- 31 Ekim 2013
- 21.727
- 73.085
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #412.381
Girmek istiyorum tabiiCanım listeye alabiliriz demiştik seni aslında girmek istemiyor musun listeye ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girmek istiyorum tabiiCanım listeye alabiliriz demiştik seni aslında girmek istemiyor musun listeye ?
İstiyorsan alırız canım, hemen bi bakayım ne zaman mezun olmuşsun
10 Temmuzda mezun olmuşsun canım, 6 ay geçmesi gerekiyorzsaracoglu (65.7/64.8/0.9/%1.37) mezun olmak istiyor
Jasminium84 (56.8/56.4/0.4/%0.70) mezun olmak istiyor
Haziran değil miymiş10 Temmuzda mezun olmuşsun canım, 6 ay geçmesi gerekiyor
Biz beraber mezun olduk 6 ay dolmamış canım
Daha 1 ay var yani10 Temmuzda mezun olmuşsun canım, 6 ay geçmesi gerekiyor
Bende Haziran diye hatırlıyordum canımHaziran değil miymiş![]()
Biz beraber mezun olduk 6 ay dolmamış canım
Daha 1 ay var yani
Neyse olsun artık ne yapayımBende Haziran diye hatırlıyordum canım
teşekkürler valla bende üzgzünüm haftayaMevcut kilonun en az %10u kadar hedef koymak lazım canım
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Sarmalardan belliydi artı geleceğin bu ilk ve son olsun yüzde olarak çok etkileniyor liste -%1.5 kadar etkiliyorsun lütfen takım motivasyonu ve kendi motivasyonunu etkilemeden devam etmeye çalış
Güzel canımben daha fazla bekliyordum açıkçası
Vay ne ortalama yapmışsınız10 Temmuzda mezun olmuşsun canım, 6 ay geçmesi gerekiyor
Yani istediğimiz bu değil aslında bir hafta süper bir hafta dip yüzde değil her hafta ortalama %1 gibi bir ortalama bekliyoruz tabi senin bunu telafi etmek için gelecek hafta %2.5 yaparsan 70in altına inmiş olursun canımteşekkürler valla bende üzgzünüm haftayaHandandandan dediği gibi 69.9 görebilirim inşallah :)
Şimdi freeye geceyım canım ozaman ben , tesekkurler
15 kg var, 5 haftada zor o hedef canım, seni her halükarda listeye alacağızNeyse olsun artık ne yapayım
Belki 10 Ocak’a kadar hedefime ulaşırım, zor ama![]()
hedefim öyle inşallah adet geç kalınca biraz da canım da sıkkın olunca batırdım benim de hedefim öyleydi normalde haftaya cuma için ekstra bir çaba göstereceğim :)Yani istediğimiz bu değil aslında bir hafta süper bir hafta dip yüzde değil her hafta ortalama %1 gibi bir ortalama bekliyoruz tabi senin bunu telafi etmek için gelecek hafta %2.5 yaparsan 70in altına inmiş olursun canım
Ben hedefimi yüksek tutayım da hırsa geleyim15 kg var, 5 haftada zor o hedef canım, seni her halükarda listeye alacağız![]()
Cok güzel olurBen hedefimi yüksek tutayım da hırsa geleyim![]()
Tmm canım , takımda aktif olacak mısın pekiŞimdi freeye geceyım canım ozaman ben , tesekkurler
Olacagım canımTmm canım , takımda aktif olacak mısın peki