• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar yarın tartı herkesin yüzünü güldürür insAllah bu gece napicam hiç bilmiyorum oğlum uyusa da ben uyamam uyumamaliyim snrm ya dönerse üstüne hayırlısyla bı sabah olsaydı bu arada yarın tartıdan sonra ben farklı beslenme türüne gecicem kesin cunki bulgur çok kısıtlı olan bı yaşam biçimi bana hiç uymuyor ekmeği geçtim ama bulgur olmazsa olmazim benim 2-3 kasıkta olsa yemek beni daha mutlu ediuoe uykusuzluk yorgunluk insAllah tartimi etkilemez bugün sabah tartilmamistm çok az eksim vardı dün yine eksi görürüm insAllah
Ben de bulguru çok seviyorum,o nedenle haftasonlari yiyorum,hem de bol sutte yapıyor.Hele bol yesillikli kısır yaptım mi maşallah sütüm dolup taşıyor☺️

Sağol canım

Bebiş 8 kg idi canım 4 ay kontrolünde bizimkine süt yarıyor sanırım azıcık önden gidiyor sadece anne sütü alıyor şu ara çok hareketli olunca biraz zayıfladı gibi hissediyorum bklm kusura bakma uykusuzluktan ekrana bakamadım gece gözlerim çok ağrıdı bulguru severim canım ben pirinç pilavı yasak olsa sadece hiç takmam ama bulgur aşırı severim insAllah 🤲
Masallah ya , sen bi emzirmede kaç dk emzırıyorsun ve kac saat arayla ,
Bulguru ben de cok sevıyorum😻

Geçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227

Eklentiler

• IMG_20201127_082824.webp
    IMG_20201127_082824.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 29
İştahla yatağa gittim uyumak için benimki dikti kafayı
Oyuncaklara geldik dönüyor fink fink. Oyumu sabahlarızdan yana kullanıyorum:KK76:
kacta uyudu heri merak ettim😅
Günaydın kızlar 🥰💕

bildirimimi yapayım hemen

geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
harika tebriklerr canim
Geçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227