• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bakma eşinin yanında, adam işkillenmesin😅
Kocalarımızın yanımızda olmadığı onca saat çuvala mı girdi ayol :KK70:
gizli gizli girdimde sadece sayfalar alintilar birikmesin diye okuyup alintiladim:)
Gunaydinlarrrrr 💕💕💕 her kes uyuyor mu nerdesinizzzz🤔🤔🤔 kaçak göcek girenlerin kocalari evde tabii 😂😂
Bizim sabahlari halimiz çok komik. Cocuklar uyaniyor. Ikimizde uyanik ama ikimizde oralı olmuyoruz. Uyuma numarasi gözler açılmıyor falan. O benim kalkmami bekliyor ben se onun 😫😫😫Sonra cocuklardan biri bağırınca tabi mecburen yataktan firliyorum. Her gün ayni oyun.😂😂
birden gozumde canlandi cok komik gercekten😂😂
Her şeyi de bilmesinler canım iyi yapmış gezmişsiniz ben de çocukla çıktığımızda kendime otur işte evinde diye diye dönüyorum :sopa:
esim goturmek istedi ama hep ben ilgilendigim icin bana zor olacak
yok rahat edemeyiz deyip ikna ettim
Günaydın canlar :KK200:
Hazırlik icerisindeym oglen1-2 arasi cikicaz yola inşallah. Arada ugrarim zaman buldukca kızlar
iyi yolculuklar canim.bursaya kac saat mesafe
Ne guzel ya insan ihtiyac duyuyor boyle zamanlara bende isterim aslında esime cıtlataym oglana kv bakarken gitsekmi diye. Ama ayip olur dusuncesi var benmkinde hep :/ sanmam birakip gidelm
eskiden bende oyleydim
kimseye yuk olmayim kendi isimi kendim diye
ama kv cok istiyo birakmami.cok iyi bakar hic gozum arkada kalmaz:)

canim başınız sağolsun yaa Allah rahmet eylesin. Ben iki çocuğuma da kullanmadim emzik. Sen daha iyi bilirsin ama biraktirsan mi cok kullanmadan. Gerçi cok emmiyormuş o iyi.
saol cnm bklm aynen çok emmiyor zaten bklm
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçası
şaol cnm teşekkür ederim yine de
odem icin sadece limonlu su felanmi icenki
emzirdigin icin bende bileemdim canim ya
nette rezene anason falan diyor rezene içiyorum bklm cnm faydası olur insAllah
basiniz sagolsun canim:KK43:
emzik icinde tr deki markalari bilmiyorum
Saol cnm

Sagolll canimmm. Tamammm hadii bakalim. Bu hafta 3. 'nün spor puani en az 1000 olmali.
tekrar okudumda ben 1 haftanin sandim
3 gunun demissin😱😱😱
tovbe yapaamam
Ben bu hafta deneyip tescilleyip patentini alırım canım 😅
sonuclari cuma gununu gorruz artik😂😂
Dışarda yürüyeceğim canım artık
dizlerini daha cok agritiyo galiba kosu bandi
benimde bileklerim agriyo uzun yuruyunce ustunde

Eki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Bu benim için çok zor ben yürümeyi ip atlamayı Leslie yapmayı seviyorum
Demekki nasip kısmet bu işler,Allah'tan tüp bebek gibi tedavi yöntemleri var,gerçi o da garanti olmuyir defalarca yaptırmak gerekiyor ama yine de bin şükür yani
Aynen yeğenim ikinci demede oldu şükürler olsun 🙏🏻
3 gunun demissin😱😱😱
tovbe yapaamam
3 ümüzü kastetmiş Bence canım 3 günde nerde bin puan
kv 10 tane lahana aldi gecen
5 bana 5 ona
pazartesi komsularla saricaz.
pazartesiye kadar bende temizlik yapiyim:)
Dün ben birinin 4te 1ini bile zor sardım geri kalanı buzluğa kaldırdım haşlayıp 5 tane nedir :KK57:

3 gunun demissin😱😱😱
tovbe yapaamam
sonuclari cuma gununu gorruz artik😂😂
dizlerini daha cok agritiyo galiba kosu bandi
benimde bileklerim agriyo uzun yuruyunce ustunde
kiz yok spor yarışmasında üçuncunun en az 1000 puan olmasi dedim. 1 haftada 1000 puan yapilir bence.
Bu benim için çok zor ben yürümeyi ip atlamayı Leslie yapmayı seviyorum

Aynen yeğenim ikinci demede oldu şükürler olsun 🙏🏻

3 ümüzü kastetmiş Bence canım 3 günde nerde bin puan

Dün ben birinin 4te 1ini bile zor sardım geri kalanı buzluğa kaldırdım haşlayıp 5 tane nedir :KK57:
😂😂 3 günde 1000 puan yapilirda küçük bebeklerle olmaz 😂😂onlari bende seviyorum ama vücut esnetmeninde ayrı tadi var. Çocuklarla bile bol bol calisiyorum. Alıyorum oğlumu ayaklarima kaldiriyorum göklere sonra hafif kafamun arkasina doğru onunla esniyorum. 21 kilo kendisi 😂😂 ağırlıkla esnetmek daha iyi oluyor 😂😂

Canım özel değilse bir kızin olduktan sonra doğal yolla olmadı mı? Genelde oluyir diyorlar,benim kızımda tüp bebekle oldu daha iki aylık,acaba ikinci doğal olur mu diye merak ediyorum,olmazsa yaza yumurta toplatirim tekrar
Yok canım olmadi
Sezeryan olduğu için 6ay korunduk 4 yıldır korunmuyoruz olmuyor
benim annem yapardi bebegim galiba örtük öğrenme oldu 😂😂
Hertemizlik yaptığımda kendime cok kızıyorum. Neden beyaz koltuk alıp, bu kadar temizligiyle uğraşıyorum diye :kızgın::kızgın: Ama çok şükür bende biraz akillandim. Uzun zamandir gereksiz bir şey almiyorum. Olanlari da cikaroyorum. Bi çocukların esyalari var dolap uygulamasindan satacagim ona da bi el atsam tamamdir.
canim başınız sağolsun yaa Allah rahmet eylesin. Ben iki çocuğuma da kullanmadim emzik. Sen daha iyi bilirsin ama biraktirsan mi cok kullanmadan. Gerçi cok emmiyormuş o iyi.
canim srn diren kendini sonucun negatifligine odaklamissin. Lütfen olumlu düşün bir kere oldu bir daha neden olmasin.
Bu huyumu sevmiyorum herşeyin en kötüsüne hazirlarim hep kendimi...
Ben de mobilya tarzı eşya çok da tas tabak kıyafet ıvır zıvır Çok değil eskiyen şeyleri atarım ya da kullanmıyırsam kayınvalidemlerin köydeki eve götürürüm

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçası

Sen kendini çok yorma yine de verdirir verdirir

Havalar soğudu ya içeri sıcak diye içeri geliyorlar ben de hiç yaz boyu Sinek görmem sonbaharda dadanırlar böyle

He ya üstelik ben yatılı okudum liseyi çok güzeldi lise yıllarım

Benim de 2. Yi 😭 bugün yumurtlama günümdü galiba değerlendireyim 😃

Bu defa kızından öncekiler gibi yıpranmazsın inşallah canım çünkü çok şükür artık tutunacak bir dalın var 🙏🏻

Benim yeğenim de tüp bebek 5 yıl sonra doğdu şimdi 2 yaşına girecek geçen annesiyle (yengemle) konuşuyoruz ben yeğenim küçük diye korunuyorlar sanıyordum ikinci için yine tüp bebek yaptırırız filan deyince belki kendiliğinden olur dedim acele etmeseniz mi diye abla biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık doğal yolla olmuyor dedi kişiden kişiye değişiyor bu durum tabi
Inş canım ❤
Eki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Anammm ben bunu yapsam yerimden kalkamam🤣🤣
5 bana 5 ona
Hey maşallah
Dondurucuyami atacaksın

Mutfak dün dip köşe bitti.
Sabah 6 da çocukların yatak odasına giriştim.
Araya kahvaltı karıştı tabi.
Bı çay molası verip odayı yıkayıp çıkayım:kahve:
Bugün çalışma odasını da bitirirsem benden iyisi yok.
Havalar iyice dönmeden halıları sermem lazım.
Yoksa çocuklar hasta olacaklar
o saatte is mi yapilir ya 😅
Yeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaket :KK43: kalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
basiniz sagolsun canim Allah sabir versin 😪
Dip köşe ev temizliği kilo verdiriyor mu siz bana onu söyleyin kızlar.
Kendimi yorduğuma değecek mi acep😅
normalde verdilerbilirde sende cogu sey Ödem yaptigi icin bilemiyorum 😅

Sabah sabah bu şarki dilimde 🤦‍♀️
Cok seviyorum bu adamin sarkilarini 🌸
Benimki sayaçlı ip onunki yeleğinin kemeri beğenmiyor hanımefendi
bizimkindede ayni o kemerden var güya atliyor Ama becerwmiyor 😆
masallah canim iyi yapiyormussun, Ben bunu yapsam daha dogrulamam 😆
5 bana 5 ona
Masallah canim 😐 Kolay gelsin insallah

Kızlar kızımı ishali devam ediyor. Doktor arkadaş evde serum suyu iyi gelir dedi araştırdım gerçekten kesiyormuş ama benim kız yemek konusunda da çok seçici olduğu gibi bir damla içmiyor. Günlerdir dil döküyorum hasteneye gidelim diye baygınlık geçirecek gibi ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi akıl verin nolur be yapayım bu ishalin kesilmesi için. Çık çaresiz kaldım artık 😞

Kızlar kızımı ishali devam ediyor. Doktor arkadaş evde serum suyu iyi gelir dedi araştırdım gerçekten kesiyormuş ama benim kız yemek konusunda da çok seçici olduğu gibi bir damla içmiyor. Günlerdir dil döküyorum hasteneye gidelim diye baygınlık geçirecek gibi ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi akıl verin nolur be yapayım bu ishalin kesilmesi için. Çık çaresiz kaldım artık 😞
Haslanmis patates, etimek falan iyi gelebilir Ama Keske hastaneye gidebilseniz Böyle olmicak sonucta onun iyiligi icin 😪😪

Serum takilmamismiydi canım
Vücudu susuz kalirsa tehlikeli bol bol su içsin
Kızım ishal oldugunda entonagermina iyi gelmişti

Sizin oralarda havalar nasil 😄 Burda hava Cok güzel bana göre, ne soguk ne sicak Tam kivaminda 🧙‍♂️🧙‍♂️🧙‍♂️
Burası gündüzler buraya göre baya sıcak akşamlar epey serin
Canım bi tatlı kaşığı kadar yaş mayayı 1 çay bardağı kadar suda eritip içir vallaha bana dua edeceksin kendi üstümde ve birkaç kişide denenmiştir

Serum takilmamismiydi canım
Vücudu susuz kalirsa tehlikeli bol bol su içsin
Kızım ishal oldugunda entonagermina iyi gelmişti
Canım onu kullanıyorum hatta bi tane daha verdi ikisinin zorla alıyor. Geçen sefer ateş için hasteneye götürdük damar yolu açılana kadar 1,5 saat ağladı en son bayılacak gibi oldu tel damar yolu açtılar. Herşey yaptım evde ama almıyor basıl yapıcam şaşırdım. Bugünde biraz geçmezse bayılsada götürücem gibi görünüyor 😞

Back
X