• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9:30 1 kahve, ceyrek muz

11:30 2 dilim cavdar, 1 tavada yumurta, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 1 dilim hindi fume salam

15:30 kahve, 2 kare cikolata

17:15 büyuk tabak yogurt soslu tavuklu Salata (3 yk yogurt, parca tavuk gögus)

20:00 civari sütlu türk kahvesi icebillirim (dün gece cok acıktım uyanik kalinca oglumla)

2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 240p
Güzel canım afiyet olsun
Spor sayesinde çikolatayı görmezden geliyorum 🤩

Epey toparlandı canım arada bi balgamlı öksürüyor çıkarmayı bilmiyor malum şükür ateşi huysuzluğu yok
Sen nasılsın ?
Çok şükür canım, biraz sürer ama onlarda gececek inş 🌸

her halimize cok Şükür 🌸

Sanada iyi aksamlar

Hayallerimi yiktin:KK43:( bir umut bekliyordum ben😁😁
Yıkarım ben böyle affetmem 🤣🤣

Bugun sersem gibi gecti kizlar.
Esim evde olunca hicbir isim bitmiyor.

Buyuk kizin yarin online sinavi var anne birliktr calislim dedi kafam gozum catladi. Feci agriyor .

Menumu unutmadan yaziyum hemen geliyorum kizlarr
Güzel geçsin inşallah sınavı canım 🌸

3 kasım

09.00 haslanmıs yumurta, 2 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir

13.00 tonbalıklı salata

19.00 3 köfte ,salata,ayran

21.00 sütlü türk kahvesi

Spor yok

Su 3 litre
Gayet hafif👌

MENUM:
MENUM:

9:30 1 kahve, ceyrek muz

11:30 2 dilim cavdar, 1 tavada yumurta, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 1 dilim hindi fume salam

15:30 kahve, 2 kare cikolata

17:15 büyuk tabak yogurt soslu tavuklu Salata (3 yk yogurt, parca tavuk gögus)

20:00 civari sütlu türk kahvesi icebillirim (dün gece cok acıktım uyanik kalinca oglumla)

2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 240p
Güzel sen çikiletalarınla😄
4 Kasım Çarşamba

12.00
2 etli lahana sarması
1 etli kuru patlıcan dolması
2 yk fellah köftesi
3 hurma
3 erik

15.30
2 tane selanik kurusu :KK43:

20.30
1 kase pul biberli limonlu yoğurt

su: 2 lt
Aboww ilk öğün Nefis 😋 iyi durdurmuşsun kendini👌
4ekim carsamba
10.00
Kiymali 2 yumurta adet
1 kase yogurt
Yarim simit

15.30
1 mandalina
1 dlm kek
1 kurabiye
1 bardak limonata

19.00

1 yk aci sos
1 dlm tam bugday ekmegi

Su 2 litre
2. Öğün feci acıktırır canım. O şekilde öğün yapmamanı öneririm. Çok canın çekerse at ağzına bi tane bi öğün

Gayet hafif👌

MENUM:

Güzel sen çikiletalarınla😄

Aboww ilk öğün Nefis 😋 iyi durdurmuşsun kendini👌

2. Öğün feci acıktırır canım. O şekilde öğün yapmamanı öneririm. Çok canın çekerse at ağzına bi tane bi öğün
Çok lezzetli değildi o yüzden 😂

Kızlar birsey sorucam dogdugundan beri ayni marka bez kullaniyorm. Ve dün gece 2 kez genelde 3 gunde 1 gece sızdırma yaşıyoruz ve bi ara daha böyle sorun oldugunda bi degistirdm sonra geri döndum aynisina olmadiydi ki degistirdigimde oteki markadada oldu o yuzden bende oglana bagladım cnkz gercekten cok su icen bir bebek. Genelde 3 kez alt degistiriyoruz gece ama bazen uyuyakaliyorm ve direk sızma oluyor dun 8bucuk uyudu saat 1 di ciş sızdırdı ki bez de dolu dolu. Diyormki baska bezmi denesem en iyisi diyolar ya ondan gerci onda kimyasal var diye almak istemiyorm ama. Böyle de eziyrt oluyor. Bir de siz kackez gece alt degistiriyorsnuz ve sızdırma oluyormu. Biz 16ayliga gun sayiyoruz
Bende büyük numara beş diyecektim ama ondan kaynaklı değilmiş şu an oğluma bimin bezini kullanıyorum kızımda da hep bim bezi kullandım pek öyle sıkıntımız olmazdı sanki tam da hatırlamıyorum

Back
X