Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E evseem
Sonuncu olduğun için saglikli yemek tarifleri sayfasinada yazman gerekiyor canım

yağ bidonu devrildi bizim halıya da bir kaç ay önce kendimiz yıkadık gitmedi yıkatmaya verdik öyle gitti nerdeyse
Yine takimcak ayni gun de olmayo başarıyoruz sanirsam. Bakalim başka kimler regl
benn
Evsem canim daha sık gelemiyor musun. Ne kadar aktif olsan o kadar motive olursun
aynen öyle ama sadece tartı günleri telefondan giriyorum onun dışında bilgisayardan ama bu sekmeyi hep açık tutucam ki unutmayayım bu hafta buralarda internet sıkıntısı var herkesınki yavaş
biliyorum inşallah
Yikamayla uğraşma hasta edersin kendini niran bu seferlik yikatmaya ver
aynen öyle hem bu soğukta daha temiz olur
tamamen unutmuşum nerde hata yaptımı yazdım bu aklımdan çıktı

hallettimm

Ayyy inşallah

Zayiflamak ne güzel bir duygu yaa. Şu an da bile aynaya bakinca cok mutlu oluyorum. 57 olduğum da düşünemiyorum yaa bir an önce gitsinnn 70 gelsin 57 .
di mi yaa ben de hepi topu 3 kilo falan verdim sanırsın 55 kiloluk fit hatunum, o kadar hoşuma gidiyor

Birde ölçü alabilsem iyi olacakti. Merak ediyorum ayni kiloda olduklarimizla fark var mi diye
yaaa evet onu ben de istiyorum da niyeyse bi üşeniyorum ki ona

Tereyağı yapıyordum
Olmuş mu olmamış mı diye kapağı açıp bakayım dedim
Bebeğim geldi, bi tekme vurdu bidona
Tüm halı ayran ve tereyağı oldu
Hay Allah yaaaa
Yıkamaya ver sakın sen temizlemek için uğraşma bak böbreklerini düşün

Limon agacimin yapraklarindan koparmış oglan delirdim ya nasl yetisti koltuktan kopardı bilmem
Sıkma böyle şeyler için canını.
hayırlısı inşallah hacım, çalışıyoruz
O zaman kolay gele
Yeşil cayimi içtim 1gibi spor yapmaya başlamayı düşünüyorum
Canim spordan yarim saat önce sade kahve öneriyorlar. Duymuşsundur belki. Baya yağ yakiyormus. Bütün spor hocaları bunun üzerinde durmaya başlamış.
Kizzz bizi unutuyon mu aaaa üzerime iyilik sağlık. Menüne baktım göremedim. Birde millet harıl harıl spor yapıyor var mi bi tavsiyen ne yapsak. Bem biraz dan 30 dk leslie ip ve plates yapacağım. Bu iş ekip işi benimle yalniz olmaz hadibakalim gösterelim kendimizi

unutmam unutmam menüyü yazmışım göndermemişim bizde yapıyoruz canım adım hesabı yapalım bence bende 30 dak leslie kesin bu gün ek birşeyler de bulurum

masal3487
Canım spor yapacakmisin bugün mutlaka yap ben yapacağım
Handandandan Sen yorma kendini bacım yat dünden kalan boreklerini göm
Benim bugünkü sporum temizlik sabahtan beri ancak yatak odasını istediğim gibi temizleyebildim.Bana dünyanın yemeğini yaptırsinlar(nasil kilo aldığım belli) ama temizlik yaptırmasınlar o kadar sevmiyorum yani

Helloooo gızlarrr naberrr , ben solemesı ayıp büyük wc yi düzene soktum gibi cok mutluyum. Kabızlık ta diyette ciddi sıkıntı
Kesinlikle öyle,kilo vermenin bir diğer ayagida duzenli WC ye çıkmak zaten,yoksa kilo vermek bir yerde tıkanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…