- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.961
Allah zihin acikligi versin insallah istedikleri hedeflerine ulassinlarsayilir neden sayilmasin anlat sende bize kitaplari
Canim buyugun yuzunu yemek yerken ne goruyorsam.
Dersler bitiyor odevleri yapiyor,ders tekrari ,test derken yatiyor cocugum.
Her cocugun kapasitesine gore tabi biz biraz zorlaniyoruz o yuzden yogun calisiyor su ara.
ter tek Su atiyor diyorlar o yüzden spordan sonra tartilmak sagliksizmis kg yönündenBuna cok sasirdim canim ya.
Ter atmak olayi yalanmi o zaman
Iyi geceler canimKendi kendime konusuyom
İyi geceler kizlar bende yatiyim guzel bir sali gunu olsun ins.
Bizim deYaa bu replik esimle aramizda dalga konusu.
Sonucta bende hatceyim
Geldim bacım bugün benim kızın öğlen uykusu şaştı huysuzluğu üzerinde uyumak istemiyor aslında çok uykusu var onla uğraşıyorum
Ayy bilmem miiii krize giriyorum bende onlarlaBizim de
Geldim bacım bugün benim kızın öğlen uykusu şaştı huysuzluğu üzerinde uyumak istemiyor aslında çok uykusu var onla uğraşıyorum
Sorma yaTam cildirmalik
evet iyi olur aslinda.Yasemin de polisiye seviyormuş ondan tavsiye alabilirisn. Bende okuyamiyorum maalesef hatta evde kitap okuma saati yapmayi cok istiyorum ama bir türlü olmadi .
ins canim amin.Allah zihin acikligi versin insallah istedikleri hedeflerine ulassinlar
anladim canim.ter tek Su atiyor diyorlar o yüzden spordan sonra tartilmak sagliksizmis kg yönünden
Iyi geceler canim
İns hemen uyur da oda rahatlar annesi.Bizim de
İnşallah canım benimkinin uyku düzeni hiç yok ben 11 gibi uyuyup 7 gibi kalkan bir insandım bana değil de babasına çekti o konudaİns hemen uyur da oda rahatlar annesi.
Annemin torunlarina lafi bizim uykumuz yavrularimin olsun der .
Bizim uykularimiz bebelerin olsun rahatca uyusunlar ins
MasallahYarın 20000. Sayfaya uyanıyoruz nice 20000li sayfalara
Yok kuzum bi arkadaş atmış genellikle böyle çocuğun sınıf öğretmeni bile değilim ders grubu kurdum özelden mesaj atmış ne zaman kırtasiye malzemesi alalımYaa bu senin yazismanmi .
Bu cocuklar bir alem valla
Bende oyle erken yatar erken kalkardim canim.İnşallah canım benimkinin uyku düzeni hiç yok ben 11 gibi uyuyup 7 gibi kalkan bir insandım bana değil de babasına çekti o konuda
Eski istediğim zaman uyuyup uyandığım sorumsuz zamanlarımı özlüyorum aradaBende oyle erken yatar erken kalkardim canim.
Benim ortanca tam ben. Aksam yatar erkenden sabah evde erkenci odur.
Ben ogretmenlerin sabrina hayrandim .Yok kuzum bi arkadaş atmış genellikle böyle çocuğun sınıf öğretmeni bile değilim ders grubu kurdum özelden mesaj atmış ne zaman kırtasiye malzemesi alalım
Uff bendee çok istiyorum ama acaba günaha girdim diye hemen vazgeciyorum istemektenEski istediğim zaman uyuyup uyandığım sorumsuz zamanlarımı özlüyorum arada
Demi ne guzel yillardiEski istediğim zaman uyuyup uyandığım sorumsuz zamanlarımı özlüyorum arada
Ben deUff bendee çok istiyorum ama acaba günaha girdim diye hemen vazgeciyorum istemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?