Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaç gün erken . Bu ayda bi anormallik var sanki.
Bende mide bulantisi olmasa korkmiycam da mide bulantim kasik ağrım korkuttu beni
Benimkide erkenci bu ay bugun oldum 1hemde 10 gun erken.

Bazisinda regl de mide bulantisi yapiyor canim
Tereyağı yapıyordum
Olmuş mu olmamış mı diye kapağı açıp bakayım dedim
Bebeğim geldi, bi tekme vurdu bidona
Tüm halı ayran ve tereyağı oldu
Ayyy masallah ona cok hareketli. Seni dusunemiyorum o halde allah kolaylik versin

1 ay önce dönmüştü bana daha önce mesaj atmıştım 14 Aralık’ta planlanıyor sezaryen günüm demişti iyiydi şükür

Çok sağol canım
Anladim cnm
Sende içiyordun değil mi. Limon yoksa biraz sirke damlat
Evet cnm iyi oluyor odem tutturmuyor sanki bugn baya artı gordm regldendir insallah yarina enazindan sabit gelsem iyi olurdu. Sirke deniyeyim

Tereyağı yapıyordum
Olmuş mu olmamış mı diye kapağı açıp bakayım dedim
Bebeğim geldi, bi tekme vurdu bidona
Tüm halı ayran ve tereyağı oldu
Benim oğlum o yaşlarda 2 kere yeni aldığım mutfak halisina 5 litrelil yağ döktü. Tabi lekesi kaldi. Atmadim. Kızımın da dokmesini bekliyorum , oda döksün de sonra atayim halıyı gönder yikamaaya yada hemen sıcak suyun altina koy

Benimkide erkenci bu ay bugun oldum 1hemde 10 gun erken.

Bazisinda regl de mide bulantisi yapiyor canim

Ayyy masallah ona cok hareketli. Seni dusunemiyorum o halde allah kolaylik versin
Yine takimcak ayni gun de olmayo başarıyoruz sanirsam. Bakalim başka kimler regl

buna da şükür canım çabucak toparlanırsınız inşalllah şükür bebiş iyiymiş
Evett canim bunun için sormuştum
Başlamadan 3 gün önce bittikten 3 gün sonra tartılın diyorlar ama şu an bile bi rahatladim, gerginliğim gitti
aynen ya pamuk gibi oluyor insan
U UcanSupurge doğum günün kutlu olsun canım.ailen ve sevdiklerinle mutlu huzurlu nice yıllar dilerim
çok teşekkür ederim canım
Süpürgem U UcanSupurge iyki dogdun kızz iyi ki tanıdım seni , musmutlu bi hayatın olsun
pammmıkıımmm çok sağol iyi ki tanımışım sizleri
U UcanSupurge doğum günün kutlu olsun nice yıllara ablacımm :)
Senin de daha nice güzel yaşların olsun canım herhalde hepimizin olmak istediği yaştasın kıymetini bil
Yine takimcak ayni gun de olmayo başarıyoruz sanirsam. Bakalim başka kimler regl
benim yılbaşı gibi 15 gün filan var galiba

Sen olmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…