- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
- #412.301
Kızlar listede olmasam da lütfen beni dürtün olmamış leylak bu nasıl menü hımmm
falan diyin olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, ilaç mı verdi.Kızımı doktora götürdük göz kapağının üst tarafta Arpacık çıktı geçmiyordu yeni dönüyoruz eve bildirimler çok iç açıcı değil sanki![]()
O iş bizde merak etme, sen gitme buralardan yeterkiKızlar listede olmasam da lütfen beni dürtün olmamış leylak bu nasıl menü hımmmfalan diyin olur mu
![]()
67 nin yüzde 5 inin altına indiğim zaman girebiliyor muyum?İznin üzerinden 3 aydan fazla süre geçtiği için iznw ayrıldığı kilonun %5 'in üzerinde olmalı, yada eksi de olmalı, 67.0 ile ayrılmış, sınır 70.4 diye hesapladım, altında giremiyor yani
İzne ayrıldığım kiloda olursan girebiliyorsun, 67.0 idi sanırım67 nin yüzde 5 inin altına girebildiği zaman girebiliyor muyum?
Evet 67 idi o iş bende halledeceğimİzne ayrıldığım kiloda olursan girebiliyorsun, 67.0 idi sanırım
Bu artı ile takımın yüzdesi epey düştü maalesefGünaydın kızlar üzülerek bildirim yapicam ben izne ayrılsam daha iyi olacak bı ileri bı geri yapiyorum sporsuz veremiyorum biliyorum ama spor yapmaya vakit enerji bulamıyorum kendimde menulerimde kötü değildi daha Çarşamba günü eksideydim şimdi niye böyle oldu bilmiyorum takımı daha fazla etkilemek istemiyorum hepinizden özür dilerim spor olayiji düzene oturtmadan listeye girmek istemiycem snrm bı daha
Geçen hafta: 87.1
Bu hafta: 88
Fark: +900
Yüzde: %-1.033
Dün erken kapattım baya acıktım kahvaltı yapicam mecbur artık eksi göreceğimi de sanmiyorum
Geçmiş olsun canımKızımı doktora götürdük göz kapağının üst tarafta Arpacık çıktı geçmiyordu yeni dönüyoruz eve bildirimler çok iç açıcı değil sanki![]()
Tebrik ederim canımnormalde oruc tutacaktim.migren tuttu uzun yokdan gelince
agri kesici ictim.mecbur
zaten sahurda busey yememistim sadece 2 yudum.su icmistim
bildirimimi yapayim
gecen cuma 60.3
bu cuma 59.6
fark 700
yuzde 1.160Eki Görüntüle 2737583
İyi bir başlangıçGünaydın kızlar tartilip geldim ama foto çekmeyi unutmuşum
3 gun önce 62.7 geldim bugün 61.1
-1.6 kg o da odemdir sanirim
Geçmiş olsun canim. Ne dedi doktor krem falan mi verdiKızımı doktora götürdük göz kapağının üst tarafta Arpacık çıktı geçmiyordu yeni dönüyoruz eve bildirimler çok iç açıcı değil sanki![]()
Ben sarımsak sürüyorum bu durumda, tabi siz bana uymayınGeçmiş olsun canim. Ne dedi doktor krem falan mi verdi
Valla ne varsa alternatif tıpta var. Sanki dünyanın sonunda tip tamamen bu şekle dönecekBen sarımsak sürüyorum bu durumda, tabi siz bana uymayın![]()
Geçmiş olsun cnmKızımı doktora götürdük göz kapağının üst tarafta Arpacık çıktı geçmiyordu yeni dönüyoruz eve bildirimler çok iç açıcı değil sanki![]()
Aksine metabolizmam öncesinde daha hızlıydı bence benim şu an ekstra bı hızlılık yok aksine yavaşladı herkesin bünyesi farklı olduğunu düşünüyorum senin için emzirme dönemi hızlanmış olabilir ama benim için tam tersi oldu bence cnm dolu menü yapsam olmuyor hafif menü yapsam da aynı metabolizmam hızlı olsa bence böyle olmazdıTabi bu zaman zarfında emzirmenin ilk ayları metabolizmanın en hızlı olduğu dönemi heba etmiş olacaksın
Hepimizin motivasyonun düştüğü çıktığı zamanlar var tamamen motivasyonum dusukken girmedim listeye ben cnm ilk gunden beri hiç yoktu motivasyonun demek sanki fazla biraz hepimiz kilomuzdan memnun değiliz ki burdayım bende motivasyonu düşürmemek adina düzenli menü katılım sağladıma inanıyorum bı sure free takılıp takıma zararsız takilcam hayırlısıListeye ilk girdiğin günden beri motivasyonun yoktu maalesef canım.
E tamam işte yesin içsin tartılsın. Oldu bittiİznin üzerinden 3 aydan fazla süre geçtiği için iznw ayrıldığı kilonun %5 'in üzerinde olmalı, yada eksi de olmalı, 67.0 ile ayrılmış, sınır 70.4 diye hesapladım, altında giremiyor yani
Zaten izindekileri izin kilosunun altına inmeden listeye almama kararı almıştık canım bunu uygulayalım kişiye özel bir durum değil ama sürekli bu sebepten sıkıntı yaşıyoruz biliyorsunuz
O kadar az yememiştirE tamam işte yesin içsin tartılsın. Oldu bitti![]()
Çok acıtıyor ama ben de gözlerin yandığında acıdığında sarımsak sürüyorumBen sarımsak sürüyorum bu durumda, tabi siz bana uymayın![]()
Yani net 70.4 mü olmalı. Üstü olmuyor muO kadar az yememiştir![]()
Bildirim yapmadın canımBol bol gelsin o zaman
Bide tartida guzellikler gorursem tam enerji dolucam![]()