• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E ela_2019 bizim bu hafta attigimiz adimlar 🤗🤗
Herkes günlük atabildigi adimlari ev icinde, disarda,leslie yaparken atti ve gun sonunda paylaştı 🥰
Bence ev içinde adımlarımızı biz de tutalum,ben hiç otırmuyorum emzirme harici amahiç spor yapmıyo gibi hissedıyorum bebce saysambu bana gaz olur 😍

Vallaaa gormemisim kaptanim yerimde durmuyorumki her topikten etiket oluyo bildirimlerde uçup gidiyo sabah kalktim 250bildirim vardi 😁
Alinti yaptim gitti oyuzden yazdim kirdiysam kusura bakmayin lutfen🤗
Sen üzülme, yanlış anlama diye açıklama yaptım canım.
Kırılacak birşey yok.
Maalesef sporda dikiş tutturamadık, hepimizde bundan şikayetçiyiz.
Çözüm yolu arayışındayız diyeyim.
Sizi de sporda disiplinli gördük açıkçası, merağımız ondan diyelim

Aslında hazır mezunken seni bize transfer edebiliriz 😅

Slmlar kızlar 🤗 yaptım yeşil çayımı oğlumu uyuttum örgü orcem hava bı açıyor bı kapıyor eşimin elinde egzama vardı onun için sabun sipariş vermiştim cargo dağıtıma çıkmış menü paylaşmaya devam edicem burdan kopmak niyetinde değilim bklm yeniden toparlayabilirim inanıyorum adım konusunda bende harekete geçmeliyim keisnlikle

Eklentiler

• IMG_20201212_141639.webp
    IMG_20201212_141639.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 28
Kırılacak birşey yok.

E Elif_Eylul u vermem :-)

Bence ev içinde adımlarımızı biz de tutalum,ben hiç otırmuyorum emzirme harici amahiç spor yapmıyo gibi hissedıyorum bebce saysambu bana gaz olur 😍
Adim sayarin varsa bilekligin tak koluna benim yok mesela telefonumu cebimde tasimak zor ama tasiyorum zaten ev isi bitmiyo,bide ben koyde oturuyorum köyun bir ucunda firin var marketten almak yerine oraya gidiyorum 2bin adimla donuyorum zaten,bisey unutmussam eger markete cikiyorum 1bin yada 1500 cepde,leslie 30dk 45 dk hem spor hem yürüyüş oluyo deneyebilirsin sende🤗
Kırılacak birşey yok.

Pehhhhh beni ne doktorlar ne muhendisler istedide ben.gitmedim kaptanim🤣🤣

Bu ne kız 🤪🤔
Adim sayarin varsa bilekligin tak koluna benim yok mesela telefonumu cebimde tasimak zor ama tasiyorum zaten ev isi bitmiyo,bide ben koyde oturuyorum köyun bir ucunda firin var marketten almak yerine oraya gidiyorum 2bin adimla donuyorum zaten,bisey unutmussam eger markete cikiyorum 1bin yada 1500 cepde,leslie 30dk 45 dk hem spor hem yürüyüş oluyo deneyebilirsin sende🤗
Ya benimde yok adimsayarim telefonu da cepte taşımak zoruma gidiyor hep yanımdadır ama cepte değil evde hep tayt giyiyorum koyacak yer yok 😃🙈

Bu ne kız 🤪🤔

Ya benimde yok adimsayarim telefonu da cepte taşımak zoruma gidiyor hep yanımdadır ama cepte değil evde hep tayt giyiyorum koyacak yer yok 😃🙈
Tayta cep dik sende :KK70: :KK70: :KK70:
babannem şalvarina cep.dikerdi eskiden paralarini gizlemek.icin bide ıcine onla uyurdu o aklima geldi birden nedense:KK70::KK70::KK70:

Back
X