Benım annem de doverdı suan soledıgımızde okdr uzulıyor ki , ben hiç bahsetmıyorum artık. Cunku annem eşi erkenden ölmüş cok zor sorunlu sürekli babama annemi kötüleyem bir kayınvalıde ile bırlıkte yasadı , o durumda kim olsa sanki sinirini bişeyden cıkarırdı, bir de annem benımle hiç normal insanmısım gıbı sohbet etmezdı, 13 yaslarımda fln bile. Ben lohısayken bunlar aklıma geldi , annemle bi iç hesaplasma yasadık ,biriktirmişim içimde meger, anne bak bebegım 20 gunluk ben onla sohbet edıyorum , sen beni hiç ciddiye almazdın diye cıkıstım biraz, hanı cocıkluguna in derler ya gercekten iz bırakan seyler. Çok pişman şimdi olsa ole yaparmıydım cahıllık sartlar dıyo. Ben cocuklar anlamaz diye dusunuyodum dıyo. Şuan kızımla süreklu konusuyor,
Annem de kendi içinde bi hesaplaşma içinde suan, bızım cocugumuza davranıslarımızı gordukce pişmanlıkları aklına gelıo arada cok uzulıyo hissedıyorum.18 yasında anne olmuş , kızgın degılım ona hiç , bızleri o sartlarda okuttu meslek edindirdi evlendırdı