• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar Duyduk duymadık demeyinn!!!

Bu cuma tartılar resimli olucak listedekiler özellikle dikkat etsin. Paylaşım alanında SeaBahar kaptanımız örnek atmış bi göz atın isterseniz. Kagıda tarih ve nick yazip tartıyla beraber foto cekilecek.
Harika,ben yıllardır cuma zayıflama takimlarindaydim hep diyordum resimli olsa çak daha iyi olur diye, sonunda dediğim olmuş ☺️

Kızlar tomografi çekindim taş yok şükür idrar testi sonucunu bekliyorum

Genel cerrahada randevu almıştım 6ayda bir meme ultrason cektiriyorum pandemiden dolayı 1sene oldu onuda çektirdim bi yağ bezem vardı onada ultrason çekildi

Lokal anestezi ile bugün alınacak bekliyorum aksama ancak gelirim buraya

Cok gecmis olsun cnm taş olmamasi cok guzel haber sonuclarda guzel cikar insallah

hosgeldin canim 🌸 Kac kilo aldin Niye korumadin :sinirli:
Oh ne rahatlik😄 robotun silmesi nasil canim?
yorgunluktandir canim 😁 Ben bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim 😀😀
masallah canim 🌸 dikis yaiyorsun ya sayfan var mi senin 😄
evet canim aslinda bi dram Ama dün baya komikti safiye 😄
cok gecmis olsun canim tez zamanda Sifa bulsun yavrun 👏
bütün annelerin drami 😄 sesimiz ol 😆😆

Cok sükür canim 🌸
Kolaylikla gecsin ins 👏

Aynen gercekten cok rahatlık, bana göre iyi cnm yani tabiki elle silme gibi olmaz ama ben normalde evi 1-2 ayd anca silerdm supururdm sadece smdi haftada 1 sildirme yapiyorm daha temiz oluyor. Ama hergun supur sil yapan birisi silmesini begenmiyebillir cnku silip geciyor oyle diyim bi leke bi yapiskanlik var dur bidha siliym bastirip ovaliym yapmadigi icin bizim gbi :confused:

Valla canım çok zor ikisini beraber büyütmek. Ha kızın sana çok düşkün değilse düşünebilirsin
Sonrasi için güzel oluyor bi bakıyorsun ikisi de kocaman olmuslar
Kızıma kalsa kanguru gibi kese yapcam göbeğimin üstüne orda dolaşacak😂

Kızlar çok düşündüm buraya yazsam mı diye biraz da çekindim açıkçası. Soracak kimse bulamadığım için yazıyorum bana yardımcı olun
Adet oldum dedim ya. Aslında adetime bi hafta var erken oldum duzensizlesti dedim belki. Ama (çok aferdesiniz) lekenmeler oldu.
Hamilemiyim acaba böyle bişey yaşayan var mı? Yada bilgisi olan
Erken gebelik testleri var canım norma test günün geçtikten sonra Doğru sonuç Veriyor onlardan al dilersen benim de lekelenmem oldu ama adet zamanı oldu kızımın hamileliğinde
Okuldan çıktım
Gidip mutfak halım için diktirdiğim örtüleri aldım. Malum kızım halımın gözünü oyuyor
Kahvaltı vs derken şu an hatunu emziriyorum.
Dün gece yine hiç uyumadı. Benim de aşırı uykum var tabi🙄 ama ortalık toplanacak akşama yemek yapılacak vs vs
Bizde durumlar böyle
Ben normalde hiç sevmezdim örtü kullanmayı kızımdan sonra mecburen kullanıyorum internetten altı süngerli halımın ölçülerinde lastikli örtü aldım çok memnunum halı gibi duruyor

Eklentiler

• 39099E3A-CEFC-402D-9E8C-C086CDC6349B.webp
    39099E3A-CEFC-402D-9E8C-C086CDC6349B.webp
    57 KB · Görüntüleme: 42
Ben normalde hiç sevmezdim örtü kullanmayı kızımdan sonra mecburen kullanıyorum internetten altı süngerli halımın ölçülerinde lastikli örtü aldım çok memnunum halı gibi duruyor
Ben de benzer aldım mutfağım için. 2 tane aldım dönüşümlü kullanırım diye

Ben de benzer aldım mutfağım için. 2 tane aldım dönüşümlü kullanırım diye
İyi yapmışsın canına okuyorlar evin bücürler Çok çabuk kuruyor leke de tutmuyor hızlı Yıkamada yıkıyorum en son halıyı resim defteri gibi kullanmaya kalkışınca bana da farz oldu

Erken gebelik testleri var canım norma test günün geçtikten sonra Doğru sonuç Veriyor onlardan al dilersen benim de lekelenmem oldu ama adet zamanı oldu kızımın hamileliğinde

Erken gebelik testleri var canım norma test günün geçtikten sonra Doğru sonuç Veriyor onlardan al dilersen benim de lekelenmem oldu ama adet zamanı oldu kızımın
Sağol cnm. Benim günüme daha var ondan çıkmaz daha.

Ben de iyiyim canım sabah kahvemi yudumluyorum kitap okumaya dalıp uykunu mu alamıyorsun acaba ?

Şükür canım inşallah idrarda da bir şey çıkmaz operasyonunun da kolay geçer dikkat et kendine 🙏🏻
çok geçmiş olsun canım :KK200:

yok aslında çok gece kalmıyorum en çok 22.3da yatıyorum ama uykum çok bölünüyor, ufaklık henüz deliksiz uyumaya geçemedi onu geçtim büyük kızım bile deliksiz uyumuyor her uyandığında da anne diye yanıma geliyor
hosgeldin canim 🌸 Kac kilo aldin Niye korumadin :sinirli:
Oh ne rahatlik😄 robotun silmesi nasil canim?
yorgunluktandir canim 😁 Ben bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim 😀😀
masallah canim 🌸 dikis yaiyorsun ya sayfan var mi senin 😄
evet canim aslinda bi dram Ama dün baya komikti safiye 😄
cok gecmis olsun canim tez zamanda Sifa bulsun yavrun 👏
bütün annelerin drami 😄 sesimiz ol 😆😆

Cok sükür canim 🌸
Kolaylikla gecsin ins 👏
rabbim sifasini versin ins kuzucugun canim.
Ne hastaliklar var. Yatis evet riskli olabilir ama tedavi daha hizli olabilir gecmezse yatis yaptir mutlaka canim
ah ahhh benimki hala oyle gece kolumu actirip yanima yatiyo o kolumu sabah hissetmiyorum😁
gecmis ilsun canim.
Ultrason sonucunda temiz cikar ins
yaa seninkide guzel olmus😁😁😁
Yirgunluk gercekten etkiliyor. Dun gunduz uyudum ama aksam yine gozumu acamiyordum
En son ne zaman deliksiz yayıla yayıla uyudum yatağımda ve kendi özgür irademle uyandım hatırlamıyorum😄

Geçmiş olsun bebişim

Küçükmüş. Gerçi ben de neyime güveniyorsam kızım o aylara gelince hamile kalmayı planlıyorum. Utanmazlıkta zirvelere oynuyorum valla😂
Cok gecmis olsun cnm taş olmamasi cok guzel haber sonuclarda guzel cikar insallah

Aynen gercekten cok rahatlık, bana göre iyi cnm yani tabiki elle silme gibi olmaz ama ben normalde evi 1-2 ayd anca silerdm supururdm sadece smdi haftada 1 sildirme yapiyorm daha temiz oluyor. Ama hergun supur sil yapan birisi silmesini begenmiyebillir cnku silip geciyor oyle diyim bi leke bi yapiskanlik var dur bidha siliym bastirip ovaliym yapmadigi icin bizim gbi :confused:

Sagolun kızlar tşk ederim
Üroloji dr göre taş yok eminmisin idrarda kan olduguna diyo
Regl ara kanama olabilir dedi eminim dedim sinirlendim sen bide kadın doğum dr muayene ol dedi

Genel cerrah dr meme ultrason sonuclarin iyi dedi
Yağ bezesi olanida alalım istersen dedi ağrı yapıyordu lokal anestezi ile alındı dikiş atıldı
Icinden çıkan bayaga büyüktü 2meme arasinin biraz yukarisindaydi

10gun sonra dikişler alınacak 2gunde birde pansuman antibiyotik ve agri kesici verdi

Regl ara kanama olabilir dedi eminim dedim sinirlendim sen bide kadın doğum dr muayene ol dedi

Yağ bezesi olanida alalım istersen dedi ağrı yapıyordu lokal anestezi ile alındı dikiş atıldı

10gun sonra dikişler alınacak 2gunde birde pansuman antibiyotik ve agri kesici verdi
Çok geçmiş olsun cnm

DUYURU

696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:

Eki Görüntüle 2704669

Kızlar listede olan olmayan herkes cuma günü resimdeki gibi paylassin tarti resimlerini😍

Allah Allah taş yok ama idrarda kan var Sen de doktora sorsaydın taş olmadığına emin misin diye
Şükür operasyonun da olmuş Ağrı yapıyormuş kurtulmuş oldun canım Allah şifa versin inşallah

Back
X