- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.981
Abla sözü dinlemek gerekiyormuş demek kiSuyu max 3-3.5lt içiyordum 4 e çıkardım senin tavsiyenle bı de akşamları erken kapattımo çok fayda etti bana eşimi bekledigimde 7.5-8 buluyor akşam yemeği
canim.ben tarti resmini cektim ama diger kas su olcumleri sabit durmuyoduSuyu max 3-3.5lt içiyordum 4 e çıkardım senin tavsiyenle bı de akşamları erken kapattımo çok fayda etti bana eşimi bekledigimde 7.5-8 buluyor akşam yemeği
Evet doğru söylüyorsun ben de anlam veremedim düşünüp duruyorum menülerini gördünüz .kaç gündür yine sancım var bilmiyorum alakası var mı ama üşütünce ödem oluşur mu?Diyete yeni başladığın için biraz daha yüksek olması gerekirdi aslında, nerde hata yapıyorsun
Çok değil ama neden artidasin acaba cnm nerde hata yaptın
Dinledim bendeAbla sözü dinlemek gerekiyormuş demek ki
Tamam cnm hepsi ekranda mi gözüküyor telefona bilgiler geliyor muyducanim.ben tarti resmini cektim ama diger kas su olcumleri sabit durmuyodu
cuma kacamagi coktu pazartesi + 700 duÇok değil ama neden artidasin acaba cnm nerde hata yaptın
Cuma günü çok farkediyor cidden ya kaçamağı çok çok az yapmak lazimcuma kacamagi coktu pazartesi + 700 du
telafi edemedim
ama degerler normalmi anlayamadimEki Görüntüle 2733075
300ml su icmistim
yapamadim geri tartildim yanlis anlasilmasin:)
telefona geldi ilk tarriyi telden baglanmamistim boolutotla
Fit mutlu anne
mezun olana kadar yapmiycam artikCuma günü çok farkediyor cidden ya kaçamağı çok çok az yapmak lazim
Tamam cnm çok saolEki Görüntüle 2733075
300ml su icmistim
yapamadim geri tartildim yanlis anlasilmasin:)
telefona geldi ilk tarriyi telden baglanmamistim boolutotla
Fit mutlu anne
normalmi ki kas su felanTamam cnm çok saol
Aslında senin menülerin hep dikkatimi çekiyordu çok az yiyordun hatta dedim bir an önce mezun olayım diyor herhalde bir ara tek çeşit yiyordun yanlış mı hatırlıyorum artı çıkmana ben de şaşırdımmezun olana kadar yapmiycam artik
Liste farkli bir sorumluluk haklisin yiyemiyor insan cnm insallah girer ve hedefine ulasirynben de çok mutlu oldum canım
listeye girmeden tam anlamıyla disipline sokamıyorum kendimi
son 3 gündür yne cozuttum hemen 70e dayandım
Sagol cnm daha iyisi haftaya olur insallahMuhteşemsiniz bugün
Hahhaha mantıga bak yaaO zaman bugünki 2 dilim börek dışında kaçamak yapmayım bariKv Ben canlı dersteyken eve geldi de börek yaptı. Kendisi 100 kilo ekmek yemediği için böyle şeyler yiyor ekmek kilo aldırıyormuş
Wuuu hadi bakalımKızlar tenefüsteyim, uzun uzun yazamayacağım.
Haftaya ki 704.etap için 6.takım ile yarışıyoruz.
Listedekiler ve freedekiler bugün de dahil bu hafta kaçamak yapmayın...
İyi olan kazansın
Tebrklr cnm o rakamdan sonra gayet guzel eksiye bile dusmussun daha ne olsunnEki Görüntüle 2732977
Geçen cuma 70.8
Bugün 70 5
Fark 0.3
Yüzde 0.424
Bu hafta tarti beni kalpten goturuyordu kizlar.
75 bile gördüm. Cok korkuyordum +2 kilo gelirim diye. Düne kadar öyleydi. Neyseki eksi oldu cok az ama kusura bakmayin
Eksi eksidir tbrkler cnm
Mmmmm supermis afiyet olsn kaptanimArada kaçan mesaj oldu mu acaba
Şıhıl mahşi (dolmaların şahı) soranlar olmuştu
Hatay'ın yöresel bir kabak dolma yemeği, iç harcı sadece kıyma kavurmadan oluşuyor
Üzerine sarımsaklı yoğurt
Eki Görüntüle 2733005
Gule gule oku cnm bizlede paylas guzel buldugun yerleri
Eksi eksidir tbrkler cnmGeçen hafta :69.9
Bu hafta:69.8
Fark:-100
Yüzde : 0,143
Ooo supersnn canim listeye nezmn girwbilliyorsnBildirimi yapip kaciyim.
Eltimgil ve kv gelecekler simdi haberim oldu. Bildirimlerinize aksam donerim. Hepiniz guzel eksiler gorun ins
Gecen cuma 74.9
Bu cuma 73.6
Fark -1.3
Yuzde %1.735
Yuzde dogrumu tam emin degilim aceleyle hesapladim
Eki Görüntüle 2733029
Tbrklee cnm eksidesn sonuc itibariyle
Hahhah aynenn bende sabitleyince inip cekiliyorm genelde.Tartının üstünde çekilmiyorum çünkü ayna gibi pek hoş olmayan görüntüler çıkabilir
Tebrikler cnm gayet guzel haftaya gorursn insallah belki direk 85 ucundan :)86 ucundan görürüm diyordum ama olmadı haftaya insAllah
Geçen hafta: 88
Bu hafta: 87.1
Fark: -900
Yüzde: %1.022
İnşallah canımListe farkli bir sorumluluk haklisin yiyemiyor insan cnm insallah girer ve hedefine ulasiryn
Sagol cnm daha iyisi haftaya olur insallah
Hahhaha mantıga bak yaa
Wuuu hadi bakalım
Tebrklr cnm o rakamdan sonra gayet guzel eksiye bile dusmussun daha ne olsunn
Eksi eksidir tbrkler cnm
Mmmmm supermis afiyet olsn kaptanim
Gule gule oku cnm bizlede paylas guzel buldugun yerleri
Eksi eksidir tbrkler cnm
Ooo supersnn canim listeye nezmn girwbilliyorsn
Tbrklee cnm eksidesn sonuc itibariyle
Hahhah aynenn bende sabitleyince inip cekiliyorm genelde.
Tebrikler cnm gayet guzel haftaya gorursn insallah belki direk 85 ucundan :)
İnşAllah cnmTebrikler cnm gayet guzel haftaya gorursn insallah belki direk 85 ucundan :)
oyle canim artidan sonra dahada azalttim sporuda arttirdim hattaAslında senin menülerin hep dikkatimi çekiyordu çok az yiyordun hatta dedim bir an önce mezun olayım diyor herhalde bir ara tek çeşit yiyordun yanlış mı hatırlıyorum artı çıkmana ben de şaşırdım
kuzum tebriklerrBildirimi yapip kaciyim.
Eltimgil ve kv gelecekler simdi haberim oldu. Bildirimlerinize aksam donerim. Hepiniz guzel eksiler gorun ins
Gecen cuma 74.9
Bu cuma 73.6
Fark -1.3
Yuzde %1.735
Yuzde dogrumu tam emin degilim aceleyle hesapladim
Eki Görüntüle 2733029
Diyette olmasan +200 normal diyebilirdim ama diyettesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?