- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.821
Yikamayla uğraşma hasta edersin kendini niran bu seferlik yikatmaya verTereyağı yapıyordum
Olmuş mu olmamış mı diye kapağı açıp bakayım dedim
Bebeğim geldi, bi tekme vurdu bidona
Tüm halı ayran ve tereyağı oldu
inşallah canım
yağ bidonu devrildi bizim halıya da bir kaç ay önce kendimiz yıkadık gitmedi yıkatmaya verdik öyle gitti nerdeyseBenim oğlum o yaşlarda 2 kere yeni aldığım mutfak halisina 5 litrelil yağ döktü. Tabi lekesi kaldi. Atmadim. Kızımın da dokmesini bekliyorum , oda döksün de sonra atayim halıyıgönder yikamaaya yada hemen sıcak suyun altina koy
bennYine takimcak ayni gun de olmayo başarıyoruz sanirsam. Bakalim başka kimler regl
aynen öyle ama sadece tartı günleri telefondan giriyorum onun dışında bilgisayardan ama bu sekmeyi hep açık tutucam ki unutmayayım bu hafta buralarda internet sıkıntısı var herkesınki yavaşEvsem canim daha sık gelemiyor musun. Ne kadar aktif olsan o kadar motive olursun
biliyorum inşallahbuna da şükür canım çabucak toparlanırsınız inşalllah şükür bebiş iyiymiş
aynen ya pamuk gibi oluyor insan
çok teşekkür ederim canım
pammmıkıımmm çok sağol iyi ki tanımışım sizleri
Senin de daha nice güzel yaşların olsun canım herhalde hepimizin olmak istediği yaştasın kıymetini bil
benim yılbaşı gibi 15 gün filan var galiba
aynen öyle hem bu soğukta daha temiz olurYikamayla uğraşma hasta edersin kendini niran bu seferlik yikatmaya ver
tamamen unutmuşum nerde hata yaptımı yazdım bu aklımdan çıktıE evseem
Sonuncu olduğun için saglikli yemek tarifleri sayfasinada yazman gerekiyor canım
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
hallettimmE evseem
Sonuncu olduğun için saglikli yemek tarifleri sayfasinada yazman gerekiyor canım
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Çok sağol canım çok teşekkür ederim hepimizin güzel yaşları olsun inşallahU UcanSupurge canımmm doğumgünün kutlu olsunbu zamana kadar geçirdiğin en sağlıklı, en mutlu, eennnn güzel yaşın olsun, sevdiklerinle beraber tabii
Çok sağol canım senin de nice güzel yaşların olsun sevdiklerinle minnoş kızınla inşallah
Ayyy inşallah
di mi yaa ben de hepi topu 3 kilo falan verdim sanırsın 55 kiloluk fit hatunum, o kadar hoşuma gidiyorZayiflamak ne güzel bir duygu yaa. Şu an da bile aynaya bakinca cok mutlu oluyorum. 57 olduğum da düşünemiyorum yaa bir an önce gitsinnn 70 gelsin 57 .
yaaa evet onu ben de istiyorum da niyeyse bi üşeniyorum ki onaBirde ölçü alabilsem iyi olacakti. Merak ediyorum ayni kiloda olduklarimizla fark var mi diye
Hay Allah yaaaaTereyağı yapıyordum
Olmuş mu olmamış mı diye kapağı açıp bakayım dedim
Bebeğim geldi, bi tekme vurdu bidona
Tüm halı ayran ve tereyağı oldu
Sıkma böyle şeyler için canını.Limon agacimin yapraklarindan koparmış oglan delirdim ya nasl yetisti koltuktan kopardı bilmem
O zaman kolay gelehayırlısı inşallah hacım, çalışıyoruz
Canim spordan yarim saat önce sade kahve öneriyorlar. Duymuşsundur belki. Baya yağ yakiyormus. Bütün spor hocaları bunun üzerinde durmaya başlamış.Yeşil cayimi içtim 1gibi spor yapmaya başlamayı düşünüyorum
Kizzz bizi unutuyon mu aaaa üzerime iyilik sağlık. Menüne baktım göremedim. Birde millet harıl harıl spor yapıyoryağ bidonu devrildi bizim halıya da bir kaç ay önce kendimiz yıkadık gitmedi yıkatmaya verdik öyle gitti nerdeyse
benn
aynen öyle ama sadece tartı günleri telefondan giriyorum onun dışında bilgisayardan ama bu sekmeyi hep açık tutucam ki unutmayayım bu hafta buralarda internet sıkıntısı var herkesınki yavaş
biliyorum inşallah
aynen öyle hem bu soğukta daha temiz olur
tamamen unutmuşum nerde hata yaptımı yazdım bu aklımdan çıktı
unutmam unutmamSıkma böyle şeyler için canını.
O zaman kolay gele
Canim spordan yarim saat önce sade kahve öneriyorlar. Duymuşsundur belki. Baya yağ yakiyormus. Bütün spor hocaları bunun üzerinde durmaya başlamış.
Kizzz bizi unutuyon mu aaaa üzerime iyilik sağlık. Menüne baktım göremedim. Birde millet harıl harıl spor yapıyorvar mi bi tavsiyen ne yapsak. Bem biraz dan 30 dk leslie ip ve plates yapacağım. Bu iş ekip işi benimle yalniz olmaz hadibakalim gösterelim kendimizi
Benim bugünkü sporum temizlikmasal3487
Canım spor yapacakmisin bugün mutlaka yapben yapacağım
Handandandan Sen yorma kendini bacım yat dünden kalan boreklerini göm
Kesinlikle öyle,kilo vermenin bir diğer ayagida duzenli WC ye çıkmak zaten,yoksa kilo vermek bir yerde tıkanıyor.Helloooo gızlarrr naberrr , ben solemesı ayıp büyük wc yi düzene soktum gibi cok mutluyum. Kabızlık ta diyette ciddi sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?