- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #400.861
Ben de mobilya tarzı eşya çok da tas tabak kıyafet ıvır zıvır Çok değil eskiyen şeyleri atarım ya da kullanmıyırsam kayınvalidemlerin köydeki eve götürürümMinimalizm yolunda vazgeçtiğim eşyaları da letgoya atmaya başladım.
Biraz arınmam ve temizlenmem lazım.
Az çoktur...
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçasıYeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaketkalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
Sen kendini çok yorma yine de verdirir verdirirDip köşe ev temizliği kilo verdiriyor mu siz bana onu söyleyin kızlar.
Kendimi yorduğuma değecek mi acep![]()
Havalar soğudu ya içeri sıcak diye içeri geliyorlar ben de hiç yaz boyu Sinek görmem sonbaharda dadanırlar böyleBende evle ugrasacagim
Kızlar yaz boyu sivrisinek gormedik 2haftadir uyutmuyorlar gece bu gün yarın bina komple ilaclanacak
Gece sabaha karşı ve akşam üzeri cikiyorlar
He ya üstelik ben yatılı okudum liseyi çok güzeldi lise yıllarımNe dertsiz tasasız günlermiş, kıymetini bilememişiz![]()
Benim de 2. YiBenimde 4.cocuk isteğimi yeniden tepreştirdin![]()
Bu defa kızından öncekiler gibi yıpranmazsın inşallah canım çünkü çok şükür artık tutunacak bir dalın varKızım başından ayrilmadi çok istiyor kardeşi olmasını
Tüp bebek onca iğne sonucunun negatif olması dusuncesi şimdiden yipratiyor
Yilbasindan sonraya bıraktım bu süreci
Benim yeğenim de tüp bebek 5 yıl sonra doğdu şimdi 2 yaşına girecek geçen annesiyle (yengemle) konuşuyoruz ben yeğenim küçük diye korunuyorlar sanıyordum ikinci için yine tüp bebek yaptırırız filan deyince belki kendiliğinden olur dedim acele etmeseniz mi diye abla biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık doğal yolla olmuyor dedi kişiden kişiye değişiyor bu durum tabiCanım özel değilse bir kızin olduktan sonra doğal yolla olmadı mı? Genelde oluyir diyorlar,benim kızımda tüp bebekle oldu daha iki aylık,acaba ikinci doğal olur mu diye merak ediyorum,olmazsa yaza yumurta toplatirim tekrar