• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

19.KASIM MENUM:

Ac karnına ödem suyu ile 1 kuru kayisi

10:00 kahve yarım muz

12:30 2 dilim eksi maya ekmegi, 7 zeytin, 3 cecil peynir, 1tk labne, 1ck salca, 1 hasl yumurta, kayisi erik cayı

15:00 kahve , 10 badem

17:15 2 adet kabak ile sote, Ayran

Yatmam gecikirse sutlu turk kahvesi icebillirim

1.5lt su 1lt odem suyu
Spor yok
Harikaaaasın canooo♥️
Sabah 09.45
1 has.yumurta
Domates salatalik yesillik
3 dilim peynir

Ara
Sütlü türk kahvesi
K.cekirdeki

Öğle 13 30
6 y.k yeşil fasulye

Ara
Yeşil çay 2 kayisi 5 badem

Akşam 17.00
1 bardak smoothie (2.5 y.k yulaf ezmesi, 1 yeşil elma, 1 kaşık chia 1 bardak kefir)
Çok iyiiii
19 Kasım Perşembe Menüm
11:30 Kahvaltı =yulaf unu (yulafı robotton geçirip yaptım)ile yapılmış iki adet krep beyaz peynir domates salatalık 1 tk bal
Ara
15:00 1 SB süt 2 ceviz 2 hurma

18:45 :Akşam yemeği
: Tavuk sote( 5 kaşık sanırım)2 dilim TB ekmeği 1 bardak ayran
Spor yok
Medine dediğinden beri çift hurma gozume carptı :) tek sayı yemek lazım der

Menün güzel
19 kasım prş
09.00
1yumurta
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim ekmek

14.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
6 tane zeytin
2 dilim ekmek

19.00 ( dışarı çıkmam gerekti gecikti)
6 tane kanat
3 yk yoğurt

2 lt su
Bravvoooo
19 Kasım perşembe
Sabah aç karnına su ve sade kahve

kahvaltı 12.30
Labne peyniri
5 adet zeytin
Salatalık
Mısır gevreği

Ara öğün 15.30
Sade kahve

akşam yemeği 18.00
5 yk nohut
Bir kase yoğurt

su:2 litre
Spor:yok
Perfectttt
19 Kasım PERŞEMBE
(bugün dershaneler kapanacağından dolayı son deneme yapıldı ve son anda yetişebildim uyuyakalınca gün çok düzensiz geçti üzgünüm :KK43:

Kahvaltı 12:30
yarım simit
1 bardak çay
2 dilim peynir

Akşam 17.00
yarım tabak pilav
salata
1 bardak ayran

-2 lt su içtim
-yarım saat yürüyüş

(yarın telafisi olacak inşallah :)
Pilav ve simit sıkıntıı
Bugünkü menum
Sabah bir yeşil elma,iki bardak sıcak su

Kahvaltı 11.30
Dört kasik lor peyniri salatası
1 haşlanmış yumurta
İki dilim ananas
Bir çay bardağı süt

Ara 15.00
Bir avuç kuru üzüm 10 tane badem

Aksam 17.30
İki parça hindi göğsü haşlama
Bol salata ve bir bardak ayran

2.5 litre su,50 dk yürüyüş
Çok iyi, ananasla da toksinleri atmıssın👍

Evet stresten ağladığım cok olmuştur. Senin gibi kolumu morarttiginda cok ağlamışımdır. Keşke fotom dursaydı da atsaydım sana. Uykusu cok problemliydi. Gündüz asla uyumazdi beyaz gürültü ayağım da sallamayla uyuturdum. Gece yatağa koyar odadan cikardim 10 dk sonra ağlardı gelip salla salla cok yıpranmıştım cok. Bir cok gece ayağıma aliyordum biraz ayağımda uyurken bende uyuyayım diye. Sonra işte gece emmesini kesince yavaş yavaş uykulari düzene girmeye başladı. Yemek yemez tlf açardım, şimdi kızıma bir kere bile tlf dan bir şey acmadim. Tam nefes alacağım derken hamile olduğumu öğrendim. Ilk duyunca cok ağladım eşim isyan gibi oluyor ağlama dedi sonra bebeğim doğduğunda bi baktim ki uykusuzluğa da alışmışım istahsizliga da... strste yapmiyorum gerginlikte.....
Tecrübeli anneler varr eminim ilklerde hep hi gerginlil stres olmustur. Kendime o yuzden cok kızıyorum. Stresten gerginlikten oğlumu hiç istediğim gibi buyutememisim. Keşke onu da uyutmak için uğraşmasaydım uykulari gelince uyuyorlarmis zaten, keşke o kadar sallamasaydim, keşke o gürültüleri o videolari açmasaymışım diyorum.
Icimi dökeceğim varmış🤣🤣 bir msj bekliyormuşum
Ben de bazen bu işi beceremiyor muyum diye çok düşünüyorum🙄 yemek yesin ya da uyusun diye hiçbir şey dinletmedim ya da izletmedim. Yediğini farkına varsın diye. Hep diyorum ya 6 ayını bitirene kadar şişko şişko gezdim ortada aman besini etkilenmesin aman vitamin alsın Her şeye dikkat ettim aman psikolojisi bozulmasın diye gel gör ki ne zaman ısırmaya başladı benim ayarlar da onunkiler de bozuldu. Uykusuzluk da başladı. Neyse hayırlısı bakalım inşallah alışıcaz ikimiz birden. Teşekkür ederim canım 💕

Nasıl uyutuyordun, yatagına koyup kendı mı uyuyordu memede falan mı ? Sallamanın zararlı oldugunu mu dusunuyorsun
Memede uyuyor canim. Bu aralar doyurup uyumuş numarasi yapiyorum memeden bağımsız uyusun diye bir iki defa uyudu bakalim. Denemeye devam. Evet canim küçük bebeklerde sallamak tehlikeliymis, birde sallanarak uyumaya alişan bebek o şekilde uykuya dalıyor bir an uyaninca sallanmadığını farkediyor ve beni sallayin diye tekrat aglamaya başlıyor döngü hep bu şekilde oluyor o yuzden uyusun diye uğraşmıyorum şu an uykusu gelince emerken uyuyor.

Persembeye yakisir bir menu olmus cnm afyt olsun

:) sevindm cnm afyt olsun

Baslangic icin gayet guzel cnm afyt olsun kahvaltida yulaf unuyla krep yapmissin ya yumurtada eklednmi icine onu merak ettm

Afyt olsn guzel cnm

Afyt olsn cnm nohut sende gaz yapmiyora guzel menu yapiyorsa keske yarn tercih etseydin.

Fena degl pilav olmamis tabiki ama yazmissin zatrn yarn daha guzel bir menu bekliyorm ozaman :)

Aynen oyle buna bende inaniyorm uykusu gelmediyse hayatta uyumaz benm oglanda. Iyicene uykusu geldigni anlayinca uyutuyorm o şekilde ikimizde yıpranmamış oluyoruz
Teşekkürler daha diyet moduna pek giremedim sınırsız yeme özgürlüğünden sonra direk keskin uasaklarla başlamak istemiyorum yavaş yavaş inşallah olacak.1 yumurta kırdım diyet krep tariflerinde yok ama yumurta olmadan olur mu tutar mı bilemedim

Ben de bazen bu işi beceremiyor muyum diye çok düşünüyorum🙄 yemek yesin ya da uyusun diye hiçbir şey dinletmedim ya da izletmedim. Yediğini farkına varsın diye. Hep diyorum ya 6 ayını bitirene kadar şişko şişko gezdim ortada aman besini etkilenmesin aman vitamin alsın Her şeye dikkat ettim aman psikolojisi bozulmasın diye gel gör ki ne zaman ısırmaya başladı benim ayarlar da onunkiler de bozuldu. Uykusuzluk da başladı. Neyse hayırlısı bakalım inşallah alışıcaz ikimiz birden. Teşekkür ederim canım 💕
Yaaa dişten dolayi ısırıyor galiba. Kizimda bir kaç kere ısırdı ama tepkisiz kalinca geçti, oğlum da tecrübesizlik vardi. Sen ilk çocuğa göre gayet iyi ilerliyorsun canim.
Cok zor biliyorum ama lutfen kendini de onu da biraz rahat birak. Her anın kıymetini bilelim. Şu izmirdeki ayda bebekten sonra psikoljim cok değişti her an öpmek sevmek koklamak istiyorum. Benim sevgime doysunlar istiyorum. 1 dk sonra artik o sevgiyi hiç bulamayabilirlerrr değerlendirmemiz lazimmm.

Masallah Allah bagıslasın , araları yakın bebişlere hep ozenırım♥️🧿🧿
Aminnn cümlemizin kini insallah. Ilk başlarda araları iyiydi. Sonra oyunumu bozmasin diye krizler başladı. Şu an biraz duzeliyor gibi bakalim

Back
X