• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mevcut kilonun en az %10u kadar hedef koymak lazım canım

Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Sarmalardan belliydi artı geleceğin bu ilk ve son olsun yüzde olarak çok etkileniyor liste -%1.5 kadar etkiliyorsun lütfen takım motivasyonu ve kendi motivasyonunu etkilemeden devam etmeye çalış

Güzel canım 👍🏻 ben daha fazla bekliyordum açıkçası
teşekkürler valla bende üzgzünüm haftaya Handandandan Handandandan dediği gibi 69.9 görebilirim inşallah :)

teşekkürler valla bende üzgzünüm haftaya Handandandan Handandandan dediği gibi 69.9 görebilirim inşallah :)
Yani istediğimiz bu değil aslında bir hafta süper bir hafta dip yüzde değil her hafta ortalama %1 gibi bir ortalama bekliyoruz tabi senin bunu telafi etmek için gelecek hafta %2.5 yaparsan 70in altına inmiş olursun canım

Kızlar cgdmk cgdmk takıma fotoğraf atamamış bana attı burdan paylaşmamı istedi
F108585F-CDD0-48B0-9D32-ABABC9D65556.webp
E4FE1D94-AE1B-4302-8E7B-BCC1BA7C1D30.webp

Yani istediğimiz bu değil aslında bir hafta süper bir hafta dip yüzde değil her hafta ortalama %1 gibi bir ortalama bekliyoruz tabi senin bunu telafi etmek için gelecek hafta %2.5 yaparsan 70in altına inmiş olursun canım
hedefim öyle inşallah adet geç kalınca biraz da canım da sıkkın olunca batırdım benim de hedefim öyleydi normalde haftaya cuma için ekstra bir çaba göstereceğim :)

Back
X