Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kolay gelsin canim gozun aydin
sagol canim:)
hosgeldin canim.allah bagislasin bebeisiniben ayse 6 yasinda kizim var.
60 ama cok fena psıkolojık baskı var uzerımde hasta gıbı oldun daha fazla kılo verme dıye bu konuda sıze de danısıcam kızlar
ya resmini gordum masallh cok iyisin boyle.kizlarin dedigi gibi bi kac kilo alma payi ver:)
Kızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0. Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?

Konya soğuk ondan, burda olsan mümkün değil serili yaşayamazsın.
Yazın halı demek evde alttan yanan soba demek
Bir aklım diyor git Kayseri'ye yerleş, mis gibi soğuk hava.
sen bizim oralari gor abla soguk istiyosan.yazin bile bahar serinligi var
ben kitap bulamiyom burda
tek favorim tarcinli sut
aslında onu bende düşündüm de sıkıntı olur mu bilemedm geçen sene baya kiraz sapı kurutmuştum ben

Maydanoz daha önce kahvaltılarda yedim sanki azalttı gibi hissettim ama bı bakayım nete yine
maydanoz sutu azaltiyo canim.emzirenler oldugunca az yesinler.hatta hic yemesinler
Ay evet tlc de kalabalık ailedeki (beşizleri olan çift) Adam da lohusa depresyonuna girmişti o geldi aklıma
erkekler nasil giriyo lohusalik depresyonuna cok merak ettim:)
tam.3 kere vermedim.dendifi halde hala anlamamis

papatya_2014
Sonuclar çıktımı canım merak ettim
Atesi dustumu kuzunun
Canim boğazda bir şey yok demistin. Beta da boğaz enfeksiyonu değil mi
Kızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covit küçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı.

Öyle biliniyomuss ama aksine azaltıyor cnm. Simdide bilimsel açıklama maydanoz anne sütünü azaltiyor

Bak canım rakibiz bu cuma seni yenerim ona göre düşün
Yaaa demek öyle, ben emzirirken bana çok derlerdi ye diye demek yanlışmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…