• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım anksiyete panik atak bendede var çok zor gerçekten rabbim şifa versin herkese
evet kuzum çok zor....
psikolog izzet güllü diye birisi var youtube da videoları var.. anksiyete, panik atak ,depresyon ve takıntı(okb) ile ilgili onları izliyorum şimdi gerçekten çok iyi geliyor... yaşamayan bilmez ....

Bende anneme karşı öyleyim sarilamam öpemem ama o beni küçük çocukmusum gibi sever öper..
Babama karşıda aynıyım sevgimi sarılarak öperek gösteremiyorum
Annem aşırı otoriter baskın bi karakterdi cocukken dövdüğünü hatırlıyorum bizi
Söylüyorum arada cahilmisim bilsem bu kadar etkileneceginixi dovermiydim diyo

Benim kızımda gelir hemen yanima anne sev öp kokla beni seni özledim der

Kolay gelsin canım
Benım annem de doverdı suan soledıgımızde okdr uzulıyor ki , ben hiç bahsetmıyorum artık. Cunku annem eşi erkenden ölmüş cok zor sorunlu sürekli babama annemi kötüleyem bir kayınvalıde ile bırlıkte yasadı , o durumda kim olsa sanki sinirini bişeyden cıkarırdı, bir de annem benımle hiç normal insanmısım gıbı sohbet etmezdı, 13 yaslarımda fln bile. Ben lohısayken bunlar aklıma geldi , annemle bi iç hesaplasma yasadık ,biriktirmişim içimde meger, anne bak bebegım 20 gunluk ben onla sohbet edıyorum , sen beni hiç ciddiye almazdın diye cıkıstım biraz, hanı cocıkluguna in derler ya gercekten iz bırakan seyler. Çok pişman şimdi olsa ole yaparmıydım cahıllık sartlar dıyo. Ben cocuklar anlamaz diye dusunuyodum dıyo. Şuan kızımla süreklu konusuyor,
Annem de kendi içinde bi hesaplaşma içinde suan, bızım cocugumuza davranıslarımızı gordukce pişmanlıkları aklına gelıo arada cok uzulıyo hissedıyorum.18 yasında anne olmuş , kızgın degılım ona hiç , bızleri o sartlarda okuttu meslek edindirdi evlendırdı

Komşum benimle doğum yaptı. Devlette çok iyi maaşlı bir işte. Bebeklerimiz 11 aylık oldu ben doğumdan sonra birkaç ay ücretsiz kullandım. O onu da kullanmadı. Ama şu zamana kadar doğru düzgün işe gitmedi. Arada annesine gitmek için falan da dayıyor raporu 20 gün annesinde kalıyor. Zaten doğum sonrası parayla heyet raporu da aldı. Ben de nisandan beri canlı derslerle vs uğraşıyorum. Ki o benim 2 katım maaş alıyor. Yatan kim acaba🤷‍♀️
Ya işte aynen öyle,ben mecbur kaldım yirmi gün rapor aldım,hatta burda yazmıştım,(malesef ev aldık yazın,krediden dolayı ücretsiz izin de alamadım).O kadar huzursuz ve kötü hissettim ki,abarmiyirum gece bile uykularım kaçıyordu,aklım hep ogrencilerimdeydi.

Ben de vicdanen rahatım,sadece yuz yüze eğitim gibi verim alamadigim için huzursuzum,çünkü sınıf öğretmeniyim,çocuklar küçükler ve çabuk sıkılıyorlar,ekran başında çok fazla zaman geçirmek istemiyorlar,bir şey soruyorum istediğim gibi cevap alamıyorum.Uzerime düşeni yapıyorum ama işte tam istediğim gibi verimli olmuyor sanki.
Canım o verimi kimse alamıyor. Bi kere hiç girmeyen giremeyen çocuklar var. Bu bizim elimizde değil ki. Geçen gün yazdım. Yüzyüzeden tekrar uzaktana geçtik.bi Sınıfım en iyi 2 öğrencisi internet olmadığından giremiyor mesela

Çok geçmiş olsun canım Annemde de ibs var .Yıllarca görmek istemediğimiz önemsemediğimiz gerçek ise bunun anksiyete kaynaklı olduğu.Anti depresan başlayınca kendine geldi hayata döndü kadın.keşke daha önce götürseymişim diyorum.Bu hastalık herşeyi kafaya takan,hassas,insanlarla ilişkilerini çok incik cincik irdeleyen kişilerde daha çok oluyormuş .Zor ama çaresiz değil Allah yardımcın olsun
aynen kuzum youtube de izzet güllü var psikolog onu dinlesin çok iyi geliyor insana...

Canım o verimi kimse alamıyor. Bi kere hiç girmeyen giremeyen çocuklar var. Bu bizim elimizde değil ki. Geçen gün yazdım. Yüzyüzeden tekrar uzaktana geçtik.bi Sınıfım en iyi 2 öğrencisi internet olmadığından giremiyor mesela
Aynen benim de öyle,çok çalışkan,akıllı zeki bir öğrencim var,malesef abilerinden kendisine sıra gelmiyor,her yere baş vurdurduk ama tablet falan verilmedi😔 en çok böyle çocuklara üzülüyorum.

Benım annem de doverdı suan soledıgımızde okdr uzulıyor ki , ben hiç bahsetmıyorum artık. Cunku annem eşi erkenden ölmüş cok zor sorunlu sürekli babama annemi kötüleyem bir kayınvalıde ile bırlıkte yasadı , o durumda kim olsa sanki sinirini bişeyden cıkarırdı, bir de annem benımle hiç normal insanmısım gıbı sohbet etmezdı, 13 yaslarımda fln bile. Ben lohısayken bunlar aklıma geldi , annemle bi iç hesaplasma yasadık ,biriktirmişim içimde meger, anne bak bebegım 20 gunluk ben onla sohbet edıyorum , sen beni hiç ciddiye almazdın diye cıkıstım biraz, hanı cocıkluguna in derler ya gercekten iz bırakan seyler. Çok pişman şimdi olsa ole yaparmıydım cahıllık sartlar dıyo. Ben cocuklar anlamaz diye dusunuyodum dıyo. Şuan kızımla süreklu konusuyor,
Annem de kendi içinde bi hesaplaşma içinde suan, bızım cocugumuza davranıslarımızı gordukce pişmanlıkları aklına gelıo arada cok uzulıyo hissedıyorum.18 yasında anne olmuş , kızgın degılım ona hiç , bızleri o sartlarda okuttu meslek edindirdi evlendırdı
Benimki de aynı hesaplaşmayı yaşıyor😏

Böyle hayat hikayeleri duyunca feminist yanım çıldırıyor.
Düşünsene bir kadın bir adamın soyadı devam etsin diye dur durak bilmeden doğuruyor, belki de oğlu olmadı diye aşağılanıyor ve o yolda ölüp gidiyor :KK43:
İykı oncekı nesıllerde dogmamısız ya , ne zor hayatlar..

Ya işte aynen öyle,ben mecbur kaldım yirmi gün rapor aldım,hatta burda yazmıştım,(malesef ev aldık yazın,krediden dolayı ücretsiz izin de alamadım).O kadar huzursuz ve kötü hissettim ki,abarmiyirum gece bile uykularım kaçıyordu,aklım hep ogrencilerimdeydi.
Boşver canım. Doğrusunu yapmışsın. Ama benim kızdığım herkes yatarken öğretmenlere yüklenilmesi. Mesela doktorlar özellikle diş hekimleri çalışıyorlar mı aylardır ama gören var mi yok üstüne alkışlanıyorlar

Bu hafta çok ihmal ettim burayı,farkındayım,yeni duruma adapte olmaya çalışıyorum,malum kaç aydır ders falan yoktu,günde altı saat ders,yemek bebe derken buraya giremedim.Haftaya inşallah telafi ederim.İki üç coxugu olan öğretmen arkadaşlarımın da önünde saygıyla eğiliyorum,cidden zormus🙄
Ben de senın onunde egılıuorum suan, beben cok kucuk ya nasıl basardın işe baslamayı😳

Böyle hayat hikayeleri duyunca feminist yanım çıldırıyor.
Düşünsene bir kadın bir adamın soyadı devam etsin diye dur durak bilmeden doğuruyor, belki de oğlu olmadı diye aşağılanıyor ve o yolda ölüp gidiyor :KK43:
kaptanım mefkurem nerelerde haberiniz var mı aciba

Bu süreçte öğretmen düşmanlığı zirve yaptı canım :KK43:
Zaten tatili göze batan öğretmenlerin, uzaktan çalışması tabiri caizse kıskançlığı tırmandırdı
Birçok arkadaşım "sana demiyoruz, sen farklısın diyip" kendi çocuklarının öğretmenlerine verip veriştiriyorlar
Sadece ogretmenler degıl cogu uxaktan calısıyor ki bu surecte, bence onu soyleyenlerın içinde kalmış bişeyler var , belli ki işleri uzaktan calısmaya musaıt degıl

Boşver canım. Doğrusunu yapmışsın. Ama benim kızdığım herkes yatarken öğretmenlere yüklenilmesi. Mesela doktorlar özellikle diş hekimleri çalışıyorlar mı aylardır ama gören var mi yok üstüne alkışlanıyorlar
olsun kuzum boşver sen başkalarını ... bence öğretmenler çok büyük iş başarmaya çalışıyor şu anda.... milletimiz sizler gibi iyi öğretmenlere minnettardır.... çok kutsal bir iş yapıyorsunuz ,şu zor günlerde çok sevap alıyorsunuz bence....
çok zaman derim keşke öğretmen olsaymışım diye....
:KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Kızlar canlı derslerim var. Pek giremedim bu hafta. Zaten bu hafta epey karışığım oturtamadım bi şeyleri daha. Pazardan beri hiç kaçamak yapmadım fırsat buldukça spor da yaptım ama kilom da mutlu etmiyor beni :KK51:. Neyse bakalım. Bu hafta da böyle oldu.
Sen gecen haftalarda cok iyi verdın bu hafta cok dusmezse de normal, bu kiloyu bi sindircek sonra düşcek:))

olsun kuzum boşver sen başkalarını ... bence öğretmenler çok büyük iş başarmaya çalışıyor şu anda.... milletimiz sizler gibi iyi öğretmenlere minnettardır.... çok kutsal bir iş yapıyorsunuz ,şu zor günlerde çok sevap alıyorsunuz bence....
çok zaman derim keşke öğretmen olsaymışım diye....
:KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Sen ne iş yapıyorsun canım
Ahhh ben de ben de matematık ogretmenı olsaydım keske en sevdıgım bransss😻

Su an sağlık sektörü bile durmuş durumda,randevu alınamıyor,sadece koronayla ilişkili bolumler aktif,onun dışındaki branşlarda pek fazla hasta almıyor.Cogu sektör zaten evde işleri yurutturuyor ama dediğin gibi bizimki göze batıyor🙄
Ben de senın onunde egılıuorum suan, beben cok kucuk ya nasıl basardın işe baslamayı😳
Canım şu an uzaktan eğitim var,zateb olmasaydı da ben başlayacaktım,seminer haftası başlamıştım zaten.Kayinvalidem gelecekti çocuğa bakmaya,sonra uzaktan eğitim denilince gelmeyeceğini söyledi.Esim gün aşırı calisiyor,haftada üç gün eşimin evde olduğu gunlere denk geliyor o bakiyor ama iki gün ben bebeğimle ders anlatmak zorunda kaldım,ilk iki saat sorun olmadı sabah uyuyordu kızım sonra iki saatte oyun halısı da oyalandi,fakat son iki ders bana zehir oldu😔 bakıcı ayarladık ama o da tasinacagimiz evimizin orda,burası uzak kadın gelemiyor.Bir şekilde idare edeceğim artık.

Back
X