canim .
Emekliligin en guzel yani bu olsa gerek

Sağol canim
Adım Zeynep
33 yaşındayım,öğretmenim,malum hem pandemi döneminde evde olmam sebebi hem de yeni doğum yapmamdan dolayı bayağı bir şistim,kızım iki aylık oldu artık bir yerden başlamak istedim,eski yaristigim takım burası olduğu icin kürkçü dükkanına geri döndüm anlayacaginiz😄
Hoşgeldin Zeynep.
Kısa zamanda verirsin inşallah kilolarını.
Ne zaman izne ayrılmıştın hatırlıyor musun

Canım doktoru aradım 3 gün bekleyelim ondan sonra antibiyotik başlayalım dedi. Dün bu saatlerde başlamıştı ateşi birinci gün bugğn yani
Antibiyotik başlanınca ilk gün ateş yine yüksek olur canım.
Apandisitte ateş değil göbek çevresi bir ağrı olur, kıvrandırır, kusma görülebilir.
Bana idrar yolu enfeksiyonu gibi geldi.
Duş değil de banyo yaptırsan daha iyi olur sanki.

biz yaz kış kaldırmayiz ev çıplak gibi olur 😄 dolayısıyla senede bazen kirlenmezse iki senede yıkamaya gönderiyorum sen baya yipratiyorsun kendini canım
Konya soğuk ondan, burda olsan mümkün değil serili yaşayamazsın.
Yazın halı demek evde alttan yanan soba demek😅
Bir aklım diyor git Kayseri'ye yerleş, mis gibi soğuk hava.

ohhh fotoyu görünce bile içim açıldı bi ferahladim. Belli mis gibi bir yer.
Çok alıntım var döneceğim 🥰
Özledik seni. Okulun ilk günü diye yogunsundur diyordum meğer hatun pikniklerde😂😂

Back
X