- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.801
Lahana -maydanoz olabilir5 gün erken oldu canım, sancısız başladı birde
Yok, olduktan sonra sökülsün diye içtim onuLahana -maydanoz olabilir
Geçenlerde denemedin mi ödem atmak için . Sanki öyle hatirliyorum. Senin kaçıncı gün bugünYok, olduktan sonra sökülsün diye içtim onu
Ayy sorma bizde de tam olarak öyle oldu,minik kızımız iyi olsun da biz bir şekilde iyilesiriz.Çok geçmiş olsun canım ya eve girdi mi herkesi dolaşıyor hastalık dikkat et kendine
Bitti canım benim, içtiğim zaman olmuştumGeçenlerde denemedin mi ödem atmak için . Sanki öyle hatirliyorum. Senin kaçıncı gün bugün
Himm bende bugün oldun sandım.Bitti canım benim, içtiğim zaman olmuştum
Benimkide erkenci bu ay bugun oldum 1hemde 10 gun erken.Kaç gün erken . Bu ayda bi anormallik var sanki.
Bende mide bulantisi olmasa korkmiycam da mide bulantim kasik ağrım korkuttu beni
Ayyy masallah ona cok hareketli. Seni dusunemiyorum o halde allah kolaylik versinTereyağı yapıyordum
Olmuş mu olmamış mı diye kapağı açıp bakayım dedim
Bebeğim geldi, bi tekme vurdu bidona
Tüm halı ayran ve tereyağı oldu
Ben delirirdim heralde yada oturup aglardim :/Tereyağı yapıyordum
Anladim cnm1 ay önce dönmüştü bana daha önce mesaj atmıştım 14 Aralık’ta planlanıyor sezaryen günüm demişti iyiydi şükür
Çok sağol canım
Evet cnm iyi oluyor odem tutturmuyor sanki bugn baya artı gordm regldendir insallah yarina enazindan sabit gelsem iyi olurdu. Sirke deniyeyimSende içiyordun değil mi. Limon yoksa biraz sirke damlat
Benim oğlum o yaşlarda 2 kere yeni aldığım mutfak halisina 5 litrelil yağ döktü. Tabi lekesi kaldi. Atmadim. Kızımın da dokmesini bekliyorum , oda döksün de sonra atayim halıyıTereyağı yapıyordum
Yine takimcak ayni gun de olmayo başarıyoruz sanirsam. Bakalim başka kimler reglBenimkide erkenci bu ay bugun oldum 1hemde 10 gun erken.
Bazisinda regl de mide bulantisi yapiyor canim
Ayyy masallah ona cok hareketli. Seni dusunemiyorum o halde allah kolaylik versin
Evsem canim daha sık gelemiyor musun. Ne kadar aktif olsan o kadar motive olursun
buna da şükür canım çabucak toparlanırsınız inşalllah şükür bebiş iyiymişGünaydın kizlaz
Çok şükür benim kız bu gece ateslenmedi,eşimin ateşi çıktı,acile gitti iğne serum antibiyotik verildi,şükür daha iyi.Benim de dizlerim hafiften agriyor.Oldum olası bu bende grip öncesi hep olur. İnsallah grip olmam.
aynen ya pamuk gibi oluyor insanEvett canim bunun için sormuştum
Başlamadan 3 gün önce bittikten 3 gün sonra tartılın diyorlar ama şu an bile bi rahatladim, gerginliğim gitti
çok teşekkür ederim canımU UcanSupurge doğum günün kutlu olsun canım.ailen ve sevdiklerinle mutlu huzurlu nice yıllar dilerim
pammmıkıımmm çok sağol iyi ki tanımışım sizleri
Senin de daha nice güzel yaşların olsun canım herhalde hepimizin olmak istediği yaştasın kıymetini bil
benim yılbaşı gibi 15 gün filan var galibaYine takimcak ayni gun de olmayo başarıyoruz sanirsam. Bakalim başka kimler regl
Sen olmaaabuna da şükür canım çabucak toparlanırsınız inşalllah şükür bebiş iyiymiş
aynen ya pamuk gibi oluyor insan
çok teşekkür ederim canım
pammmıkıımmm çok sağol iyi ki tanımışım sizleri
Senin de daha nice güzel yaşların olsun canım herhalde hepimizin olmak istediği yaştasın kıymetini bil
benim yılbaşı gibi 15 gün filan var galiba
hayırlısı inşallah hacım, çalışıyoruzSen olmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?