- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.021
aynen canım yiyorumevet .dere otu felan ye onun yerine
sagol canim:)
olur mu canım birbirimizden öğreniyoruz biraz daha büyüsün benim kuzucuk bklm ondan sonra yaparımaman kuzum ben yanlış bilgi vermişim kusura bakma nolur sen içme sakın
azıcık daha sabret bence ödem çayları için emzirmen bitince yaparsın onları
Afiyet olsun canımGunaydin kizlarrrr
Kucugu okulq buraktim geldim.
Kahvalti yapacagim buyugun 10dk molasinda size yaziyim dedim
kitabım bitmişti sipariş ettim bugün gelecek bir sürü kitabımKitap okuma fikrine olumlu bakmanıza çooook sevindim kızlar
Kitapları illa satın almak zorunda değilsiniz.
Halk Kütüphanelerine kimliğinizle gittiğinizde kişi başı 3 adet kitap alabiliyorsunuz.
15 gün süresi var, isterseniz süreyi uzatabiliyorsunuz.
Biz bebeği bile üye yaptık15 kitap alıp dönüyoruz, okuma saatimiz de hep birlikte okuyoruz, onun dışında da herkes isteği zaman okuyor.
Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak adına çok güzel oldu, okul başarısını ve anlama düzeyini de artırıyor, tavsiye ederim.
Kitap okumaya başlayanlar okudukları kitabın adını o gün kaç sayfa okuduğunu paylaşırsa birbirimizi motive etmiş oluruz
Gözunaydin canim. Cok sevindm. Annenin yakın oturmasi buyuk nimettir :)gunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
sonunda allahin izniyle annemler donuyo
5 aydir yoklardii
tamam canim bakip arastiriyorum hemencanım eğer okumadıysan kesinlikle agatha christie kitaplarını tavsiye ediyorum, isim vermiyorum hepsi birbirinden şahane çünkü
sonra mary higgings clark
nora robert ama eve dallas'lı olan serisi diğerleri de güzel ama aşk ve polisiye karışık
john verdon
ve tess gerritsen
bunların kitaplarına bi başla elinden düşüremezsin
Kutuphaneyi iyi getirdin aklima canim.Kitap okuma fikrine olumlu bakmanıza çooook sevindim kızlar
Kitapları illa satın almak zorunda değilsiniz.
Halk Kütüphanelerine kimliğinizle gittiğinizde kişi başı 3 adet kitap alabiliyorsunuz.
15 gün süresi var, isterseniz süreyi uzatabiliyorsunuz.
Biz bebeği bile üye yaptık15 kitap alıp dönüyoruz, okuma saatimiz de hep birlikte okuyoruz, onun dışında da herkes isteği zaman okuyor.
Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak adına çok güzel oldu, okul başarısını ve anlama düzeyini de artırıyor, tavsiye ederim.
Kitap okumaya başlayanlar okudukları kitabın adını o gün kaç sayfa okuduğunu paylaşırsa birbirimizi motive etmiş oluruz
Gözü aydın olsun canım
Gozun aydin o zaman canim
sagolun kizlar❤❤❤Gözunaydin canim. Cok sevindm. Annenin yakın oturmasi buyuk nimettir :
İnternet şansı kalıyor bir tek sana galibaben kitap bulamiyom burda
Aynı lohusa kadının göstermiş olduğu belirtileri gösteriyor kız benim de beşizlerim olsa tımarhanelik olurdum herhaldeerkekler nasil giriyo lohusalik depresyonuna cok merak ettim:)
Ah canım inşallah covid kapmamıştırKızlar kızımın durumu aynı bu hafta beni izine ayırırmısınız cuma günü bildirim yaparım. Ama menü bildirimi yazışmaya göremeyebilirim. Bu gecede nöbetteyim
Canim bebeğini emzirirken maske tak. Ve uzak tut. Ateş olduğu zaman titremesi falan olugor mu bi de hapşırmaKızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covitküçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı.
Hosbuldum canımGünaydın canm.
Hoşgeldin
Gözün aydın canımgunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
5 aydir yoklardii
Günaydın masal. Hoşgeldin. Ben ela 2 çocuğum var biri 3 yaş biri 10 aylık. Bebegim 4 aylıkken başladım buraya. Doğumdan sonra 97 kiloyu görünce, 100 olmadan bir şeyler yapmaliyim artik diye başladım. Ve şu an 77 kiloyum. 20 kilo gitti 20 kilom kaldi. Burasi inanolmaz motive ediyor. Ben 2 aydir izindeyim ve kilom sabit. Dün takima kilo bildirimi yaparak tekrar başlamaya niyet etmem bile beni bir kilo eksilttiGünaydın kızlar ♥
Günaydın kızlar ♥
Ne güzel yaa, biz aylarca gorusemiyoz. Siz yakınsınız. Gözün aydın olsun.gunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
5 aydir yoklardii
Harika bir kitaptirkitabım bitmişti sipariş ettim bugün gelecek bir sürü kitabım
bugün akşam john verdon'un "aklından bir sayı tut" kitabına başlayacağım inşallah
Ben yanlış sıradan başlamışım seriyi okumaya o yüzden aslında katilin adını biliyorum ne yazık kiHarika bir kitaptir
Hosbuldum ela,ben de 33 yaşında öğretmenim,yeni doğum yaptım bir çocuğum var,ben eskiden beri bu takımlarda kilo veriyorum ya da verdiğim kiloyu koruyorum,doğum yapmadan önce maksimum 72 kiloyu görmüştüm fakat doğumla beraber 80 kiloya çıktım,çünkü öncesinde tedavi oldum,hormon ilaçları bayağı kilo aldırdı.bakalim ilk hedefim 65 kiloya düşmek sonrasında hedefimi düşürmeyi planlıyorumGünaydın masal. Hoşgeldin. Ben ela 2 çocuğum var biri 3 yaş biri 10 aylık. Bebegim 4 aylıkken başladım buraya. Doğumdan sonra 97 kiloyu görünce, 100 olmadan bir şeyler yapmaliyim artik diye başladım. Ve şu an 77 kiloyum. 20 kilo gitti 20 kilom kaldi. Burasi inanolmaz motive ediyor. Ben 2 aydir izindeyim ve kilom sabit. Dün takima kilo bildirimi yaparak tekrar başlamaya niyet etmem bile beni bir kilo eksilttidün 77 iken bugün 76 oldum
Olsun yine de merak uyandıran akıcı bir kitap,ben de sadece bu kitabı okudum diğerlerini okumadım onkarin isimleri neler?Ben yanlış sıradan başlamış seriyi okumaya o yüzden aslında katilin adını biliyorum ne yazık ki
ama en azından nedenini öğrenmek için okuyacağım
2. kitap gözlerini sımsıkı kapatOlsun yine de merak uyandıran akıcı bir kitap,ben de sadece bu kitabı okudum diğerlerini okumadım onkarin isimleri neler?
Çalışıyor musun şu an. Iyi ne güzel sen benden daha tecrubelisin o zaman. Umarim tekrar istediğin kiloya ulaşırsın.Hosbuldum ela,ben de 33 yaşında öğretmenim,yeni doğum yaptım bir çocuğum var,ben eskiden beri bu takımlarda kilo veriyorum ya da verdiğim kiloyu koruyorum,doğum yapmadan önce maksimum 72 kiloyu görmüştüm fakat doğumla beraber 80 kiloya çıktım,çünkü öncesinde tedavi oldum,hormon ilaçları bayağı kilo aldırdı.bakalim ilk hedefim 65 kiloya düşmek sonrasında hedefimi düşürmeyi planlıyorum
Sen maşallah çok güzel kilo vermişsin,umarım kilo vermeye devam eder,verdiğin kiloyu korursun
bebişini büyütürken bir yandan da gidecek kilolar gülüm , o kadar hormon ilacı tedaviye değdi ama değil mi bak minnak bir bebişin vaaaarrrrHosbuldum ela,ben de 33 yaşında öğretmenim,yeni doğum yaptım bir çocuğum var,ben eskiden beri bu takımlarda kilo veriyorum ya da verdiğim kiloyu koruyorum,doğum yapmadan önce maksimum 72 kiloyu görmüştüm fakat doğumla beraber 80 kiloya çıktım,çünkü öncesinde tedavi oldum,hormon ilaçları bayağı kilo aldırdı.bakalim ilk hedefim 65 kiloya düşmek sonrasında hedefimi düşürmeyi planlıyorum
Sen maşallah çok güzel kilo vermişsin,umarım kilo vermeye devam eder,verdiğin kiloyu korursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?