Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kitap okuma fikrine olumlu bakmanıza çooook sevindim kızlar

Kitapları illa satın almak zorunda değilsiniz.

Halk Kütüphanelerine kimliğinizle gittiğinizde kişi başı 3 adet kitap alabiliyorsunuz.

15 gün süresi var, isterseniz süreyi uzatabiliyorsunuz.

Biz bebeği bile üye yaptık15 kitap alıp dönüyoruz, okuma saatimiz de hep birlikte okuyoruz, onun dışında da herkes isteği zaman okuyor.

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak adına çok güzel oldu, okul başarısını ve anlama düzeyini de artırıyor, tavsiye ederim.

Kitap okumaya başlayanlar okudukları kitabın adını o gün kaç sayfa okuduğunu paylaşırsa birbirimizi motive etmiş oluruz

evet .dere otu felan ye onun yerine
sagol canim:)
aynen canım yiyorum
aman kuzum ben yanlış bilgi vermişim kusura bakma nolur sen içme sakın
azıcık daha sabret bence ödem çayları için emzirmen bitince yaparsın onları
olur mu canım birbirimizden öğreniyoruz biraz daha büyüsün benim kuzucuk bklm ondan sonra yaparım
Gunaydin kizlarrrr

Kucugu okulq buraktim geldim.
Kahvalti yapacagim buyugun 10dk molasinda size yaziyim dedim
Afiyet olsun canım

kitabım bitmişti sipariş ettim bugün gelecek bir sürü kitabım
bugün akşam john verdon'un "aklından bir sayı tut" kitabına başlayacağım inşallah

tamam canim bakip arastiriyorum hemen
Kutuphaneyi iyi getirdin aklima canim.
Bugun gidip bakiyim bi

ben kitap bulamiyom burda
İnternet şansı kalıyor bir tek sana galiba
erkekler nasil giriyo lohusalik depresyonuna cok merak ettim:)
Aynı lohusa kadının göstermiş olduğu belirtileri gösteriyor kız benim de beşizlerim olsa tımarhanelik olurdum herhalde
Kızlar kızımın durumu aynı bu hafta beni izine ayırırmısınız cuma günü bildirim yaparım. Ama menü bildirimi yazışmaya göremeyebilirim. Bu gecede nöbetteyim
Ah canım inşallah covid kapmamıştır

Canim bebeğini emzirirken maske tak. Ve uzak tut. Ateş olduğu zaman titremesi falan olugor mu bi de hapşırma

Günaydın kızlar ♥
Günaydın masal. Hoşgeldin. Ben ela 2 çocuğum var biri 3 yaş biri 10 aylık. Bebegim 4 aylıkken başladım buraya. Doğumdan sonra 97 kiloyu görünce, 100 olmadan bir şeyler yapmaliyim artik diye başladım. Ve şu an 77 kiloyum. 20 kilo gitti 20 kilom kaldi. Burasi inanolmaz motive ediyor. Ben 2 aydir izindeyim ve kilom sabit. Dün takima kilo bildirimi yaparak tekrar başlamaya niyet etmem bile beni bir kilo eksiltti dün 77 iken bugün 76 oldum
Günaydın kızlar ♥

gunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
sonunda allahin izniyle annemler donuyo
5 aydir yoklardii
Ne güzel yaa, biz aylarca gorusemiyoz. Siz yakınsınız. Gözün aydın olsun.

Hosbuldum ela,ben de 33 yaşında öğretmenim,yeni doğum yaptım bir çocuğum var,ben eskiden beri bu takımlarda kilo veriyorum ya da verdiğim kiloyu koruyorum,doğum yapmadan önce maksimum 72 kiloyu görmüştüm fakat doğumla beraber 80 kiloya çıktım,çünkü öncesinde tedavi oldum,hormon ilaçları bayağı kilo aldırdı.bakalim ilk hedefim 65 kiloya düşmek sonrasında hedefimi düşürmeyi planlıyorum

Sen maşallah çok güzel kilo vermişsin,umarım kilo vermeye devam eder,verdiğin kiloyu korursun

Ben yanlış sıradan başlamış seriyi okumaya o yüzden aslında katilin adını biliyorum ne yazık ki
ama en azından nedenini öğrenmek için okuyacağım
Olsun yine de merak uyandıran akıcı bir kitap,ben de sadece bu kitabı okudum diğerlerini okumadım onkarin isimleri neler?

Olsun yine de merak uyandıran akıcı bir kitap,ben de sadece bu kitabı okudum diğerlerini okumadım onkarin isimleri neler?
2. kitap gözlerini sımsıkı kapat
3. kitap şeytanı uyandırma
4. kitap peter pan ölmeli
5. kitap kurt gölü
6. kitap fırtınada yanacaksın

ben ikiniciden başladım okumaya, o kitapta da bir önceki cinayetten sürekli bahsetti
ama dediğin gibi olay akışını da merak ediyorum o yüzden 1.ciyi okuyacağım sonra sırasıyla diğerlerini

Çalışıyor musun şu an. Iyi ne güzel sen benden daha tecrubelisin o zaman. Umarim tekrar istediğin kiloya ulaşırsın.

bebişini büyütürken bir yandan da gidecek kilolar gülüm , o kadar hormon ilacı tedaviye değdi ama değil mi bak minnak bir bebişin vaaaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…