• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oy kiyamam. Atesi olmadigi surece bencede verme canim ilac. Ama baktin cok cok.huzursuz verevilirsin yapacak bisey yok

Simdi.nasil bunu sabah okumustum ben

Hakikaten 10dk az bir sure degil.ama cocuklara da yetmiyor. Tartini gecmise bakarken kacirdimmi.hatirlamiyorum du vi daha bakiyim

Kiz bu kim diyorum bende. Yapmayin soyle nick degisiklikleri yabanci biriynen konusuyom gibi oluyo😁😁😁

Benim.evdeki cimcime kizlarar bakarsak biz cocukken hic kavga etmiyormusuz yaa. Bunlar surekli.kavgadalar😏

Hosgeldin gulsen. Ben Hatice
Evet yolun uzun ama nasil yapman gerektigini biliyorsun. Zamaninda vermissin yine verirsin ins.
Buraya sik sik.ugrarasan inan motivasyonun yukselir canim

Al iste bir.nick degistiren daha.
Kiz takima bunlar be ara girdi diyorum nicleri.gordukce😁😁😁kendimden suphe ettim kacirdim zannettim.yeni uyeleri
+100 Gr canım aslında o kadar kaçamapa az bile bir de adet çok yakın benim ağrılar ufaktan başladı ben baya bekliyordum şaşırdım

tamamdır buldum sanırım.Menü ve spor paylaşımları başka konu başlığında her gün paylaşılıyor
Evet canim.
Menu yorumlari buraya ama.
Pazartesi ara tarti cuma asli olan tarti gunumuz.
Liste de 3 hafta deneme suren var bu sure sonunda kurallara uymusaan kaptanimiz listeye aliyor seni

Kizlar ben kactim benim.kiz canli derse girecek ancak aksam ugrarim.

Beyaz leylak Beyaz leylak canim menune dikkat et 😍😍
Ayy ekürime bak maşallah hiç bırakmıyor peşimi😂😂 zaten niyetliyim bugün ama yarın yola çıkıyorum 3 gün yokum .o zamanlar ne yaparım bilmiyom 😞dışarıda diyet çok zor

ADINIZ:Gülşen
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:120
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:-
MESLEĞİNİZ:Ev hanımıyım
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:-
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:pcos/İnüsilin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Rahat yürümek rahat hareket etmek istediğim gibi giyinmek en önemlisi evlat sahibi olmak.Liste uzar gider sıkmayayım
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Sanırım 17 yaşındayken aşırı sitresli bir yıl geçirdim ve o zaman inanılmaz hızlı kilo aldım.Her kez 2 tabak 3 tabak yemek yerken ben yarım tabak yediğim halde bırakın kilo vermeyi aksine alıyordum.Ve şaka gibi ama 3 ay bazen şiddetli bazen az az kanamam olmuştu utandığım için kimseye söyliyememiştim.İşte o zaman hızla kilo almaya başladım.Ama pes etmedim hep diyet yaptım aldığımı verdim.Sonra zaten pcos olduğumu ve inüsilin direncimin çok yüksek olduğunu öğrendim.Metabolic balance herbalife çeşit çeşit diyetisyenler denedim hep geri kilo verdim ama geçen yıldan beri hiç diyet yapmadım ve sonuç 120kg
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
Merhaba ben Gülşen.İstanbulda yaşıyorum.Aslen Hataylıyım.Liseyi açıköğretimden okuyup Medrese eğitimi alıp eğitmenlik yaptım.Gezmeyi ve kitap okumayı çok severim.1.5 yıllık evliyim.
Hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 5 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulaşırsın insAllah 😉
Benim.kucuk cimcimeyle ufak bir tartisma
yasadik ve bana kusup koltukta uyuya kalmis simdi😁😁😇😇😇😇
Vu huyu ayni babasi oda cok sever kusmeyi :KK53: :KK12::KK12:
Hele noldu cadıya da küstü:D

Benim ikiside bayiliyor banyoya
Bebekken 3 aylıktı galiba İzmir’e gittik Erzurum’a alışmış çocuk isilik oldu sürekli yıkadım doktor tavsiyesi üzerine rahatlasın diye nefret etti galiba banyodan
Kızlar akşam için evde sadece brokoli ver sebze olarak,nasıl bir yemek yapılır 🤔tarifi olan var mi
Çorba yap brokoliden çok severim 😋
merhaba hanımlar. bugün de tartı fotosu gönderecek miyiz?
Cuma günleri fotoğraf tarih ve nickli pazartesi takım içi olduğu için şart değil canım

ADINIZ:Gülşen
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:120
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:-
MESLEĞİNİZ:Ev hanımıyım
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:-
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:pcos/İnüsilin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Rahat yürümek rahat hareket etmek istediğim gibi giyinmek en önemlisi evlat sahibi olmak.Liste uzar gider sıkmayayım
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Sanırım 17 yaşındayken aşırı sitresli bir yıl geçirdim ve o zaman inanılmaz hızlı kilo aldım.Her kez 2 tabak 3 tabak yemek yerken ben yarım tabak yediğim halde bırakın kilo vermeyi aksine alıyordum.Ve şaka gibi ama 3 ay bazen şiddetli bazen az az kanamam olmuştu utandığım için kimseye söyliyememiştim.İşte o zaman hızla kilo almaya başladım.Ama pes etmedim hep diyet yaptım aldığımı verdim.Sonra zaten pcos olduğumu ve inüsilin direncimin çok yüksek olduğunu öğrendim.Metabolic balance herbalife çeşit çeşit diyetisyenler denedim hep geri kilo verdim ama geçen yıldan beri hiç diyet yapmadım ve sonuç 120kg
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
Merhaba ben Gülşen.İstanbulda yaşıyorum.Aslen Hataylıyım.Liseyi açıköğretimden okuyup Medrese eğitimi alıp eğitmenlik yaptım.Gezmeyi ve kitap okumayı çok severim.1.5 yıllık evliyim.
hoşgeldiniz ben Betül inşallah beraber vereceğiz :)

Back
X