- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
- #400.181
Günaydın kızlar alıntılara bakamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım, nasıl oldu kuzucuğun?Günaydın kızlar alıntılara bakamadım
Günaydın canım nasıl oldu kızının durumu ?Günaydın kızlar alıntılara bakamadım
Ay ondan işte bölük pörçük uyumak iki gün bizimki de eski günlerine döndü inanılmaz gergindim neyse dün gece iyi uyudu sayılıryok aslında çok gece kalmıyorum en çok 22.3da yatıyorum ama uykum çok bölünüyor, ufaklık henüz deliksiz uyumaya geçemedi onu geçtim büyük kızım bile deliksiz uyumuyor her uyandığında da anne diye yanıma geliyor
Benim kız gibisin geçen dışarı çıkacaktık kıyafetiyle uyumlu bi çorabı var ikisi de ordaydı kenara bıraktım birazdan giydiririm diye sonra bi geldim üstünü giydirmeye çorabın teki yok evi ara ara bulamadım başka çorap giydirdim akşam bulaşık makinesini çalıştıracaktım deterjan gözüne sokmuş çorabıyorgunluktandir canimBen bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim
![]()
İshali çok yoğun canım. Doktor başka ilaç verdi onu bulmaya gidicem. Doktor yatış dedi aslında ama evde ilaçlarını veriyorum bugünde devam ederse öyle yatış sanırım.Günaydın canım nasıl oldu kızının durumu ?
Günaydın canım ateş düştü çok şükür ishal çok şiddetligünaydın canım, nasıl oldu kuzucuğun?
kaşla göz arasında ne ara sokmuş onuAy ondan işte bölük pörçük uyumak iki gün bizimki de eski günlerine döndü inanılmaz gergindim neyse dün gece iyi uyudu sayılır
Benim kız gibisin geçen dışarı çıkacaktık kıyafetiyle uyumlu bi çorabı var ikisi de ordaydı kenara bıraktım birazdan giydiririm diye sonra bi geldim üstünü giydirmeye çorabın teki yok evi ara ara bulamadım başka çorap giydirdim akşam bulaşık makinesini çalıştıracaktım deterjan gözüne sokmuş çorabı![]()
çok şükür ateşinin düşmesi iyiGünaydın canım ateş düştü çok şükür ishal çok şiddetli
Teşekkürler, simdi disaridayim. Akşam olunca doldurur atarımIlksayfada tanitim formu var doldurursan seni tanırız. Kurallara evet uymalisin listeye girebilmek icin. Yoksa 2 hafta olan deneme sürecini gecemezsin.
Ah yavrum yaa. Allah bir an önce sağlığına kavuştursun inşallahİshali çok yoğun canım. Doktor başka ilaç verdi onu bulmaya gidicem. Doktor yatış dedi aslında ama evde ilaçlarını veriyorum bugünde devam ederse öyle yatış sanırım.
Bu sekilde yiyemiyodurGünaydın canım ateş düştü çok şükür ishal çok şiddetli
Canimm biraz kahve yedir. Bol bol haşlanmış patatesGünaydın canım ateş düştü çok şükür ishal çok şiddetli
Kuzum sizin durumunuz Farklı ama ben bi kere çok fena İshal olmuştum Acile gittim enziriyorum diye bir şey yapmadılar internettten 1 tatlı kaşığı kadar yaş mayayı ılık suda eritip için yazıyordu denedim anında kesti mayanın içindeki Faydalı bakteriLer sayesinde oldu herhalde Kokusu berbat ama söyleyeyim probiyotik takviyesi aldınız mı yoğurt kefir de olur aslındaİshali çok yoğun canım. Doktor başka ilaç verdi onu bulmaya gidicem. Doktor yatış dedi aslında ama evde ilaçlarını veriyorum bugünde devam ederse öyle yatış sanırım.
Yok canım nerde başta nasılsa öyle gidiyor uykuları hala daha odasını ayıramadım 2 buçuk yaşındakaşla göz arasında ne ara sokmuş onu
sorma canım büyüdükçe düzelir diyorum ama hiiiççççç tık yok hala düzensiz uykuları
rabbim sifasini versin ins kuzucugun canim.Canım rota virüsü demişlerdi tahmini söylemişti doktor. Ama amipli dizenteri çıktı malesef ve ağır atlatıyor dua edin lütfen biran önce iyileşsin kuzum perişan oldu. Benimde elimden hiç bişey gelmiyor öylece bekliyorum![]()
ah ahhh benimki hala oyle gece kolumu actirip yanima yatiyo o kolumu sabah hissetmiyorumGünaydın kızlar
Bu bebe beni hurdaya çıkaracak herhlde gece emince yatağına alıyorum her zmn bazen uyuyakaliyorum beyfendi de bizim yatakta kalıyor o yayıldıkça yayılıyor bana sokuluyor derken ben küçücük yerde eciş bücüş yatıyorum her yerim ağrıyor ellerim fena bileklerim ağrıyor
Şimdi uyandı gene sömürüyo beni![]()
gecmis ilsun canim.Kızlar tomografi çekindim taş yok şükür idrar testi sonucunu bekliyorum
Genel cerrahada randevu almıştım 6ayda bir meme ultrason cektiriyorum pandemiden dolayı 1sene oldu onuda çektirdim bi yağ bezem vardı onada ultrason çekildi
Lokal anestezi ile bugün alınacak bekliyorum aksama ancak gelirim buraya
yaa seninkide guzel olmusyorgunluktandir canimBen bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim
![]()
Dizanteri genelde sulardan kaynaklı oluyor , icmeseniz mi bu aralar.Günaydın canım ateş düştü çok şükür ishal çok şiddetli
Rabbim şifa versin cnm.Günaydın canım ateş düştü çok şükür ishal çok şiddetli
Yok canım nerde başta nasılsa öyle gidiyor uykuları hala daha odasını ayıramadım 2 buçuk yaşında
Çok heves ediyor deterjan koymaya kimyasal diye izin vermiyorum Ellemesine o da çorabını sokmuş yavrum![]()
Ben hiç yaşamadım canım öyle, şühpen varsa bi test yap istersenKızlar çok düşündüm buraya yazsam mı diye biraz da çekindim açıkçası. Soracak kimse bulamadığım için yazıyorum bana yardımcı olun
Adet oldum dedim ya. Aslında adetime bi hafta var erken oldum duzensizlesti dedim belki. Ama (çok aferdesiniz) lekenmeler oldu.
Hamilemiyim acaba böyle bişey yaşayan var mı? Yada bilgisi olan
Yani olmaması gerekiyor ama daha önce böyle erkenden adet olup leke olmadı. Nete bakayım dedim orda hamilelik şüphevidir deyince aklıma takıldı. Bekleyim dedim adet olurum diye ama olmadım da. Stresten de olabilirBen hiç yaşamadım canım öyle, şühpen varsa bi test yap istersen![]()