- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.701
inşallah canım yahayırlısıyla kucağına al da canım kiloyu hemencecik verirsin inşallah
Canım eloşumm sabah alıntılanmışım nasılsın şimdi ?
Oh maşallah bir haffa sonra 6lara dönüyorsun inşallah
İstikrarla ilerlemeye devam
Pammıkkkk maşallah sana
Hedefe tam odaklanmış ilerliyorsuncanım
Etap birinciliği geliyor İnşallah
Maşallah65e ne kaldı şurada
Olsundu , seni liste paklayacak eminim
Bacım artık kurtul şu 90 lanetinden
Bi düzeni oturt da inşallah her şey düzenine varacak
Direnç neyim kalmadı artık aynı hızda devam
Gayet iyisin canım aynen devam
Hak etti
sevindim canimİyiler hepsi çok şükür canım
Çok şükür canimİyiler hepsi çok şükür canım
Tamam cnm o zmn en iyisi kiyafetsiz WC gidip tartilmak zatenİki haftadır çıkarttım öyle tartılıyorum canım
insAllah cnmTbrkler cnm haftaya cok daha iyi olucak eminim
Aynen kesinlikleErken yemek cok farkediyor cnm belkide ben tartiya yakin son 3 gun gec yedigm icin veremedm hatta aldım. Esim oglenciyken rahatım ama bu hafta persembe erken yiycem bende kesinlikle
Aynen şimdilik rahatimynen cok zor anca koltuk arkasi pakliyor simdilik sen daha durndusunmek icin erken
Ay insAllah yaBacım artık kurtul şu 90 lanetinden
Sende bende o olmaz canım ya...bi haftada böyle 1.5-2 kg vermek istiyorum olmuyor
Haklısın canımKaptanım benceFit mutlu anne buralarda oluyor surekli son 2 gun biraz az geldi ama ondan oncesinde bazilarindan daha cok buradaydi menu yorumladi vs o yuzden hakkini savunmak ist3dm
7 'leri görmek fena olmuşMerhabalar kizlar
Geçen cumt. 70.2
Bu gün . 69.1
Gece saat 4.30 gibi baş ağrım yüzünden birşeyler yiyip ilaç içtim sabah 9.00 gibi de tartıldım ve regl var tabi sonuç bu arkadaşlar
Hayali bile güzelGüzel Canim Iki haftaya 6 lari görsen ne güzel olur
Evet öyle görmemis gibi cikolatalari herseyi gömersen aksamlari bu olurKendim icin degil Size Örnek olsun aynisini yapmayin diye yaptim
Biz hissetmedik canım.Kimsede bir sıkıntı yoktur inşallah Allah korusun esirgesinHandandandan siz de hissettiniz mi ?
anne evide olsa helede cocuk varsa insan illaki istiyo kendi eviniSlm kizlar napıyorsun ben hala annemlerdeyim oğluşum uyuyor annem mutfağa geçti bende bı size slm vereyimeşim ya gece gelecek ya sabah artık evimi özledim ya herkesin evi kendine saray sizler napiyorsunuz
Aynen canımanne evide olsa helede cocuk varsa insan illaki istiyo kendi evini
Aynen canım ben de evimi özledim vallaSlm kizlar napıyorsun ben hala annemlerdeyim oğluşum uyuyor annem mutfağa geçti bende bı size slm vereyimeşim ya gece gelecek ya sabah artık evimi özledim ya herkesin evi kendine saray sizler napiyorsunuz
Allah beterinden korusun fena korkmuşlar amaBiz hissetmedik canım.
Bildirimi burdan alınca İzmir'deki eşi dostu aradık, şükürler olsun herkes iyi
İnsallah canim yarından itibaren listedeymisim gibi olacakSagol cnm
Sagol cnm aynen :)
Sagol canımm
bi haftada böyle 1.5-2 kg vermek istiyorum olmuyor
Sagol cnm
Kolay gelsin cnm
Yemeye ragmen iyi bence cnm
Tbrkler cnm haftaya cok daha iyi olucak eminim
Az da olsa eksi cnm tbrkler haftaya cosucaksın bence :)
sagol cnm
Erken yemek cok farkediyor cnm belkide ben tartiya yakin son 3 gun gec yedigm icin veremedm hatta aldım. Esim oglenciyken rahatım ama bu hafta persembe erken yiycem bende kesinlikle
Iyi cok degl gene yediysen
Haftaya bomba gibi gel
Sagol edibe :)
Aynen cok zor anca koltuk arkasi pakliyor simdilik sen daha durndusunmek icin erken
Tbrkler cnm soyledign etkenlere gore gayet guzel eksi
Cam kenarinda cikinti yok malesef iceri dogru
Kaptanim sen yaparsın bence cok az kalmış haftaya bile bu isi halledebilirsin istersen rakip olabilirizHayali bile güzel
Dua niyetine geçer inşallah
Tamam gördüm canim şaşırdım ya oysa senden eksi bekliyordumgecen cuma 62.3
bu cuma 62.4
fark +100
bu hafta ablalarim vardi gezdik yedik ictik
ama iyi telefi ettim benim icin cok iyi bu:))
bu hafta ablamlar burdaydiTamam gördüm canim şaşırdım ya oysa senden eksi bekliyordumneyse haftaya disli geliyorum ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?