- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.941
Sadece 2 dilim börek ise olur ama bu hafta başka olmasın canımO zaman bugünki 2 dilim börek dışında kaçamak yapmayım bariKv Ben canlı dersteyken eve geldi de börek yaptı. Kendisi 100 kilo ekmek yemediği için böyle şeyler yiyor ekmek kilo aldırıyormuş
Tamam inşallah. Hiç kaçamak yapmazsam yüzdem çok iyi gelir diye düşünüyorum. Bu hafta kaçamağı an itibariyle bıraktımSadece 2 dilim börek ise olur ama bu hafta başka olmasın canım
Haftaya snei iyi bir yüzde ile mezun edelim
Hahaha koptumm güzel güsel gusül90 a dayandın kuzum maden burdasın toparlan artık
Uykusuzluk
Teşekkür ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim kuzum
Gayet güzel devam
Pamuk güsel yaza yaza hepimizin Türkçesini bozdu
Hahahaha çok iyimiş yaaaa,O zaman bugünki 2 dilim börek dışında kaçamak yapmayım bariKv Ben canlı dersteyken eve geldi de börek yaptı. Kendisi 100 kilo ekmek yemediği için böyle şeyler yiyor ekmek kilo aldırıyormuş
Eksi eksidr canımEki Görüntüle 2732977
Geçen cuma 70.8
Bugün 70 5
Fark 0.3
Yüzde 0.424
Bu hafta tarti beni kalpten goturuyordu kizlar.
75 bile gördüm. Cok korkuyordum +2 kilo gelirim diye. Düne kadar öyleydi. Neyseki eksi oldu cok az ama kusura bakmayin
Hadi bklmKızlar tenefüsteyim, uzun uzun yazamayacağım.
Haftaya ki 704.etap için 6.takım ile yarışıyoruz.
Listedekiler ve freedekiler bugün de dahil bu hafta kaçamak yapmayın...
İyi olan kazansın
Eksidesin ya tebrikelr cnmEki Görüntüle 2732977
Geçen cuma 70.8
Bugün 70 5
Fark 0.3
Yüzde 0.424
75 bile gördüm. Cok korkuyordum +2 kilo gelirim diye. Düne kadar öyleydi. Neyseki eksi oldu cok az ama kusura bakmayin
Aklın başka yerlerde kalmışHahaha koptumm güzel güsel gusül
Senden artı bekliyordum, az da olsa eksi olman çok güzel canımEki Görüntüle 2732977
Geçen cuma 70.8
Bugün 70 5
Fark 0.3
Yüzde 0.424
Aklimmmm cıktı nirann sormaaa. Benim de beklentim büyük spora da yuklenecegim bu hafta insallahSenden artı bekliyordum, az da olsa eksi olman çok güzel canım
Haftaya senden beklentimiz çok yüksek biliyorsun
tebrikler guzel canil
en azindan eksidesin canimEki Görüntüle 2732977
Geçen cuma 70.8
Bugün 70 5
Fark 0.3
Yüzde 0.424
regliydin bide galiba
iyi okulalar
ohhhh ellerine sağlık, afiyet bal olsunArada kaçan mesaj oldu mu acaba
Şıhıl mahşi (dolmaların şahı) soranlar olmuştu
Hatay'ın yöresel bir kabak dolma yemeği, iç harcı sadece kıyma kavurmadan oluşuyor
Üzerine sarımsaklı yoğurt
Eki Görüntüle 2733005
iyi okumalar canımm
yüklen kuzum, ben de başlıyorum sporaAklimmmm cıktı nirann sormaaa. Benim de beklentim büyük spora da yuklenecegim bu hafta insallah
Harika canımBildirimi yapip kaciyim.
Eltimgil ve kv gelecekler simdi haberim oldu. Bildirimlerinize aksam donerim. Hepiniz guzel eksiler gorun ins
Gecen cuma 74.9
Bu cuma 73.6
Fark -1.3
Yuzde %1.735
Yuzde dogrumu tam emin degilim aceleyle hesapladim
Eki Görüntüle 2733029
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?