Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok aslında çok gece kalmıyorum en çok 22.3da yatıyorum ama uykum çok bölünüyor, ufaklık henüz deliksiz uyumaya geçemedi onu geçtim büyük kızım bile deliksiz uyumuyor her uyandığında da anne diye yanıma geliyor
Ay ondan işte bölük pörçük uyumak iki gün bizimki de eski günlerine döndü inanılmaz gergindim neyse dün gece iyi uyudu sayılır
yorgunluktandir canim 😁 Ben bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim 😀😀
Benim kız gibisin geçen dışarı çıkacaktık kıyafetiyle uyumlu bi çorabı var ikisi de ordaydı kenara bıraktım birazdan giydiririm diye sonra bi geldim üstünü giydirmeye çorabın teki yok evi ara ara bulamadım başka çorap giydirdim akşam bulaşık makinesini çalıştıracaktım deterjan gözüne sokmuş çorabı 🤣

Ay ondan işte bölük pörçük uyumak iki gün bizimki de eski günlerine döndü inanılmaz gergindim neyse dün gece iyi uyudu sayılır

Benim kız gibisin geçen dışarı çıkacaktık kıyafetiyle uyumlu bi çorabı var ikisi de ordaydı kenara bıraktım birazdan giydiririm diye sonra bi geldim üstünü giydirmeye çorabın teki yok evi ara ara bulamadım başka çorap giydirdim akşam bulaşık makinesini çalıştıracaktım deterjan gözüne sokmuş çorabı 🤣
kaşla göz arasında ne ara sokmuş onu :D

sorma canım büyüdükçe düzelir diyorum ama hiiiççççç tık yok hala düzensiz uykuları

Günaydın canım ateş düştü çok şükür ishal çok şiddetli
çok şükür ateşinin düşmesi iyi
ishali için de bol su içir kuzum susuz kalmasın bi de doktoruna sor bakalım ilaç verebiliyor mu

İshali çok yoğun canım. Doktor başka ilaç verdi onu bulmaya gidicem. Doktor yatış dedi aslında ama evde ilaçlarını veriyorum bugünde devam ederse öyle yatış sanırım.
Ah yavrum yaa. Allah bir an önce sağlığına kavuştursun inşallah

İshali çok yoğun canım. Doktor başka ilaç verdi onu bulmaya gidicem. Doktor yatış dedi aslında ama evde ilaçlarını veriyorum bugünde devam ederse öyle yatış sanırım.
Kuzum sizin durumunuz Farklı ama ben bi kere çok fena İshal olmuştum Acile gittim enziriyorum diye bir şey yapmadılar internettten 1 tatlı kaşığı kadar yaş mayayı ılık suda eritip için yazıyordu denedim anında kesti mayanın içindeki Faydalı bakteriLer sayesinde oldu herhalde Kokusu berbat ama söyleyeyim probiyotik takviyesi aldınız mı yoğurt kefir de olur aslında
kaşla göz arasında ne ara sokmuş onu :KK70:

sorma canım büyüdükçe düzelir diyorum ama hiiiççççç tık yok hala düzensiz uykuları
Yok canım nerde başta nasılsa öyle gidiyor uykuları hala daha odasını ayıramadım 2 buçuk yaşında
Çok heves ediyor deterjan koymaya kimyasal diye izin vermiyorum Ellemesine o da çorabını sokmuş yavrum 😂

Canım rota virüsü demişlerdi tahmini söylemişti doktor. Ama amipli dizenteri çıktı malesef ve ağır atlatıyor dua edin lütfen biran önce iyileşsin kuzum perişan oldu. Benimde elimden hiç bişey gelmiyor öylece bekliyorum 😞😞😞
rabbim sifasini versin ins kuzucugun canim.
Ne hastaliklar var. Yatis evet riskli olabilir ama tedavi daha hizli olabilir gecmezse yatis yaptir mutlaka canim
Günaydın kızlar 🤗
Bu bebe beni hurdaya çıkaracak herhlde gece emince yatağına alıyorum her zmn bazen uyuyakaliyorum beyfendi de bizim yatakta kalıyor o yayıldıkça yayılıyor bana sokuluyor derken ben küçücük yerde eciş bücüş yatıyorum her yerim ağrıyor ellerim fena bileklerim ağrıyor 😜🙈
Şimdi uyandı gene sömürüyo beni:KK70:
ah ahhh benimki hala oyle gece kolumu actirip yanima yatiyo o kolumu sabah hissetmiyorum😁
Kızlar tomografi çekindim taş yok şükür idrar testi sonucunu bekliyorum

Genel cerrahada randevu almıştım 6ayda bir meme ultrason cektiriyorum pandemiden dolayı 1sene oldu onuda çektirdim bi yağ bezem vardı onada ultrason çekildi

Lokal anestezi ile bugün alınacak bekliyorum aksama ancak gelirim buraya
gecmis ilsun canim.
Ultrason sonucunda temiz cikar ins
yorgunluktandir canim 😁 Ben bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim 😀😀
yaa seninkide guzel olmus😁😁😁
Yirgunluk gercekten etkiliyor. Dun gunduz uyudum ama aksam yine gozumu acamiyordum

Kızlar çok düşündüm buraya yazsam mı diye biraz da çekindim açıkçası. Soracak kimse bulamadığım için yazıyorum bana yardımcı olun
Adet oldum dedim ya. Aslında adetime bi hafta var erken oldum duzensizlesti dedim belki. Ama (çok aferdesiniz) lekenmeler oldu.
Hamilemiyim acaba böyle bişey yaşayan var mı? Yada bilgisi olan

Yok canım nerde başta nasılsa öyle gidiyor uykuları hala daha odasını ayıramadım 2 buçuk yaşında
Çok heves ediyor deterjan koymaya kimyasal diye izin vermiyorum Ellemesine o da çorabını sokmuş yavrum 😂

Ya yerim ben onu.
Cocuk corabinida aradan cukartmak istemis yikansin diye😁😁

Kızlar çok düşündüm buraya yazsam mı diye biraz da çekindim açıkçası. Soracak kimse bulamadığım için yazıyorum bana yardımcı olun
Adet oldum dedim ya. Aslında adetime bi hafta var erken oldum duzensizlesti dedim belki. Ama (çok aferdesiniz) lekenmeler oldu.
Hamilemiyim acaba böyle bişey yaşayan var mı? Yada bilgisi olan
Ben hiç yaşamadım canım öyle, şühpen varsa bi test yap istersen🌸

Ben hiç yaşamadım canım öyle, şühpen varsa bi test yap istersen🌸
Yani olmaması gerekiyor ama daha önce böyle erkenden adet olup leke olmadı. Nete bakayım dedim orda hamilelik şüphevidir deyince aklıma takıldı. Bekleyim dedim adet olurum diye ama olmadım da. Stresten de olabilir

Okuldan çıktım
Gidip mutfak halım için diktirdiğim örtüleri aldım. Malum kızım halımın gözünü oyuyor
Kahvaltı vs derken şu an hatunu emziriyorum.
Dün gece yine hiç uyumadı. Benim de aşırı uykum var tabi🙄 ama ortalık toplanacak akşama yemek yapılacak vs vs
Bizde durumlar böyle

Back
X