- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #412.841
Allah razı olsun canım. Birkaç gün daha buradayız. Zaten koronadan dolayı aile dışında kimse yok. Çocuğu da yoktu. Bir yaşlı yenge var işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım. Birkaç gün daha buradayız. Zaten koronadan dolayı aile dışında kimse yok. Çocuğu da yoktu. Bir yaşlı yenge var işte
Ya detaya girince hele ( en son ne zaman girdim unuttum :)) ev bittiğinde ilk başlanılan oda tamamen mahvolmuş oluyor, sonsuz loopKendimi masumlar apartmanindaki Safiye gibi hissediyorum,yatak odasıni temizlemeye bir günümü ayırdım resmen.Sari bez elime yapisti,orayı sil,burayı sil derken kaç saat geçmişarada beş dk dinlenince de hemen kk kulübü
![]()
Teşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim hala yerini koruduğu içinTebrik ederimm canim bu hafta hedefin kac :)

BennnNasılsınız arkadaşlar
Güzel bi haftaya başlamak için mutlu pazarlar hepimize
Yarışmaya yetişemeyen var mı biz de dışarıdan rakip olsak![]()
Nasıl oldu o iş acabaHelloooo gızlarrr naberrr , ben solemesı ayıp büyük wc yi düzene soktum gibi cok mutluyum. Kabızlık ta diyette ciddi sıkıntı![]()
Kolay gelsin canım dip köşe girdiysen anca canım küçük bebekle normal ben mutfağı bir haftada bitirmiştim çok kasmadanKendimi masumlar apartmanindaki Safiye gibi hissediyorum,yatak odasıni temizlemeye bir günümü ayırdım resmen.Sari bez elime yapisti,orayı sil,burayı sil derken kaç saat geçmişarada beş dk dinlenince de hemen kk kulübü
![]()
Teşekkür ediyorum canımU UcanSupurge canımm doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı ve mutlu çoookkk güzel yaşların olsun inşallah![]()
![]()
Olmasa da buyuk wc em gittim bekledım hergün aynı saatlerde , bekleyınce gelıyor namuzsuzNasıl oldu o iş acaba![]()
Basiniz sagolsun canim.Allah razı olsun canım. Birkaç gün daha buradayız. Zaten koronadan dolayı aile dışında kimse yok. Çocuğu da yoktu. Bir yaşlı yenge var işte
Benimde rutinim vardır o konuda evde sabah uyanınca bı yudum su içerim çıkarım bı de gece akşam yemeğinden sonra çıkarım çoğunlukla ama bı yere gittiğimde degisiyor en büyük sıkıntı o benim için rahat hissetmedigin için o gün saatler oynuyorOlmasa da buyuk wc em gittim bekledım hergün aynı saatlerde , bekleyınce gelıyor namuzsuz![]()
Korona da biyere gittiğimiz mi var , kakaların kıymetını bilelim , ne önemli şey ya yapabilmekBenimde rutinim vardır o konuda evde sabah uyanınca bı yudum su içerim çıkarım bı de gece akşam yemeğinden sonra çıkarım çoğunlukla ama bı yere gittiğimde degisiyor en büyük sıkıntı o benim için rahat hissetmedigin için o gün saatler oynuyor![]()
Korona da biyere gittiğimiz mi var , kakaların kıymetını bilelim , ne önemli şey ya yapabilmek![]()
Aynen öyle canım nefisle mücadele zor ama insanın özgüveni yerine geliyor.Kendini beğenmeye başlıyorsun mutlu oluyorsunZayiflamak ne güzel bir duygu yaa. Şu an da bile aynaya bakinca cok mutlu oluyorum. 57 olduğum da düşünemiyorum yaa bir an önce gitsinnn 70 gelsin 57 .
Kolay gelsin denir herhalde.benim ki 2 yaşındayken ben namaz kılarken 5 kiloluk zeytinyağını halıya boca etmişti.ağzı hafif açıkmış .Yıllarca çıkmadı o leke yaramazlıklarından hatıra şimdi anlatıyorum anne yapıştırsaydın bi tane ben olsam tahammül edemezdim diyorTereyağı yapıyordum
Olmuş mu olmamış mı diye kapağı açıp bakayım dedim
Bebeğim geldi, bi tekme vurdu bidona
Tüm halı ayran ve tereyağı oldu![]()
![]()
Hepimizin başına gelmiş böyle şeyler demekkiBenim oğlum o yaşlarda 2 kere yeni aldığım mutfak halisina 5 litrelil yağ döktü. Tabi lekesi kaldi. Atmadim. Kızımın da dokmesini bekliyorum , oda döksün de sonra atayim halıyıgönder yikamaaya yada hemen sıcak suyun altina koy