• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

denizbenimadim denizbenimadim
Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin Allah'ım
Allah razı olsun canım. Birkaç gün daha buradayız. Zaten koronadan dolayı aile dışında kimse yok. Çocuğu da yoktu. Bir yaşlı yenge var işte

Kendimi masumlar apartmanindaki Safiye gibi hissediyorum,yatak odasıni temizlemeye bir günümü ayırdım resmen.Sari bez elime yapisti,orayı sil,burayı sil derken kaç saat geçmiş🙄arada beş dk dinlenince de hemen kk kulübü😂
Ya detaya girince hele ( en son ne zaman girdim unuttum :)) ev bittiğinde ilk başlanılan oda tamamen mahvolmuş oluyor, sonsuz loop 🤣

Kendimi masumlar apartmanindaki Safiye gibi hissediyorum,yatak odasıni temizlemeye bir günümü ayırdım resmen.Sari bez elime yapisti,orayı sil,burayı sil derken kaç saat geçmiş🙄arada beş dk dinlenince de hemen kk kulübü😂
Kolay gelsin canım dip köşe girdiysen anca canım küçük bebekle normal ben mutfağı bir haftada bitirmiştim çok kasmadan
U UcanSupurge canımm doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı ve mutlu çoookkk güzel yaşların olsun inşallah :KK68: :KK200:
Teşekkür ediyorum canım 🥰

Olmasa da buyuk wc em gittim bekledım hergün aynı saatlerde , bekleyınce gelıyor namuzsuz😛
Benimde rutinim vardır o konuda evde sabah uyanınca bı yudum su içerim çıkarım bı de gece akşam yemeğinden sonra çıkarım çoğunlukla ama bı yere gittiğimde degisiyor en büyük sıkıntı o benim için rahat hissetmedigin için o gün saatler oynuyor:D

Kızlar mutfak terazisi alicam snrm kalori sayarak ilerlemek istiyorum bı de şimdi aşağı yukarı rakamlar yapıyorum uygulamada ama keisn değil günlük kaloriyi sayıp ona göre almam gereken karbon yağ protein miktarını tutturmak istiyorum daha önce denemiş var mı 🤭😌

Benimde rutinim vardır o konuda evde sabah uyanınca bı yudum su içerim çıkarım bı de gece akşam yemeğinden sonra çıkarım çoğunlukla ama bı yere gittiğimde degisiyor en büyük sıkıntı o benim için rahat hissetmedigin için o gün saatler oynuyor:KK70:
Korona da biyere gittiğimiz mi var , kakaların kıymetını bilelim , ne önemli şey ya yapabilmek🤣🤣

Zayiflamak ne güzel bir duygu yaa. Şu an da bile aynaya bakinca cok mutlu oluyorum. 57 olduğum da düşünemiyorum yaa bir an önce gitsinnn 70 gelsin 57 .
Aynen öyle canım nefisle mücadele zor ama insanın özgüveni yerine geliyor.Kendini beğenmeye başlıyorsun mutlu oluyorsun

Tereyağı yapıyordum
Olmuş mu olmamış mı diye kapağı açıp bakayım dedim
Bebeğim geldi, bi tekme vurdu bidona
Tüm halı ayran ve tereyağı oldu :KK43: :KK43:
Kolay gelsin denir herhalde.benim ki 2 yaşındayken ben namaz kılarken 5 kiloluk zeytinyağını halıya boca etmişti.ağzı hafif açıkmış .Yıllarca çıkmadı o leke yaramazlıklarından hatıra şimdi anlatıyorum anne yapıştırsaydın bi tane ben olsam tahammül edemezdim diyor 😂😂😂

Benim oğlum o yaşlarda 2 kere yeni aldığım mutfak halisina 5 litrelil yağ döktü. Tabi lekesi kaldi. Atmadim. Kızımın da dokmesini bekliyorum , oda döksün de sonra atayim halıyı 🤣🤣 gönder yikamaaya yada hemen sıcak suyun altina koy
Hepimizin başına gelmiş böyle şeyler demekki😂

Back
X