Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah canım ya

İki haftadır çıkarttım öyle tartılıyorum canım
Tamam cnm o zmn en iyisi kiyafetsiz WC gidip tartilmak zaten
Tbrkler cnm haftaya cok daha iyi olucak eminim
insAllah cnm
Erken yemek cok farkediyor cnm belkide ben tartiya yakin son 3 gun gec yedigm icin veremedm hatta aldım. Esim oglenciyken rahatım ama bu hafta persembe erken yiycem bende kesinlikle
Aynen kesinlikle
ynen cok zor anca koltuk arkasi pakliyor simdilik sen daha durndusunmek icin erken
Aynen şimdilik rahatim
Bacım artık kurtul şu 90 lanetinden
Ay insAllah ya

Kaptanım bence Fit mutlu anne buralarda oluyor surekli son 2 gun biraz az geldi ama ondan oncesinde bazilarindan daha cok buradaydi menu yorumladi vs o yuzden hakkini savunmak ist3dm
Haklısın canım
Hakkaniyetli yaklaşımına hayran kaldım

Merhabalar kizlar
Geçen cumt. 70.2
Bu gün . 69.1

Gece saat 4.30 gibi baş ağrım yüzünden birşeyler yiyip ilaç içtim sabah 9.00 gibi de tartıldım ve regl var tabi sonuç bu arkadaşlar
7 'leri görmek fena olmuş
Bugünden itibaren dikkatli ol bari canım

Evet öyle görmemis gibi cikolatalari herseyi gömersen aksamlari bu olur Kendim icin degil Size Örnek olsun aynisini yapmayin diye yaptim

Teşekkür ederiz bizim için kendini riske ettiğin için

Son düzenleme:
Slm kizlar napıyorsun ben hala annemlerdeyim oğluşum uyuyor annem mutfağa geçti bende bı size slm vereyim eşim ya gece gelecek ya sabah artık evimi özledim ya herkesin evi kendine saray sizler napiyorsunuz
anne evide olsa helede cocuk varsa insan illaki istiyo kendi evini

Slm kizlar napıyorsun ben hala annemlerdeyim oğluşum uyuyor annem mutfağa geçti bende bı size slm vereyim eşim ya gece gelecek ya sabah artık evimi özledim ya herkesin evi kendine saray sizler napiyorsunuz
Aynen canım ben de evimi özledim valla
Biz hissetmedik canım.
Bildirimi burdan alınca İzmir'deki eşi dostu aradık, şükürler olsun herkes iyi
Allah beterinden korusun fena korkmuşlar ama

İnsallah canim yarından itibaren listedeymisim gibi olacak

gecen cuma 62.3
bu cuma 62.4
fark +100

bu hafta ablalarim vardi gezdik yedik ictik
ama iyi telefi ettim benim icin cok iyi bu:))
Tamam gördüm canim şaşırdım ya oysa senden eksi bekliyordum neyse haftaya disli geliyorum ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…