- 30 Ocak 2013
- 29.619
- 42.952
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #412.641
Yok canım bekarım ben :)Amin insallah canım
Amin insallah cnm
Insallah daha erken biter ya
Ah ahh bende ama cocuk olunca uyumak hayal sadece. Sende yokmuydu cocuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bekarım ben :)Amin insallah canım
Amin insallah cnm
Insallah daha erken biter ya
Ah ahh bende ama cocuk olunca uyumak hayal sadece. Sende yokmuydu cocuk
Tutmasi zor olmadi ama bugün sabah hesaplarken cok ugrastimBurda ciddi emek var, elinize sağlık, yürümekten ziyade çetele tutması da epey zor olmuştur
Sen üzülme, yanlış anlama diye açıklama yaptım canım.Vallaaa gormemisim kaptanim yerimde durmuyorumki her topikten etiket oluyo bildirimlerde uçup gidiyo sabah kalktim 250bildirim vardi
Alinti yaptim gitti oyuzden yazdim kirdiysam kusura bakmayin lutfen![]()
Afiyet olsun cnm suyla eşlik ederim bende sana bugün ki kahve dozumu aldım komsumda afiyet olsun cnmKahvemi hala içemedim:))
Azsonraaa , kimler bana eşlik ederrr![]()
Bravo ya kaptanlara hayranım ben , ben etikette bile yoruluyorumTutmasi zor olmadi ama bugün sabah hesaplarken cok ugrastim
Sabah ekrani yenilerken rakamlar silindi tekrardan hesapladim
Afiyet olsun cnm suyla eşlik ederim bende sana bugün ki kahve dozumu aldım komsumda afiyet olsun cnm![]()
E Elif_Eylul u vermemSen üzülme, yanlış anlama diye açıklama yaptım canım.
Kırılacak birşey yok.
Maalesef sporda dikiş tutturamadık, hepimizde bundan şikayetçiyiz.
Çözüm yolu arayışındayız diyeyim.
Sizi de sporda disiplinli gördük açıkçası, merağımız ondan diyelim
Aslında hazır mezunken seni bize transfer edebiliriz![]()
Adim sayarin varsa bilekligin tak koluna benim yok mesela telefonumu cebimde tasimak zor ama tasiyorum zaten ev isi bitmiyo,bide ben koyde oturuyorum köyun bir ucunda firin var marketten almak yerine oraya gidiyorum 2bin adimla donuyorum zaten,bisey unutmussam eger markete cikiyorum 1bin yada 1500 cepde,leslie 30dk 45 dk hem spor hem yürüyüş oluyo deneyebilirsin sendeBence ev içinde adımlarımızı biz de tutalum,ben hiç otırmuyorum emzirme harici amahiç spor yapmıyo gibi hissedıyorum bebce saysambu bana gaz olur![]()
Pehhhhh beni ne doktorlar ne muhendisler istedide ben.gitmedim kaptanimSen üzülme, yanlış anlama diye açıklama yaptım canım.
Kırılacak birşey yok.
Maalesef sporda dikiş tutturamadık, hepimizde bundan şikayetçiyiz.
Çözüm yolu arayışındayız diyeyim.
Sizi de sporda disiplinli gördük açıkçası, merağımız ondan diyelim
Aslında hazır mezunken seni bize transfer edebiliriz![]()
Peki ayırmayalım sizi o zaman
Bu ne kız
Ya benimde yok adimsayarim telefonu da cepte taşımak zoruma gidiyor hep yanımdadır ama cepte değil evde hep tayt giyiyorum koyacak yer yokAdim sayarin varsa bilekligin tak koluna benim yok mesela telefonumu cebimde tasimak zor ama tasiyorum zaten ev isi bitmiyo,bide ben koyde oturuyorum köyun bir ucunda firin var marketten almak yerine oraya gidiyorum 2bin adimla donuyorum zaten,bisey unutmussam eger markete cikiyorum 1bin yada 1500 cepde,leslie 30dk 45 dk hem spor hem yürüyüş oluyo deneyebilirsin sende![]()
Yok canım yapmıyorum afiyet olsun şimdidenYeşil fasulyeler bozuldu canım.
Dondurucudan közlenmiş patlıcan çıkardım, sarmısaklı yoğurtla güzel kombin olur.
Belki 1 tane de börek yerim.
Sahur yapıyor musun sen canim
Tayta cep dik sendeBu ne kız
Ya benimde yok adimsayarim telefonu da cepte taşımak zoruma gidiyor hep yanımdadır ama cepte değil evde hep tayt giyiyorum koyacak yer yok![]()
Tabi ki bennnnKahvemi hala içemedim:))
Azsonraaa , kimler bana eşlik ederrr![]()
HahhahahaTayta cep dik sende![]()
![]()
babannem şalvarina cep.dikerdi eskiden paralarini gizlemek.icin bide ıcine onla uyurdu o aklima geldi birden nedense![]()
Aynen bende sakin kalıp Ayetel Kürsi okuyorumAyetel kürsiyi okumadıkca gitmiyor![]()

Bugünde başım ağrıyor, iftar yapmadan da geçmiyor, günlerimin kalitesi düştüYok canım yapmıyorum afiyet olsun şimdiden