- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.981
Ha ha gelmişiz bileHadi az daha yazışırsak 20bini ilk biz göreceğuk
Gorduk bileHadi az daha yazışırsak 20bini ilk biz göreceğuk
Aha gördük
senin bu videolar Cok Komik oluyor
Iyi Geceler canimIyi uykular kızlar ❤❤
Seviyorum film repliklerini galiba ondanNerden aklina geliyor kiz
İyi geceler canimIyi uykular kızlar ❤❤
İyi uykular canlar benim asi Koç Burcu zebellahım yatmışken ben de yatayım
İyi geceler canim.Bende yatayim herkese iyi geceler
sagol canim:)kolay gelsin canim gozun aydin
hosgeldin canim.allah bagislasin bebeisiniSağol canim
Adım Zeynep
33 yaşındayım,öğretmenim,malum hem pandemi döneminde evde olmam sebebi hem de yeni doğum yapmamdan dolayı bayağı bir şistim,kızım iki aylık oldu artık bir yerden başlamak istedim,eski yaristigim takım burası olduğu icin kürkçü dükkanına geri döndüm anlayacaginiz
ya resmini gordum masallh cok iyisin boyle.kizlarin dedigi gibi bi kac kilo alma payi ver:)60 ama cok fena psıkolojık baskı var uzerımde hasta gıbı oldun daha fazla kılo verme dıye bu konuda sıze de danısıcam kızlar
Kızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0.Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?
sen bizim oralari gor abla soguk istiyosan.yazin bile bahar serinligi varKonya soğuk ondan, burda olsan mümkün değil serili yaşayamazsın.
Yazın halı demek evde alttan yanan soba demek
Bir aklım diyor git Kayseri'ye yerleş, mis gibi soğuk hava.
ben kitap bulamiyom burdaTakımın bu yeni halini çok sevdim
Az ve öz...
Hazır bu kadar sakin olmuşken bir de kitap okumalarına başlasak kızlar.
Okuyup bazı yerleri birbirimizle paylaşalım.
Günlük sayfa olarak haftalık kitap sayısı olarak hedef belirleyelim mi
Ne dersiniz
tek favorim tarcinli sutKızlar deliricem resmen tatlı krizindeyim. Beynim uyuşuyor o dereceNapmalıyım karnım ayrı ağrıyor göğüslerim ayrı. Doğumdan önceki regl dönemim tamamen geri döndü. Kafamı çikolata bidonuna sokmak istiyorum
maydanoz sutu azaltiyo canim.emzirenler oldugunca az yesinler.hatta hic yemesinleraslında onu bende düşündüm de sıkıntı olur mu bilemedm geçen sene baya kiraz sapı kurutmuştum ben
Maydanoz daha önce kahvaltılarda yedim sanki azalttı gibi hissettim ama bı bakayım nete yine
erkekler nasil giriyo lohusalik depresyonuna cok merak ettim:)Ay evet tlc de kalabalık ailedeki (beşizleri olan çift) Adam da lohusa depresyonuna girmişti o geldi aklıma
tam.3 kere vermedim.dendifi halde hala anlamamisCanlı ders sonrası benEki Görüntüle 2703911
Kızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covitCanim boğazda bir şey yok demistin. Beta da boğaz enfeksiyonu değil mi
Yaaa demek öyle, ben emzirirken bana çok derlerdi ye diye demek yanlışmış canımÖyle biliniyomuss ama aksine azaltıyor cnm. Simdide bilimsel açıklama maydanoz anne sütünü azaltiyor
Bak canım rakibiz bu cuma seni yenerim ona göre düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?